<span class='d-cross'>Suri O‘Sullivan</span>
Suri O‘Sullivan

Povaha
Co přesně vás zajímá?? Co si o ní myslí lidi z okolí či jak se vnímá samu sebe?? Jde o milou dívku dosti nepředvídatelnou. Nikdy druhý nemá jistotu, čeho všeho je nebo není schopná. Své emoce nejraději před ostatními skrývá a neventiluje. Nikdy z toho nevzešlo nic dobrého. Po těch letech ve školním kolektivu zjistila, že něco říct je.. špatné nebo pro ostatní velmi humorné. Každopádně za všechno hlavně může její ‘schopnost‘ samomluvy. Někdy se holt neovládne a začne samu sebe například uklidňovat, že vše jednou bude dobré. Jak tohle ostatním přijde nesmírně vtipné. Jde o dobrou duši, která má ráda, když vidí, že ji někdo má taktéž rád a miluje, když i ona je milována.
Suri je možná z bohaté rodiny, ale nikdy neviděla v penězích prioritu nebo radost. Jsou ji vesměs ukradené, ačkoliv si otec kolikrát myslel, že ji jimi udělá aspoň radost. Dárků si vážila, ale.. nepotřebovala je. Vždy si přála pravé přátelé.. osobu, které může říct všechno s pocitem, že se informace nedostanou k někomu dalšímu.

Minulost
Roztomilá hnědovlasá holčička se narodila do naprosto nestabilní rodiny v jednom větším městečku v Kanadě. Ono.. se tomu nedá ani říkat rodina, neboť šlo o trochu delší povyražení mezi již vdanou ženou Becou a svobodným mužem Alexandrem. Z jednoho styku vznikla malá Suri - nemanželské dítě. On měl Becu rád, ale ona se nehodlala vzdát své původní rodiny. Ona si totiž uvědomila, že ‘vztah‘ s ním není něco, po čem by toužila. Už předem se domluvili, že Suri zůstane u otce, neboť si malou dívenku vzít na ranč nechtěla - nešlo to. Alexander byl za tuto.. domluvu i rád, jelikož on si maličkou oblíbil a hodlal ji dát veškerou svou lásku.
Co se týče dospívání, krom máminy nepřítomnosti jí nic nechybělo. Má skvělého starostlivého otce, který se ze všech sil snažil, aby nahradil i mámu. Když nebyl doma, starala se o ni chůva. Díky bohatému otci měla všechno, na co by si ukázala, avšak netoužila po tom. Chtěla přátelé, mámu.. Když Suri bylo pod 10 let, velice často chodila k oknu a vyhlížela, zda nepřichází máma. Ukázala se jen málokdy, takže většinu svého času byla smutná a zklamaná - časem své emoce uměla před otcem skrývat. Nespočet nocí bohužel proplakala. Jakmile byla starší, už si uvědomila fakt, že ona mámu vůbec nezajímá a sžívá se s tím faktem.
Jednoho dne si ji otec přivolal k sobě a velice opatrně jí řekl pravdu o tom, kým ve skutečnosti je. Byla z toho.. překvapená, ale zároveň pro ni zapadaly nějaké dílky v skládačce. Tušila, že je něco jiné, ale do onoho dne nevěděla proč. Potřebovala čas na to, aby se se svou druhou stránkou vžila, ale přijala ji dobře. Od té doby se hodně usmívá a je praštěná, což se mnoha lidem nelíbí. Ve škole byla terčem slovní šikany, ale navenek si s tím hlavu nelámala, dokud.. si sama neřekla dost. Chtěla z tohoto okruhu lidí.. jednoduše vypadnout. Otci nechtěla říct, co se ji děje mimo domov, jelikož svých starostí měl více než dost. Odhodlala se z něj dostat adresu na mámu a rozhodla se za ní jet.

Vzhled
Suri - jakožto mladé a malé děvčátko - měří přibližně 154 centimetrů s 49 kilogramy. I když by chtěla zhubnout nebo přibrat, její váha zůstává na stejné hranici. Jde tedy o hubenou dívku s hezkou postavou a milým kukučem. Svůj čas ráda trávila v domácí posilovně - aspoň v době, kdy bydlela u otce. Na svém hubenějším těle s proporcemi - jež by si přála snad každá dívka - prozatím nemá jedinou jizvu, jenže to neznamená, že nikdy neutrpěla žádný škrábanec. Menší zranění se logicky zahojila.
Její vlásky nesou tmavě hnědou barvou s délkou více jak do půli zad. Nosívá je rozpuštěné nebo si dělává dva roztomilé drdolky. Odstín očí je krásně zelený jako čerstvě posetý trávník. Má malý nosánek, plnější rtíky a to vše na jemné pleti, jež je výjimečně natřená make-upem. Ten však nosí s odporem. Neopovrhuje žádnými barvami, i když preferuje spíše světlejší. Každopádně.. nevadí ji nosit oblečení i o velikosti větší, cítí se v tom lépe, jenže otci to vadí, kvůli reprezentaci. Na tom si moc zakládá.

Proměna
Jde o velice neobvyklou přeměnu huskyho. Někde se totiž musela stát chyba. Levá polovina zvířecího těla je v černém odstínu. Jediné, co je na této straně jiné, je vnitřek ouška bílé barvy a oko, které se dá přirovnat k barvě kusu ledu. Oproti pravé strany, jež je bílá s černým vnitřkem ouška a skoro až.. černému oku. Možná se onen odstín dá přirovnat k tmavé hnědé, záleží, při jakém světle se díváte nebo v jaké příležitosti. Ocas se dá přirovnat k obrácenému dalmatýnovi - černý s bílými flíčky.

FC
Miranda Kerr

Majetek
Momentálně má u sebe slušně vysokou hotovost a kufr plný oblečení. Vlastní drahé auto značky Porsche, jež dostala od otce na své šestnáctiny.

Dodatek

- Otec ifrit jménem Alexander Caldwill
- Matka ifrit jménem Beca O’Sullivan
- Její klisna bude nést jméno Carsty

0