Conall Edin Quinn Rhees
Conall Edin Quinn Rhees

Povaha
Conall není nijak zvlášť společenský typ. Většinou nechodí do přeplněných barů ani diskoték. Dává přednost kavárnám a knihovnám, i když ani tam moc nezapadá. Od pohledu je odtažitý a může se jevit i trochu nebezpečně. Když se s ním někdo pokusí navázat konverzaci tak dotyčného nijak neodbije ani se nechová nepřátelsky nebo stydlivě. Naopak, nejprve se chová přátelsky, pár minut s osobou klábosí a až pak se vypaří. Pokud se vám nějak podaří se stát jeho přítelem, takřka se vám promění před očima. Chová se podobně přátelsky jako s cizími. Před přáteli se však nepřetváří, hází jeden trapný vtípek za druhým, kdykoliv je možnost a je celkově uvolněnější. Dotyčný si musí dávat pozor co mu řekne, jelikož to dokáže rozebírat nejmenších detailů. Na druhou stranu, pokud vidí že narazil na něco co je druhému nepříjemné, tak to nerozhlašuje jako večerní noviny. Pokud se tedy nejedná přímo o někoho, kdo mu zrovna nepřirostl k srdci. I když je jaguár zvíře silné a nebezpečné, sám Conall je mírumilovný a nechce nikomu ublížit, pokud by nešlo o život někomu blízkému nebo jemu samému. To platí i o přeměně. V kočku se mění jen když je to nezbytně nutné.

Minulost
Narodil se ve Walesu, ve městě Pembroke. Jeho rodiče měli už jednu dceru. Když bylo Conallovi osm a jeho sestře sedmnáct, narodilo se ji první dítě. Jeho výchovu hodila na starost svým rodičům. Ti byli většinu času v práci a ve zbytku se toulali v barech a sem tam i v cizích postelích, a tak zůstala většina výchovy na Conallovi a jeho chůvě. Za pět let si jeho sestra pořídila další dvě. V jeho šestnácti je matka opustila se svým milencem když zjistila, že je jedna z milenek jejího manžela těhotná. Otci to moc jako tragédie nepřipadalo. Dítě si vzal k sobě, jelikož ho matka nechtěla. Kvůli zvýšeným nákladům a sníženým příjmům se přestěhovali do menšího domu ale i tak byli celkem spokojení. Když byl na střední, začal se věnovat řezbářství. Ve dvaceti se odstěhoval do Liverpoolu a začal si řezbářstvím vydělávat slušné peníze. Ty se zalíbily jeho povedené familii a tak je z něj začali tahat. Každej na něj měl jinou páku: sestra se musela sama starat teď už o čtyři děti (každé mělo jiného otce), matka se odstěhovala ke svému milenci do Skotska a tím ztratila práci, a otec se staral sám o své nejmladší dítě a žil jen z podpory, jelikož ho kvůli věku vyhodili se zaměstnání. Po deseti letech mu ruply nervy a rozhodl se odstěhovat někam daleko, aniž by si toho kdokoliv z rodiny všiml. Moc těžké to nebylo, kdykoliv za ním přišli, zajímali se o peníze a ne o mizející krabice s osobními věcmi. A tak se přestěhoval z Anglie až do Kanady do Minew, kde si maloval klidnou a pohodlnou budoucnost. Byl ve městě jen pár dní, když narazil na dvojici lovců. Bylo pozdě večer a nechtěl je nechávat na večer v ulicích města, tudíž jim nabídl přístřeší. Sledoval je však kočkodlak, a ten Cona proměnil. Dvojice chvíli zůstala a pomohla mu se s novou životní situací trochu sžít. Pak odjeli do San Hillesh a od té doby je neviděl.

Vzhled
181 cm 79 kg Postavu nemá nijak moc vytrénovanou ale pod oblečením se mu rýsují nějaké ty svaly

Proměna
Středně velký jaguár https://64.media.tumblr.com/66c7c076173dbb8a86d3cc434a5a404a/tumblr_ocdxq53ZyN1uubmz3o1_1280.jpg

FC
Santiago Cabrera

Majetek
Jednopatrový domek se zahradou u kolejí, ojetý SUV-čko. Na zahradě má malou kůlnu kterou využívá jako pracovnu. Dům má spoře zařízený, vzal si z Liverpoolu hlavně věci nezbytné k životu. V šatníku a mu válí pár triček různých barev, džínů a několik bund a sak. Většinou nosí svou oblíbenou koženou bundu co má snad od jak živa.

0