Savyel Felicio
Savyel Felicio

Povaha
Savyel je nejspíše nejvíce zjizvený mladý muž jakého kdy někdo potkal. To bohužel také znamená že na prvním setkání bude nepříjemný, nenechá na sebe sáhnout a už vůbec neukáže celé své tělo. Stydí se za to jak ho osud vytrestal a také je vysoce nedůvěřivý, je spíše neuvěřitelné že se k někomu někdy připlete a bude se chtít družit, jelikož se bojí co by se více mohlo stát. Kdo by jej více mohl potrestat či mu jinak ublížit. Jak už jsem zmínila, Savyel není zjizvený jen na těle, ale i na duši, což způsobuje že skoro nikomu nevěří, věřil jen své družině, která jej opustila kvůli vážnému zranění. Pokud někdo bude chtít Savyela rozpovídat bude to chtít několik panáků, ale problém je že on nejčastěji nepije či se ani k lidské společnosti nepřiblíží, bojí se jakéhokoliv zrychleného pohybu či pouhého řinčení okovů. Nejčastěji kvůli tomu zmizí jako pára nad hrncem a nikdo jej zase dlouho neobjeví. Savyel ale dříve takový nebyl a rozhodně furt není, někde pod tunou strachu má tu odvahu a odhodlanost, jakou měl dříve než se mu to vše stalo. Stále je tím rytířem kterým se toužil stát a nebál se nikdy ozvat za svá práva. Často rozesmíval své přátele a modlil se, že dalšího dne vyjde slunce stejně jasné jako ten předchozí den. Nebál se dokonce i riskovat, ale vše se během pár momentů zlomilo. Jeho strach způsobuje i to, že občas jen tak sleduje okolní lidi ze střech a říká si, jak super by bylo se s nimi moct bavit normálně, hraje si pořád na toho vojáka kterým byl o samotě, ale ve skutečnosti jen tiše volá o pomoc. Touží po tom, aby mu zase někdo pomohl získat tu důvěru jakou dříve měl. Sám to však nezvládne, vždy když chce vystoupit do světla světa tak se ihned rozhodne se vrátit a raději se klepe někde v rohu místnosti. Co se týče lásky, tak je Savyel spíše homosexuální, rád využíval svého ladného těla na získávání nových vztahů, ale po tom co se stalo se raději ke své orientaci nehlásí a nechává jí někde schovanou. Savyel je tudíž někdo, kdo vás bude očima prosit o pomoc, aby se konečně mohl sebrat a nechat svá křídla zahojit.

Minulost
Savyelovu minulost je lepší nepopisovat. Vzhledem ke všem hnusným událostem co se v ní událi. Pouze je lepší napsat, že některé věci je lepší nevědět. Však právě ona minulost je zdrojem jeho traumatu a všech těch hnusných jizev. Savyel totiž od malička toužil být tím slavným rytířem jako bylo v pohádkách a tak se vlastně rozhodl, že místo toho rytíře se stane vojákem. Ale už od malička zažíval domácí násilí na něm a na jeho matce, kde se otec vůbec nedržel a vždy to skončilo potoky krve a přivoláním zachránky díky sousedům. Díky chytrým tahům jeho otce se dlouhé roky nepodařilo jej zavřít díky málo důkazům, ale nakonec se přeci jen Savyel dočkal a mohl konečně s jeho matkou normálně žít. Po té co dostudoval základní školu se přihlásil na střední vojenskou školu. Jeho cesta za tím stát se vojákem byla plná jizev a dramatu, který doprovázela vždy tuna křiku. Ostatní kadeti jej neměli rádi vzhledem k tomu, že byl jiný. Už od začátku to z něj šlo cítit. Navíc při jednom tréninku v zahraničí potkal muže do kterého se zamiloval. Ovšem ani tohle štěstí mu nebylo dopřáno. Leopold byl odvrhnut rodinou a Savyel díky tomu dostal nejhorší trest. Byl obětí dalšího násilí. Každý večer musel v kanceláři velitele dělat lehkou děvu. Pokud se kapitánovi něco nelíbilo tak ho postestal. Každý úplněk co byl na té škole dostal pořádně do těla i v podobě vlkodlaka. Tolik krve a traumat na něm nechalo nechutné jizvy i na povaze. Jen co vystudoval se ztratil ze světa do poklidného malého města do bytu který mu koupil jeho ex přítel se kterým se už nikdy nesměl vidět. A tak Savyel žije tiše, aby si jej nevšiml nikdo další.

Vzhled
Savyel má na výšku pouhých sto sedmdesát centimetrů, což není rozhodně moc. Navíc za ty roky mu rapidně poklesla váha, takže spíše vypadá jako kostra potažená kůží. Jeho tělo také pokrývá milion jizev a jizvyček, které jsou snad skoro všude. Rád chodí v černém oblečení, které na něm úplně plandá.

Proměna
Přeměna Savyela je flekatá. Docela dost nepřirozeně flekatá. Je to více méně bílá podkladová barva s fleky světle hnědé a tmavě hnědé barvy. Ani jako vlkodlak však není nejvyšší. Je spíše drobný, takové tintítko, které před faktem že je hubený zachraňuje docela dost hustá srst.

FC
Igor Kowalski

Majetek
Savyel má ve vlastnictví menší byt, který mu zakoupil jeho ex přítel. Dále má nádherně zdobený meč, který dostal od jeho děděčka a auto, spíše takové že slouží, ne žádné moderní.

Dodatek
Vlastní vlčí amulet, který mu umožňuje výměnou za sílu a regeneraci přeměnu i mimo úplněk.

0