Zate Kusari
Zate Kusari

Povaha
Opísať Zateho je zložitejšie ako opísať iného človeka. Je to možno tým, že ľudskosti v ňom ostalo veľmi málo, ak vôbec nejaká. Vďaka jeho dlhovekosti život vníma ako pominuteľnú "hodnotu", ak niekoho zabije, proste je o jedného človeka na zemi menej. Je melancholický, väčšinu času sa nudí a hocijaká zábava mu je trápna a nudná. Jediné, čo má preňho cenu je krv a čím viac jej má, tým je šťastnejší. Časom si Zate vypestoval silnú závislosť na ľudskej krvi, ale keď má príležitosť, radšej siahne po krvi nadprirodzeného. Vie, že nadprirodzených je stále menej a preto sa ich snaží nezabíjať, miesto toho si ich pomocou hypnózy drží pod kontrolou a kŕmi sa na nich. Zate nikdy nepoužil zbraň, všetky problémy rieši rukami, príde mu to ako jediný spôsob, ako si vychutnať súboj. Ktokoľvek si myslel, že môže Zateho zaujať skončil mŕtvy, jediné, čo Zateho skutočne zaujíma je vaša krv, žiadne emócie, žiadne vzťahy a žiadne zľutovanie, až z vás bude vysávať všetku krv do poslednej kvapky. Zdalo by sa, že jeho nenásytnosť mu môže spôsobovať problémy, ale opak je pravdou. Vďaka jeho silne vyvinutej schopnosti hypnózy dokázal Zate nalákať a zabiť aj veľa inkvizítorov, ktorí sa ho snažili zastaviť. Okrem pitia krvi sa baví manipuláciou s ľudskou mysľou a často núti ľudí robiť rozhodnutia, ktoré by nikdy nespravili. Jednoducho povedané, Zate je osoba, kvôli ktorej už vo viacerých mestách mali zákaz vychádzania v noci. Zateho nájdete väčšinou v nelegálnych nočných podnikoch, užíva si násilie v rôznych formách a podobách, okrem toho veľmi rád pije.

Minulost
Zate sa narodil páru, ktorý vo veľkej miere praktikoval a využíval čiernu mágiu. Keď sa narodil, jeho rodičia to považovali za dar od Satana do doby, kedy Zate zosilnel natoľko, aby vlastných rodičov zabil a vysal. Svoj smäd tým neusadil, nevedel totiž, že iba krv nadprirodzených mu dodáva energiu. Vo svojich mladých rokoch bol Zate veľmi agresívny a nenásytný, v blízkom okolí bol čoskoro známy ako Akuma. V dedinách zrazu umieralo množstvo ľudí a nevedeli nájsť pôvodcu týchto masových vrážd, tak vinu zvalili na démona, ktorý vystúpil na zem. Bolo úplne jedno, koľko dedín zničil, Zate pomaly slabol a sucho v jeho hrdle začínalo byť neznesiteľné, až nakoniec konečne natrafil na prvého vlkodlaka. Horúca krv, ktorá zaplavila jeho telo mu vliala nové sily a konečne sa po dlhej dobe cítil dobre. Vtedy si uvedomil, že k životu potrebuje krv nadprirodzených, to však nezastavilo jeho chuť po krvi a tak jeho vyčínanie pokračovalo. S postupom času bol vo svojom love stále lepší a lepší, prispôsoboval sa novým technológiám, až nakoniec v celých okresoch bol zákaz vychádzania v noci. V dnešnej dobe Zate loví premyslenejšie, občas navštívi mesto ako tatér a termíny, ktoré si na ten deň zajedná skončia ako jeho strava, potom sa presunie ďalej. Len nedávno Zate odcestoval do Ameriky kvôli fámam, že niekde v Amerike sa nachádza anjel. Zate si zaumienil, že jeho krv ochutná a zdá sa, že po toľkých rokoch v Amerike konečne našiel mesto, v ktorom sa nachádza. V predchádzajúcom meste náhodou na magianku a zistil, že jej schopnosťou je nesmrteľnosť. Keďže to znamenalo neobmedzenú zásobu krvi, rozhodol sa, že si ju ponechá a bude sa na nej živiť. Teraz sa však už dostal do mesta, kde by mal anjel skutočne nachádzať.

Vzhled
- 192 cm, 73 kg - čierne vlasy pod lopatky zopnuté do copu, na jednej strane vyholené - očné bielka potetované na čierno, má prirodzene červené dúhovky - piercingy v ústach, na obočí a v ušiach viacero náušníc - rôzne tetovania na krku, na hrudi, na rukách aj na dlaniach a prstoch - chodí neupravený, väčšinou ho nájdete v čiernych upnutých rifliach, vysokých steeloch, bielom dlhom tielku a koženej vybíjanej bunde. Zbrane nemá, spolieha sa na svoje zuby, ktoré má neustále vytiahnuté, ľudia si myslia, že to je násada

Majetek
Malý podzemný byt v San Hillesh

0