Sóren Thierry Collins
Sóren Thierry Collins

Povaha
Je velice náladový, jednu chvíli se chová jako největší zlatíčko a džentlmen, aby získal to, co chce či potřebuje. Většinou se jedná právě o získání krve nebo nějakých pěnez. Samozřejmě dokáže být i hodný k lidem co si to zaslouží, co mu jsou blízcí. To se snaží aby každý co pro něj něco znamená se měl dobře a je mu ten moment jedno co to stojí. Ale jsou i jeho špatné stránky, kdy je zlý a ošklivý nehledě na své následky. Však většinu času bývá neutrální, snaží se ovládat své nálady. Ostatní Vampýři bývají opak jeho, teda většinou. Pokaždé potkal velice arogantní a povrchní vampýry. Dalo by se říci že patří mezi jakž takž normální vampýry. Nepovyšuje se na nikým, chová se tak jak si každý zaslouží. Co se týče lásky a jeho srdce, on dokáže milovat. Aspoň si to myslí, už měl pár přítelkyň a vždy k nim choval hlubší city. Teď je svobodný, takže dámy máte možnost sbalit bohatého chlapa. Ač občas pije krev. Nedůvěřuje každému hned, chce to čas. K dívkám/dámám se chová slušně, nemá ani proč se chovat nějak jinak. Co se týče chlapů, je čistě heterosexuál.

Minulost
Byl doslova vymodlené dítě, jeho rodiče dlouhá léta nemohli mít dítě. Už z toho propadali do deprese, zoufalství až se modlili všem bohům a různým náboženství které tu dobu bylo. Byli tak zoufalí, až k sobě přivolali temné síly, které ovládali černou magii. Vložili do luna jeho matky zárodek budoucího dítěte, bylo jím jedno co bylo zač, hlavně že se dočkali možnosti mít dítě. Však zárodek byl prokletý, netušili že v luně jeho matky roste zubatá bestie lačná po krvi. Po jeho narození matka zemřela, byl vychován jen otcem který mu dával na vinu smrt své milované. Avšak byla již na tu dobu “stará” a nezvládla to. Od raného věku, kdy mohl mluvit a chodit začal pomáhat na poli. Kde časem začal omdlévat, nesnesl slunce a svit. Musel být zavřeny v chatce ve které žili a jeho tělo se měnilo, nepoznával se, měl vetší hlad. Normální jídlo mu nestačilo a otec Sórenem opovrhoval. Otec umřel, byl na světe sám a ve vesnici kde vyrůstal nemohl zůstal. Báli se ho, zjistili že se živí krví krys a slepic. Utíkal z místa kde to znal, než narazil na podobné lidi jako je on. Zasvětili ho do taje vampýrského života. Pochopil tak, že není normální. Že byl dílem ďábla, že se narodil jen díky němu. Čas utíkal, učil se a napodoboval životný styl ostatních s kterými žil. Když usoudil že je čas se odtrhnout od svého klanu, šel do světa. Držel se ústraní, měl průstup penězům díky vampýrům kterými nějaký čas pobyl. Doba se měnila, lidé i bytosti také. Naučil se i novým technologiím. Po čase se chtěl schovat mimo vetší města, tak se rozhodl se zabydlet tady.

Vzhled
Je celkem urostlý, měří přibližme 190 centimetrů. Dokáže se oblíkat jak elegantně, slušně ale i navleče na sebe obyčejné tepláky volné a vytahané tričko. Dle dané situace. Občas nechává narůst menší strniště na bradě, někdy to nechá narůst víc než je zvyklý. Nemá žádné tetování, nějak ho to nelákalo. Má jen pár jizev z dávných dob, z bitev a různých válek.

FC
Tom Ellis

Majetek
Má malý domek na kraji města, který je zařízen dle poslední módy a stylu. Nejnovější řadu auta Audi. Dvě pistole, které schovává buď baráku nebo autě. Pro každý připad.

1