<span class='d-cross'>Jeremy S. Caisen</span>
Jeremy S. Caisen

Povaha
Nehledě na jeho věk, stále rád chodí na párty, baví se a není zrovna alkoholik ale nějaké to pití si sem tam dá. Přeci jen, není to nějak zakázané. Dívkám se chová rozumně, mile. Nebojí se lidí, jiných vlkodlaků. Proč by s měl bát. Rád se přátelí každým, kdo o to stojí. Pro své pravé přátele je tu vždy, nabízí jím někdy až ochranné křídla jestli může jak pomoc. Důvěru si každý musí nějak zasloužit, nemá ji každý. Je velice opatrný komu důvěřuje. Když cítí nebezpečí, nebo je nesvůj nedává to na sobě znát. Netvrdí o sobě že je nějak hodný nebo zlý, chová se tak jak si druhý zaslouží.

Minulost
Neví jak se to tehdy stalo, prostě se narodil a byl nechtěný. Dalo by se říci že byl neplánovaný, odvržen hned po porodu. Nepoznal jaké to je být v milující náruči, mít milující rodinu. Ne takovou jakou si přál. Když ho jeho matka dala do sirotčince nechala po sobě jen fotku s jménem. Vzdala se ho, ale také mu dala možnost jí když bude chtít, poznat svou matku. Léta utíkala. No ale jeho život v domově dětí nebyl nějak lehký, musel často pracovat a uklízet. Tu dobu bylo málo peněz, každé dítě když mohlo a bylo už starší se muselo zapojovat do "domácích" prací. Bylo mu sedm, když tak musel pracovat.Těšil se až mu bude osmnáct, tehdy by už se mohl vyvléknout toho všechno a začít žít dle vlastních úvah Vždy když měl čas, plánoval jak všechno provede až nastane čas, jak podepíše nějaké papíry a uteče daleko. To ho motivovalo aby zvládal každý den, aby se nevzdával. Párkrát se stalo že starší děti si ho vybrali jako oběť šikany. Používali všechno možné aby mu dělali peklo a jizvy, které má do teď. I to ho v něčem posilnilo. Když nastal den D, sbalil si a šel podepsat papíry že odchází. Že bude žít jinde a jinak, líp. Když bylo po všem oddechl si. Byl již spokojený. On ani netušil že je vlkodlakem. To netušil do svých dvaceti let. Když jednou při jedné akci, se jeho vlk dostával poprvé ven a přeměnil se. Vlkem je od narození. Měl dva vlkodlačí rodiče. Nějaký ten rok, možná desetiletí žil spokojeně. Naučil se vžit tím vlkem uvnitř. Nyní žije menším bytečku na kraji města.

Vzhled
Jeremy je poněkud vyšší než si přál. Má tak sto devadesát sedm, neví po kom to má. Přeci jen, vyrůstal v domově. Jeho vlasy jsou hnědé, nechává si je o trošku delší než je u chlapů zvykem. Sem tam si je zastřihává, aby si udržel stejný střih. No ale někdy se stane že jde víc do kratších vlasů a to je pak k nepoznání. Ale nikdy si vlasy nebarvil, tož je velmi rád. Aspoň má pěkné, zdravé vlasy. Dle rysu tváře jsou trošku měkčí, to asi má po mámě. Jeho úsměv může odzbrojit každou dívku kdyby se snažil ale jeho zájem o dívky je poněkud menší, ne není gay. Ale povoláním jaké měl neměl moc času se tím nějak zabývat a randit. On žil prací. No, ale i jeho tvář zdobí pár chloupků alá vousů. Nechává si je často a málo kdy se holí. Co rád nosí? Všechno! Tedy všechno co ví, že mu sluší nebo bude slušet. Na to on zas trošku dbá ale nebojí se přijít nebo chodit nějakých otrhaných věcech aby se nějak bavil nebo tak.

Proměna
Jeho vzhled vlka je vcelku jiný než by asi každý čekal. Možná v lidské podobě je velký a urostlý, no ve vlčí je o trošku větší než má být vlkodlak. Štíhlejší, než je v lidské podobě. Možná by se i protáhl všude kdyby chtěl. No, srst má o krapet delší a černou. Je černý jako noc, ve vlčím obličeji mu jasně svítí jeho modré oči které má i v lidské podobě.

FC
Nick Wechsler

Majetek
Má malý byt na kraji města.

Dodatek
Měnit se začal později než většina vlkodlaků. Neví proč, každopádně je takovou zvláštní anomálií.

0