Rhysand Dheraio
Incubus // Milenec všech

Povaha
Asi už dle jeho přísnějšího pohledu by jste do něj tipovali, že je se zrovna často nesměje, což je pravda. Pokud na jeho tváři něco sídlí, tak je to většinou úšklebek, který má hned několik významů a podob, při každé příležitosti používá trochu jiný, ale většinou je jeho obličej stejně neutrální. Po většinou je ironický, kritický, sarkastický. Je tvrdohlavý, své myšlenky staví před myšlenky ostatních, to co si myslí on je jeho přednější, než to, co si myslí ostatní. Není otevřený pro všechny, jako nějaká k niha, ani moc nevyhledává hluboké vztahy s ostatními, je spíše na povrchní vztahy, které může hned a lehce ukončit. Jediný člověk který má u něj jistotu důvěry a věrnosti je jeho milovaná sestřička, se kterou má i vlastně vztah. Jsou nerozlučná dvojka. Ale když už se nechá od někoho "otevřít", tak ho pojí s dotyčným opravdu pevné pouto a vztah, který jen tak někdo a něco neporuší-Sám se o to postará-. Všechny zaujme nejspíše svou tajemností a šarmantností, která zapříčiňuje, že téměř s každou osobou ženského pohlaví aspoň jednou nějak flirtoval, spíše, dalo by se říct, že skoro každé jeho slovo, ať ke komukoliv, vyznívá provokativně s jasným podtextem. Neřekne vám víc, než je nutné, komplimenty neplýtvá, ale přesto svými gesty a postojem dokáže mnohé ženy dostat do kolen. Avšak nepohrdne i mužským tělem. Nesnáší lidi, kteří se na něco vymlouvají, opozdilce a přehnané machry, těm vždy s radostí sráží hřebínek, však oni mu za to jednou poděkují

Minulost
Rhys se narodil mladé mamině, která si s ním nevěděla vůbec rady. Nechápala ho. Často ho nechávala samotného doma, kde jen plakal a křičel. Občas jej hlídala sousedka nebo jiný démon. Jednoho dne přivezla jeho mamina malý bílý pytlíček. Byla to látka, ve které bylo ukryté dítě. Hned si ten uzlíček Rhys zamiloval. Už jak byl tak malý, snažil se starat o malou princeznu. Krátce po té, asi půl roku, je mamina vykopla ze svého života. Opuštěné, samotné a bez ničeho, před domovem pro opuštěné děti. Vyrůstali v domově, jako normální děti. Nevěděli co jsou zač, to pomalu zjistili postupem času. Při každém problémů tu byl pro svou Princeznu. Když mu bylo osmnáct a Nefertiti alias Nemesis patnáct, podepsal papíry že odchází a zařídil aby s ním šla princezna. Chvíli se toulali samy, zkoumali krásy svých schopnostech a krmili se různě po lidech. Nehledě na pohlaví.Párkrát se stalo že oba museli dělat "šlapky", aby si vydělali. Občas bohužel vysali člověka tak moc, že chvíli byli mimo a tak je i okradli o peníze. A tak si vydělávalk chvíli na jídlo, pití i nějakou ubytovnu. Rhys si i našel práci, díky které si pak mohli zařídit i vlastní byteček s velkou posteli.

Vzhled
Popis: Jeho vlasy jsou hnědé, nechává si je o trošku delší než je u chlapů zvykem. Sem tam si je zastřihává, aby si udržel stejný střih. No ale někdy se stane že jde víc do kratších vlasů a to je pak k nepoznání. Ale nikdy si vlasy nebarvil, tož je velmi rád. Aspoň má pěkné, zdravé vlasy. Dále, má občas vousy. Takové menší trniště a málo kdy si je nechá až tak dorůst že by si ho spletli Islamistou. Avšak často se i holí. Dle rysu tváře jsou trošku měkčí. Rty má užší a spíše si nikdy nijak extra pozornost neukradnou, tedy sami o sobě. Jeho úsměv může odzbrojit každou dívku. Taktéž umí takzvaný americký úsměv. Co se týče barvy očí, má je jasně modré.A jeho šatník nění nějak velký, nosí téměř všechno co má tmavší barvu. Nemusí světlé barvi čky. Často ho ale uvidíte nějakém tom černém kabátu nebo kožených bundách. Nenosí moc společenské věci, stačí mu rifle a nějaké ty trička.

Majetek
Majetek: Vlastní se svou Princeznou byt v malém městečku v Marawlu.

0