Atros Kale
Atros Kale

Povaha
Atros bol odjakživa dobrým dieťaťom a vzorným najstarším bratom. Ak by ste hľadali učiteľa, ochrancu alebo len parťáka na pivo, Atros by hravo mohol byť vhodný na všetko. Je veľmi veselá osoba a napriek svojej hrôzu naháňajúcej veľkosti po chvíli zistíte, že sa v jeho prítomnosti proste cítite dobre. Uňho v podstate platí, že väčšie telo znamená väčšie srdce. Ale nenechajte sa oklamať jeho správaním, každý, kto si myslel, že môže urážať Atrosa, jeho rodinu alebo priateľov, skončil veľmi zle. Občas priateľom príde otravný, lebo nesúhlasí s nevhodným správaním, a často mentoruje každého, o kom si myslí, že by sa mu nejaké lekcie hodili. Tým chcem povedať, Atros nerozlišuje dobrého či zlého človeka, rozlišuje iba, kto potrebuje priateľskú radu, kto potrebuje dostať vynadané, alebo kto potrebuje dostať päsťou na oko, aby sa uvedomil. Čo sa týka jeho rodiny, miluje ju nadovšetko a za ňu i priateľov by bez váhania položil život. O to horšie znáša, ak ho niekto podrazí, ale časom sa cez to dokáže preniesť a odpustiť. Jeho priatelia hovoria, že ktokoľvek je v Atrosovej prítomnosti, cíti, akoby sa mu dopĺňali sily, energia a chuť do života. Atros je tiež veľký milovník prírody a všetkých zvierat, preto sa veľakrát stalo, že z lesa utekal nejaký zbitý dlak, ktorý si bol akurát zaloviť v Atrosom chránenej oblasti. Narozdiel od väčšiny vlkodlakov sa ľudia Atrosovho klanu menili na prerastených vlkov, sám Atros patril medzi najväčších z rodu. Vo vlčej forme sa dokázal perfektne ovládať, čo ho automaticky radilo na miesto alfy.

Minulost
Atros sa narodil do síce početnej, ale normálne vyzerajúcej rodiny. Medzi svojimi siedmymi bratmi bol najstarší, a vždy zastával post vodcu a mentora svojich bratov. Zároveň bol pýchou svojich rodičov a klanu. Keď už sme pri jeho klane, ten nebol až taký obyčajný, ako sa zdalo. Jeho klan siahal tísice rokov dozadu až k pôvodným obyvateľom Ameriky, o ktorých sa hovorilo, že sa vedeli premeniť na vlkov, zvieratá, ktoré uctievali. Táto schopnosť sa dedila z generácie na generáciu až do doby, kedy sa im začalo hovoriť vlkodlaci. Keď sa Atros narodil, jeho pradedo, rodinný šaman, predpovedal, že z neho vyrastie veľký a silný vlk, ktorý ochráni matku Zem pred všetkým zlom. Tak sa aj stalo a Atros už v mladom veku bol väčší a silnejší ako jeho vrstovníci. Dalo by sa dokonca povedať, že bol až neprimerane silný vzhľadom na to, že všetci jeho bratia boli taktiež vlkodlaci. Raz, keď si Atros nešťastnou náhodou zlomil nohu a spôsobil si infekciu, musel celé dni ležať v chate a odpočívať. Napriek rôznym medikamentom a modlitbám sa zdalo, že Atros zomrie, ale nakoniec sa jeho otec nahneval, povedal mu, že bude chodiť a vyniesol ho na slnko. V tú ranu Atros nabral sily, ktoré stratil a bol schopný sa na poranenú nohu postaviť. Vtedy jeho rodičia, a hlavne šaman pochopili, že Atros má dar od bohov prijímať slnečné lúče ako pomoc pri boji so zlom. Odvtedy Atros trávil veľa času vonku a v jeho skupine by ste ho ihneď spoznali vďaka jeho nenormálnej výške a váhe. Atros sa stal prirodzeným vodcom svojich bratov i kamarátov a okamžite sa stal novou alfou vlčej svorky. Avšak cítil, že zostať doma by bolo mrhanie jeho darom, a tak svoj post alfy prenechal svojmu najstaršiemu bratovi, a sám sa vybral cestovať po Amerike. Všade, kam zavítal sa o ňom rozprávalo. Hovorilo sa o obrovi, ktorý chráni lesy, alebo o obrovskom vlkovi, ktorého pri zavýjaní počuť na míle ďaleko. Jeho najnovšia cesta ho doviedla priamo do San Hillesh, mesta, v ktorom dobrý člověk, ako Atros nemá čo hľadať.
**

Vzhled

- 202 cm 133 kg, svalnatá postava
- Dlhé čierne neupravené vlasy, brada na štýl drevorubača
- Čierne tetovania, hlavne na rukách a hrudi - Oblieka sa pracovne, väčšinou ho nájdete v čiernom tielku, maskáčových nohaviciach a ťažkých kanadách, ale nepohrdne ani koženou bundou. V horšom počasí, najobľúbenejší kus oblečenia je jeho tvrdý kožený klobúk, ktorý si dáva, či je teplo alebo zima.

Proměna
Mení sa na veľkého hnedého vlka s výškou na všetkých štyroch 153 cm a s váhou 368 kg.

FC
Jason Momoa

Majetek
Nevlastní nič, iba pár kusov oblečenia a malý obnos peňazí.

Magie
Dokáže čerpať energiu zo slnka, ktorá mu dodáva dlhovekosť a zároveň je na slnku oveľa silnejší. Silu stráca po dvoch dňoch v tieni.

0