<span class='d-cross'>Avery Burton</span>
Avery Burton

Povaha
Avery je svým způsobem šílený. Dost často se chová majetnicky. A někdy to přeroste až do takových rozměrů, že stačí aby jste se jen dotkli toho, co je jeho a on by vám dokázal utrhnout hlavu. Doslova. Dále se často chová sobecky. Hold si na svém egu zakládá a jen tak někdo ho nedokáže srazit na kolena. Nechybí mu panovačnost. Pokaždé si dokáže prosadit své. Teda aspoň když jedná s lidmi, kteří brzo budou jeho večeří. Na první pohled by jste si nikdy neřekli, že někdo jako on může být takový. Je to upír, co je neuvěřitelně až děsivě milí. Miluje všechny, ale nejvíce lidi a to ne jen jako jídlo. Prostě je obdivuje. Když ho nějaký člověk zaujme, začne jim být posedlí. Sleduje ho, zjišťuje si o něm spoustu věcí a nakonec to dopadá tak, že ho pozve k sobě domů, kde je i další spousta lidí. Hold miluje večírky. Hlavně večírky toho typu, kde jako jediný zůstane ráno naživu. Samozřejmě tyhle večírky pořádá pokaždé po dlouhé době, aby nebylo nápadné, že se najednou prostě vytratí tolik lidí. Zatím měl štěstí. Nikdo se ho ještě nepokoušel podezřívat. Ale samozřejmě nemusí být posedlý jen člověkem. I jiní ho dokáži opravdu upoutat. Jako třeba jeden upír jménem Victor. Je jím posedlí a považuje ho za svého senpaie. Ale protože je to upír, nepozval ho ještě na večírek. Svoje večírky si Avery neskutečně užívá. Lidská krev je pro něj jako droga. Dokonce i jen pohled na lidskou krev ho dokáže vzrušit. Bohužel se musí krotit. A svoji drogu si musí dopřávat jen výjimečně. Ale co aspoň něco. Jeho večírky se občas podobají krvavým orgiím, kde on je ten co si to nejvíce užívá.  Nesmíme zapomenout na to, že Avery je hlavně džentlmen. Teda aspoň ke svým obětím. Hold pokud chcete, aby se kořist neškubala a poddala se musíte ji nejdříve uchlácholit a trochu ji tím svým milým úsměvem zhypnotizovat. Jo milá povaha a milý úsměv mu nechybí.  

Minulost
Avery vyrůstal jako obyčejný kluk. Ničím výjimečný, ničím odlišný. A to mu neskutečně vadilo. Vadilo mu, že se nenarodil nějakému šlechtici. Popravdě ho to štvalo. Proto ta panovačná a sobecká povaha. Když mu bylo tak patnáct, narazil na jednoho bohatého chlápka, co hledal někoho, kdo by mu pomáhal jako sluha. To Avery bral jako příležitost k tomu být aspoň na blízku něčeho velkého, jako bylo postavení toho to muže. Pár dní po tom, co ho ten muž přijal do svých služeb, se Avery dozvěděl, že tenhle muž není jen tak obyčejný člověk. Byl to upír. Avery chtěl okamžitě utéct a dál už se sem nevrátit. Hold se bál neznámého. Ale ten muž ho zastavil a snažil se ho přemluvit. Opravdu se k Averymu choval mile. Proto i přes menší strach přikývl a zůstal s ním. Pomáhal mu a postupem času se stal i jeho přítelem.  Dva roky. Dva roky žil ještě jako člověk společně s upírem. Tomu muži totiž Avery přirostl k srdci a proto to trvalo dva roky, než mu dal lord nabídku k úžasnému životu upíra. Avery se chvíli musel rozmýšlet, ale nakonec přikývl a v době kdy mu bylo sedmnáct se z něj stal upír. Pak i nadále žil s tím lordem. Ten ho učil a trénoval ho, tak aby se dokázal bránit. Učil ho vše co sám znal, ale nemohl za to, co se z Avaryho stalo. Za to může pouze jen sám Avary. Nechal se na začátku moc unést svými choutky a tak to dopadlo. Po pár dalších let se jejich cesty rozdělili. Avery se vydal svojí cestou. Samozřejmě ho lord nenechal odejít s prázdnou. Dal mu velký obnos peněz do zásoby.  Všude tam kde Avary strávil víc času, záhadně zmizelo pár lidí. Nikdo to nedokázal vysvětlit. Tím pádem si Avary mohl svoje večírky užívat ve velkém.  Jednoho dne dokonce potkal i někoho, kterého začal považovat za svého senpaie. Stejně jako byl v poslední době posedlí některými lidmi, tak byl stejně posedlí jim. Byl to taky upír, což upoutalo jeho pozornost ještě víc.  Avery žije sám ve vile, co si koupil za zbytek těch peněz co mu nechal jeho přítel lord. Samozřejmě je dostatečně velké pro uspokojení jeho záliby. 

Vzhled
Měří kolem 175 cm. Vlasy má zrzavé a na tváři a na těle má jemné pihy. Občas skoro neviditelné. Vlasy má často zacuchané, takže je nikdy nemá zplihlé. Na rukou má tak ostré nehty, které připomínají drápy.  FC: Marc Goldfinger

Majetek
Vlastní to co si nastřádal za posledních pět set let. Oblečení, které obsahuje jenom jedno společenské sako s kalhoty. Jinak má šatník plný obyčejného oblečení. Hold není ten typ, co by se každý den strojil. Zbraně žádné nevlastní. Jediné co mu stačí je jeho síla a rychlost. Popravdě když se tyhle dvě věci spojí s opravdu ostrými nehty a zuby, dá se to považovat za zbraň. Na ruce nosí velký prsten. A u sebe doma má docela velkou zásobu balíčků s krví. Jak lidské, tak i od nadpřirozených bytostí. Zásoby na horší časy. 

0