Nemesis Dheraio
Nemesis Dheraio

Povaha
Nem je milá a již šťastně spokojená dívka. Nepotřebuje mít kolem sebe moc lidí. Stačí jí Rhysand. Je tím typem, co se jen tak nenechá vyvést z rovnováhy. Když něco chce, jde si za tím, i kdyby musela jít přes mrtvoly. Ráda hazarduje se svým životem a zkouší, jakou trpělivost a vůli mají druzí. Miluje provokování druhých.
Je jen jedna osoba, která pro ni znamená úplně vše a tou je její bratr Rhysand. Zbožňuje jej, a kdyby chtěl, aby někoho kupříkladu zabila, učiní tak. I kdyby po ní Rhysand chtěl, aby skočila z vysoké budovy, učiní tak bez zaváhání. Je pro ni vším a nic se na tom nezmění. Každopádně.. je to možná něco zvláštního, ale nenápadně kontroluje, s kým bratr skáče do postele. Nerada by, aby mu někdo něco udělal. Vaz by mu v nejlepším případě zlomila.

Minulost
Malá Nemesis nevěděla, že se narodila do rodiny, kde ji rodiče nebudou obklopovat láskou - hlavně vlastní máma. Pociťovala její přítomnost, ale city byly spíše jen ze strany bratra. Nerozeznala vůbec nic - vždyť ještě ani mluvit nedokázala. Svou matku s otcem nikdy naživo nespatřila. Ve svém půlroce je logické, že si ještě nic nebude pamatovat, což je možná dobře. Nenáviděla by je víc, než je nenávidí teď. Se svým bratrem vyrůstala v dětském domově, kde si byli jeden pro druhého, a pouto mezi sebou se prohlubovalo. Téměř bez něj neudělala nic, dělali všechno společně. Byl pro ni vším. V onom domově zůstali až do jeho 18ti let. Upřímně si nedokázala ani představit, kdyby ji opustil a ona by tam musela zůstat do svých 18 let. Bylo by to utrpení. Ani jednou ji myšlenkou neproběhl fakt, že by se na Nem vykašlal. Jelikož neměli nic a nikoho, bylo potřeba si nějak vydělat. Ona se stala prostitutkou a spávala s kdekým jen pro peníze. Šlo jen o to, aby se vyhrabali na nohy a mohli tak vést konečně lepší život a nepočítali každou korunu. Chtěla i lepší život pro bratra.. aby všechny starosti a problémy nebyly jen na něm. Už asi rok proto žijí ve vlastním domku vypadajíc spíše jako chata daleko od lidí a mohou se věnovat jen jeden druhému..

Vzhled
Nemesis má přirozené tmavší hnědé vlasy s délkou téměř k zadečku. Onen odstín se jí zamlouvá, takže si neplánuje na hlavu patlat barvy. Nejenže by musela použít velké množství, ale dává i na rady svého bratra, kterému se taktéž její vlásky líbí. Co se týče očí, tak na jejich barvě záleží, v jakém prostředí se Nem nachází. Někdo vidí světle modré, někdo spíš šedé. Správná odpověď je šedá. Své oči zvýrazňuje řasenkou - chce se líbit svému bráškovi. Svým pohledem dokáže očarovat a dostat kohokoliv na místo, kam jej sama potřebuje. Vypadá jako nevinná a zároveň krásně okouzlující dívkou. Má menší nosánek a jemnou tvářičku - výjimečně posetou make-upem. Své rtíky průměrné velikostí ráda natírá rudou rtěnkou. Je si vědoma toho, že i obyčejná rtěnka vyvolává vášeň u druhých pohlaví. Lakuje si nehty převážně tmavším odstínem. Miluje šperky a nejradši si je bere od obětí. Že by z toho měla špatné svědomí?? Ani trochu.
Její výška dosahuje 172 centimetrů s váhou 68 kilogramů. Postavu má akorát, i když je fakt, že ji v mysli projede myšlenka, že by měla ještě zhubnout. Nebýt tohoto má za to, že její proporce jsou dokonalé. Na velikost hrudníku si nestěžuje vůbec.

Majetek
Vlastní se svým milovaným bráškou byt v malém městečku Marawlo.

Dodatek

- Bratr ji jako jediný oslovuje Nefertiti

0