Kayla Graham
Kayla Graham

Povaha
Kayla je milá, veselá a bohužel i naivní. Štěstí bylo prozatím vždy na její straně, a tak ji nikdy její povaha moc neuškodila. Je takový ten typ člověka, co přispívá do charity a nosí bezdomovcům sušenky. Věří, že ve většině lidí je špetka dobra a zlými se stal kvůli něčemu, ne sami od sebe. Nosí světlé barvy a vlasy ji neustále spadají na ramena. Prostě andílek. Odmítá se před kýmkoliv bránit silou, aby dotyčnému neublížila. Nemyslete si ale, že se jen tak stane něčí večerní svačinkou. V případě nebezpečí ráda využívá své schopnosti se rozpadnout v oblak prachu a pak si jen tak odletět pryč. Této schopnosti ráda využívá i při cestování když se ji nechce chodit nebo se ji nechce platit za benzín či dopravu. A pak se mají lidé divit že je lehkomyslná když si pořád někde lítá. Dokáže si snadno lidi zamilovat a lehce odpouští. U její rodiny to platí mnohonásobně. Za své tři sourozence či rodiče by se nestyděla i kdyby se z nich stali kriminálníci nebo i světoznámý zlosyn z béčkového filmu. I tak nemá moc opravdových přátel. Asi je pro všechny až moc sladká. Dále má ráda sporty. Tím se odhaluje její další menší slabina - soutěživost. Jakmile má někdo tolik sourozenců, je celkem normální že zde bude přes všechnu lásku nějaká ta rivalita a soutěživost. Jakmile někdo stanoví sázku má jen málo zábran. A pak už začínají problémy. Nejhorší co se zatím stalo byl zlomený prst. Zatím. Zatím se nezdá, že by chtěla ze své soutěživosti vyrůst. Otázka jestli k smůle její, či všech okolo. V obraně nikoho neranit, ale ve sportu třeba přizabít.

Minulost
Jednou se matka vrátila z nákupu s krvavým kousancem na ruce a tváří bledou jako by viděla ducha. Tříletá Kayla si v pokojíčku hrála s kostkami lega a tak si ničeho nevšimla. Starší sestra Tamika si ihned začala dělat starosti o matčino zdraví, ale ta ji jen odbila, že ji jeden šrám nezabije. Večer se vrátil domů otec a jakmile vešel do domu tak si ihned všiml, že je něco zle a začal vyvádět. Sestry chvíli hádku sledovaly, ale pak se rodiče stáhli do pokoje a vyšli až dalšího rána. Ani své andílky nepolíbili na dobrou noc. Od té doby byl jejich život na pár let celkem pokojný. Jak rostly, tak se Tamika začala zajímat o umění a Kayla si zamilovala tenis. Šest let po Kayle se narodila dvojčata Zander a Alesha. V osmi letech si začali rodiče všímat, že je s Kaylou začalo něco dít. Věci ji začaly podezřele často samovolně vypadávat z ruky a nebo . Párkrát zavolali do školy zda si nevšimli něčeho, co by jim vysvětlilo takovou změnu, ale na nic se nepřišlo. Dokud si tedy jednoho dne nehrály s Tamikou. Kayla ji vzala pár štětců a Tamika je chtěla zpět, tak na Kaylu skočila. Místo aby ji chytila, tak spadla na zem. Nic nechápající Tamika ihned vyskočila na nohy. Vstala tak akorát včas aby viděla jak se oblak kouře mění v její sestru s hrůzou v očích. Tamika se lekla a běžela spravit matku. Kayla utekla do pokojíčku. Byla vyděšená k smrti, ale matka ji ujistila, že bude v pořádku. Druhý den nešla do školy, večer si všichni čtyři členi rodiny sedli ke kuchyňskému stolu a rodiče řekli svým dcerám pravdu – matku pokousal naštvaný liškodlak, otec je ne moc zdatným médiem a Kayla je s největší pravděpodobností stvoření jménem magian. Malá Kayla tomu uvěřila lehce, zatímco Tamika byla nadále skeptická. Otec si vzal v práci volno, aby se mohl Kayle víc věnovat a pomohl ji skrývat její schopnost. V deseti měla plnou kontrolu nad svou schopností. Teď žije normální život plný normálna se svými mladšími sourozenci a rodiči. Tamika odjela žít a studovat do Detroitu.

Vzhled
Atletická postava, metr šedesát pět vysoká s dlouhými vlasy. Má malé, hnědé oči. Lidé ji považují za příslušníka mongoloidní rasy. Ve skutečnosti má kořeny jen v Rusku a v Kanadě.

FC
Sveta Barbachakova

Majetek
Nějaké to oblečení a v podstatě dům blízko centra San Hillesh, kde bydlí celá rodinka krom nejstarší sestry. Mají i jedno auto.

Dodatek
Pracuje jako průvodčí na San Hilleshské vlakové stanici. Díky tomu potká většinu nových návštěvníků.

Magie
Rozpadnout se v prach.
Pokud něco držela v ruce a nedotýkalo se to ničeho jiného, rozpadne se to s ní. Ku příkladu pokud bude chtít aby se s ní rozpadl nějaký kamarád, musí ho buď zvednout anebo musí osůbka vyskočit a Kayla se musí trefit přesně do okamžiku, kdy kamarád letí. Jako obláček prachu nemůže nic zvednout, maximálně do něčeho s maximálním vypětím sil trochu strčit. Částečky na které se rozpadá jsou velké přibližně jako saze a téměř se nedají zničit. Při používání své schopnosti v podstatě nedýchá, tudíž se nedá utopit či udusit. Dokáže ji však uškodit mráz anebo žár. Když se jako prach ,zraní' a následně se zhmotní, tak se rány prvně ukáží na pokožce a pak se stahují dovnitř. To znamená, že jí prvně spadne kůže a nakonec se rozpadnou kosti. Většinou ji nevyužívá , a když už tak jen k dobromyslným účelům. Nebo když se chce proletět. Před lidmi ji neukazuje nikdy, krom krajní nouze. Pokud může utéct po svých tak uteče po svých. Zpopelnatí až když cítí pronásledovatelův dech za krkem a cítí drápy chytající se látky kabátu. A tak mu doslova proklouzne mezi prsty. A možná i vletí do očí. Celkem důvod k naštvání, že?

0