Nathan
Nathan "Spot" O'Sullivan

Povaha
Nate je přátelský a milý kluk, který se s vámi dá do řeči hned jak vás potká a mohl by s vámi hovořit klidně celý den, neznamená to ale že je ukecaný, to vůbec. Rád poslouchá příběhy lidí kolem něj, baví ho historky pocestných, co přijdou na ranč, sám totiž vlastně nikde nebyl a nic zase tak speciálního nezažil, radši než mluvit sám o sobě se věnuje ostatním. Většinu času tráví na ranči s rodinou a zvířaty, je tam spousta práce a co je hlavní, využívají svou přeměnu na ochranu zvířat i na jejich zahánění a podobně, to je taky důvod toho proč nemá moc přátel. Když se s ním spřátelíte, což není nijak složité, udělá pro vás svým způsobem cokoliv, čehož se dá lehce využít a taky už se mu to párkrát stalo, velkou hlavu si z toho ale nedělá, je to optimista a někdy bývá i naivní, navíc se svět přece nezboří, když mu jednou něco nevyjde, že? V jeho psí podobě budí docela respekt a taky je schopný si ho vydobýt, pokud si budete vyskakovat. Dokáže v ní být velice agresivní a nebojí se zaútočit, ale musí k tomu mít opravdu důvod, jinak se chová úplně stejně jako v lidské podobě. Nathan je dost odvážný a nedělá mu problém se vrhnout i do nebezpečných situací, které by ho mohli stát život, nějaké výhrůžky na něj neplatí, nemá tedy smysl to zkoušet. Jediná věc, která ho dokáže vyvést z míry je voda. Ano přesně tak, Nate se bojí vody a není to jen kvůli tomu že je ifrit. Vodu obdivuje, ale má z ní i respekt. Neumí plavat a ani nemá odvahu na to se to naučit. Mělké vody mu samozřejmě nevadí, jakmile je mu voda ale nad pas, začíná být nervózní a dál už neudělá ani krok. Pravděpodobně by do vody nevkročil ani kdyby za sebou měl hordu lovců, to by se nechal raději chytit, ale kdo ví? Třeba se někdy svého strachu zbaví.

Minulost
Nate se nikdy moc daleko nepodíval, jeho rodina žije v Minew už pořádnou řádku let. Co se týče jeho rodiny, pochází ze zcela čistokrevného rodu ifritů, abyste našli v jeho rodokmenu jinou rasu než ifrita, museli byste hledat dlouho a stejně byste nic nenašli. Jejich rodina momentálně čítá minimálně 20 členů. Má dva starší bratry a starší sestru, se kterými má skvělí vztah, stejně tak jako se zbytkem rodiny. Ranč, který jeho rodina vystavěla od základů, už taktéž funguje nějakou dobu, a i když se může zdát, že mají ve vlastnictví spoustu psů, nenechte se zmást, pes tam není vlastně ani jeden, všechno jsou to členové rodiny. Návštěvníky vítají s otevřenou náručí a nemusíte mít ani dolar, aby vás tam nechali bydlet nebo aby vás nechali se projet na koni. Celý svůj života strávil na ranči, takže lovce ani inkvizitory nezná a nikdy je nepotkal stejně tak jako některé z ras. Poznal pouze čarodějnici, kočkodlaka a magiana, ostatní rasy jsou pro něj stále jedna velká neznámá. V jeho minulosti se vlastně ještě nic špatného nestalo. Lovci se od jejich pozemku díky „psům“ drží jak nejdál můžou a pocestný nikdy problémy nedělali, jediné co se párkrát stalo byl útok kočkodlaka, který si přišel pochutnat na ovci. Každého hladového dlaka přitahují hospodářská zvířata, která se vůbec nebrání, takže jsou snadnou kořistí. Když bylo Nathanovi asi 6 dostal přezdívku Spot, bohužel už zapomněl, proč mu tak začali říkat na ranči mu ale nikdo jinak než Spot neřekne a to obzvlášť pokud je ve své druhé podobě.

Vzhled
Má 170 cm a 60 kg, je sportovní postavy.

Proměna
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/qD9ws9hwrRTLMlwILFS5OpsYIpbtyiqWxJxenUuuVPjG8GeqQlDGAV3SV3A1ZiPOxCj5W-skcQjE6njlB8vXYo14iBmnUwMKho1lnc8KPQIOdg

Majetek
Jeho rodina vlastní ranč kousek od Minew blízko hor, kde chovají koně, ovce, kozy, apod.

0