Zacky Collins
Zacky Collins

Povaha
Zacky byl kdysi poměrně normální klidný kluk, ale od doby, co získal svou přeměnu, je dost nepředvídatelný, hodně energický a celkově nepotřebuje moc spánku - většinou mu stačí tak 4 hodiny. Na někoho by mohl působit jako magor a možná jim i je. Jednou se k vám chová mile, podruhé by vás zase nejradši zabil, a to nemluvím o tom, jak to je, když jste nadpřirozený. Nikdy v jeho přítomnosti prostě nevíte, co se stane. Může mu během sekundy přeskočit a naprosto obrátit, což u něj není vlastně nic zvláštního vzhledem k tomu, že je lovec- vlastně mezi ně docela zapadá. Bezhlavému jednání se taky sem tam nevyhne. Baví ho si „hrát“ s jeho kořistí, takže i když si myslíte, že jste mu třeba utekli, je dost možné, že jste se mu jen postarali o zábavu na celý zbytek dne. Zabíjení nadpřirozených si sem tam docela i užívá, jak už bylo zmíněno. Vidí to jako hru, a často kvůli tomu chybuje, to je mu ale jedno, dokud se baví. Vzhledem ke svému věku ještě není zcela zkušený v lovení. Má tendenci nadpřirozené podceňovat, což nemusí vadit úplně ve všech případech, ale často si to pěkně vyžere a to i s úroky, takže je jeho úspěšnost spíše mizivá. Naopak v přeměně byste ho asi nepoznali. Je tichý, opatrný a dokáže několik hodin strávit na jednom místě, jen aby dosáhl svého. Sice dokáže být i neohrabaný, ale to spíš proto, že je sovou jen krátce a ještě si úplně nezvykl na nový pohled na věc, na to, že může létat, vidět ve tmě nebo taky na to, že může otáčet hlavu až o 270°, z čehož se mu dělalo prvně opravdu zle, ale teď už to docela zvládá.

Minulost
Neměl moc štěstí když byl malý, rodiče sice znal, ale přál si aby je nikdy nepoznal. Táta byl surovec a matka feťačka a alkoholička, což dohromady nadělalo poměrně paseku, proto doma moc rád nebýval, spíš vůbec, chodil tam jen když opravdu musel a v těch chvílích se prostě násilí neubránil. Sem tam dostal jen pěstí, jindy schytával o dost brutálnější rány. Jedné noci ho otec dokonce dostal do bezvědomí a Zacky se vzbudil až druhý den ráno v kaluži krve. Nakonec si ho všiml poměrně starý muž, už ani neví kde a jak k němu přišel, ale shodou náhod to byl inkvizitor, který si ho vzal do parády a vycvičil ho, bylo to v době kdy mu bylo asi 8, takže s výcvikem začal dost brzo a taky to je vidět na jeho dovednostech a schopnostech. V boji a zacházení se zbraněmi – obzvlášť s noži – je dost dobrý a hlavně když se hodně snaží může být i nenápadný, tichý a téměř těžko viditelný. I tak ho cizinec spíše připravoval na to být inkvizitorem, což znamenalo i přípravu na přeměnu, kterou bylo složité demonstrovat, ale muž znal jakési kouzlo, kterému v tom dost pomohlo. Zacky u něj trávil celé dny a někdy i noci a jeho rodiče si toho naštěstí vůbec nevšímali, spíše zapomněli že vůbec mají syna, za co byl dost rád. Zkoušku složil teprve nedávno, ale při jeho přeměně se něco nepovedlo tak jak mělo, nikdo v podstatě neví čím to bylo. Inkvizitoři, jenž byli dokončení jeho zkoušky svědky, měli teorii, že se s ním sova, ve kterou se dokázal proměnit, provázala natolik, že mu umožnila používat dovednosti jeho druhého já i v lidské podobě. Těžko ale říct, zda to byla pravda. Ještě ale neprozkoumal plný rozsah těchto dovedností, nebyl na to totiž moc čas.

Vzhled
Je 170 cm vysoký a má 60 kg. Na těle má několik jizev, ať už od nadpřirozených nebo od nemotorného plachtění v jeho druhé podobě. Jeho vlasy jsou tmavě hnědé a stejně tak i oči.

Proměna
Jeho druhé já je sova, přesněji výreček americký, který bývá velký 16 - 25 cm a váží asi 160 g. Díky tomu, že je sova se dokáže pohybovat dost potichu a taky má samozřejmě dobrý sluch a vidí ve tmě. https://live.staticflickr.com/8605/16148877369_b52b49ef72_b.jpg

Majetek
Zack nic moc nemá, jen nějaké to oblečení a nějaké zbraně, které jsou samozřejmostí. Noci tráví spíš jako sova, takže místo k přespání stejně nepotřebuje.

0