<span class='d-cross'>Emori Valentine</span>
Emori Valentine

Povaha
Navenek přísná a chladná žena, v soukromí starostlivá matka a dokonalá manželka. Tak by se dala Emori jednoduše popsat. Pro svou rodinu by i vlastní život položila, chránila by ji za jakoukoliv cenu. Dalo by se říct, že je takový spojovník. Stmeluje jejich rodinu. Nedělá jí žádný problém někomu vzít život, pokud je to zapotřebí - v takovém směru nemá slitování. Ani pro okolí nedává znát, že rodina je její jediná slabina - především její dcerka - ale je fakt, že se dá na to přijít jednoduše. Pro tu by udělala všechno, ale i ona má jisté meze. Nerozmazluje jí. Žádné ufňukané a slabé dítě by přeci nemohli mít, když mají takové vysoké postavení ve společnosti. Zakládá si na věrnosti. Nikdy by svému muži nebyla nevěrná a to samé očekává i od něj. Neví, jak by se zachovala, kdyby přeci jen k nevěře došlo. Odpustila by mu nebo ne?? Mohla by tak ztratit nejen postavení, ale i rodina by se jí mohla zřeknout. Emori by se mohla považovat za kuřačku, ačkoliv teď kouřit nemůže. Ráda čte knihy.

Minulost
Emori se narodila 17. 9. 1986 velice bohatým lidem - Jenny a Daniellovi. Už od mala byla vedena trochu tvrdší výchovou, takže nikdo nemohl tvrdit, že Emori je rozmazlená, neposlušná, či drzá. Vůči rodičům měla vždy respekt, nehledě na to, jak ji vychovávali. Byla si vědoma toho, že to s ní myslí dobře. I když byl na ní kolikrát vyvíjen nátlak - občas na ní otec zvedl nejen hlas, ale i ruku - tak vše zvládala s klidem. Nebyla slabounká, či křehká dívenka. Kolikrát slýchávala, že si přáli chlapce než dívku. To, že ji tato slova zprvu i celkem mrzela, nedávala nic na sobě znát - spíše naopak. Dělala vše hlavně proto, aby na ni byli pyšní. O tom, kdo je ona a její rodina se dověděla v brzkém věku. Taky další věc, kterou se musela naučit zvládat. Stačila by malá chyba, a byl by oheň na střeše. Nejen, že by se o tom mohl dozvědět někdo zvenčí a mohla tím narušit pověst rodiny, ale ani otec by to nenechal tak. Potrestal by ji.
Když už byla stará na to, aby si podle otce hledala přítele, musela souhlasit. Uvnitř sebe si zprvu nebyla jistá, zda o něco takového stojí, ale odporovat vážně nechtěla.
Na jednom takovém večírku spatřila někoho, kdo ji naprosto očaroval. Gabriel. Vzhledem k tomu, v jakém byl postavení, s ním rodiče souhlasili. Slyšela tentokrát od otce pochvalu, že si vybrala dobře. Nemilovala jeho slávu a postavení, ale to, jaký je a jaké má srdce. Tolik věcí se změnilo, ale ničeho nelituje. Den, kdy řekla své ANO, byla opravdu šťastná, a proto neměla důvod odporovat v tom, že se odstěhují pryč. Brzy na to otěhotněla a narodil se jim poklad. Svou dcerku zahrnovala láskou a byla moc ráda, že Gabriel se nechoval tak, jak se k ní samotné choval její otec. Nehledě na to, jak by jej milovala, by nedopustila, aby jí kdokoliv ublížil. Oba je milovala a tak to i zůstane.

Vzhled
Dlouhé šedé vlasy do půli pasu s černým podbarvením kořínků, o které se pečlivě stará. Barva očí taktéž směřuje do šedé. Její výška dosahuje 181 cm s váhou 75 kg. Je hubenější - schválně si udržuje štíhlou postavu. To však nemění na faktu, že by nebyla schopná někomu zlámat všechny kosti v těle, kdyby se pokusil ublížit její dcerce či manželovi. Obléká se elegantně a slušně. Žádné moc velké výstřihy a oblečení, které by patřilo pro lehkou holku, na ní taky neuvidíte. Často nosívá náramky, či prsteny. Její oblíbený prsten vypadá jako had omotaný okolo prstu. Dostala jej dárkem. Nejradši nosí tmavé věci, ale jinak vesměs nosí jakýkoliv odstín, krom bílé a barev do očí bijících.

Proměna
Středně velký vlk bílého odstínu s očima jako dva smaragdy.

Majetek
Žije v obrovském sídle se svým mužem i dcerkou. Obvykle nosí slušné, drahé a společenské oblečení, aby reprezentovala svého partnera.

Dodatek

- Manžel Gabriel Valentine
- Dcera Juliette Valentine
- Před svatbou nosila příjmení Stark
- Čeká dítě

0