Kaligno Taylor Garmadon
Kaligno Taylor Garmadon

Povaha
Kaligno je jedinou ženou mezi třemi muži. Přesto jejich plnou kopií. Ledový pohled, obličej neříkající nic a to tajemno okolo nich. Je někdo o kom si muži často myslí že je princeznou díky její jemné tvářičce. Ano princeznou je, ale ne takovou jakou by si každý představoval. Tohle je vlčice jenž se nebojí v obraně kohokoliv zranit či dokonce zabít. Je ženou která neskočí na pár laskavých slůvek a nabalování. Je to někdo kdo se snaží reprezentovat svůj rod jak nejlépe to jen jde. Stejně jako Kora je Kaligno divokou a nezkrotnou. Někdo kdo se chová tak jak cítí za vhodné a nehodlá se držet jen kvůli tomu že to je žena. Někdo kdo je svou laskavostí schopen někoho zabít. Nebojí se chovat jako žena jenž má vyšší standardy a nevezme si prvního kterého potká. Kaligno si vždy vyčítala to že se narodila jako dívka. Celkově ženám v rodu je to nejčastěji předhazováno, že nejspíše ničeho v životě nedosáhnou a tak ať se raději dobře provdají. Díky tomu že jí to každý předhazoval má nízké sebevědomí a neuvědomuje si čeho všeho je schopná. Nedokáže si skoro v ničem věřit a je to dost vidět pokud jí cokoliv rozhodí a ona ztratí svou masku. Kaligno vždy byla tou milou hlavně ke svým sourozencům, vždy se na ně usmívala a říkala jim lži jen aby se nesnažili zjistit jak jí skutečně je. Ovšem vždy se snažila být i tou milou dívkou k ostatním. Bylo jí jedno kdo co udělal, ona mu prostě mohla pomoci a snažila se z plných sil. I kdyby to byla nevyléčitelná nemoc ona by se jí snažila zbavit. Nezkrotná kráska jenž se do každého boje vrhne jako by ho měla vyhrát. Někdo kdo svou odvahou předčí další ženy. Někdo kdo se skutečně strachu nebojí. Takto byla označována v průběhu výcviků. A tohle se jí drží. Kaligno se vrhne vždy do boje jako by ho měla vyhrát a nezalekne se skoro ničeho. Nejhlavnější je její láska se sourozenci, něco co jí žene dál životem jako divoká řeka. I kdyby byla přes celý svět a někomu z nich by se cokoliv stalo tak by tam klidně i doběhla, jen aby byla u nich. Kaligno je rovněž typickou Garmadonskou ženou, pod křehkou tvářičkou je někdo kdo umí pořádně a hezky nadávat a to ničí většinou veškerou iluzi kterou o ní muži mají.

Minulost
Kaligno ve své minulosti zažila jako každá Garmadonská žena násilí. Každý se jí snažil dokázat že ženy jsou dobré jen do kuchyně, ale když došlo na pořádný výcvik tak se svým bratrům dokázala dokonale vyrovnat. Nebyla ani trochu pozadu a dokonce se naučila i něco více. Díky dalším ženám zjistila že své tělo může použít jako zbraň tedy pokud se jedná o muže, někdy i ženy. Což jí lehce pomohlo na její pochroumanou mysl. Nejvíce toho však musela dokazovat dědečkovi, který byl vůči ní stále skeptický. Nejvíce si oddechla tedy když zemřel. Když měla možnost i s ostatními milovanými sourozenci zmizet tak toho využila.

Vzhled
Kaligno je stejně vysokou na ženu, má 185 centimetrů což je pro Garmadonské ženy zcela normální. Nebojí se ale svou výšku nosit. Její tělo je jako z porcelénu nebo spíše se tak jeví. Na svojí váhu má nádherné poprsí.(košíčky velikosti D). Ostré rysy jsou jemnější než u jejích bratrů, ale stále jsou tam. Modré oči tmavé barvy se při vzteku zbarví do světle modré. Nosí většinou oblečení které jí zahaluje, pokud to není teda nějaká akce kde se obleče.. jeden by řekl až vyzývavě. Stejně jako Mikary má po matce platinové blond vlasy.

Proměna
Kaligno je ve druhé podobě podobná svému bratrovi Mikarymu a jeden by je skoro nerozeznal na dálku. Jsou skoro jako identická dvojčata.

Majetek
Vlastní se sourozenci dům a má v něm vlastní místnost kde má často uklizeno. Pak má v hlavní místnosti vedle klavíru své housle. Jako jediná nevlastní ještě žádné auto či motorku, ale místo toho má koně za kterým často chodí.

1