Killian Wirgo Zyair O'Sullivan
Killian Wirgo Zyair O'Sullivan

Povaha
Killian byl vždy brán jako klidná a přátelská osoba, ale popravdě má v sobě trochu toho samotáře, rád bývá sám, ale záleží taky hodně na náladě a okolnostech. Když je se sourozenci, baví se úplně normálně, když ne, je trochu víc odtažitý. Neumí se bavit s cizinci nebo lidmi které nezná, nikdy neví co říct nebo jak se chovat v přítomnosti někoho neznámého, proto většinou nechá mluvit někoho jiného. Konverzace s cizinci začíná většinou jen ze zvědavosti a když má zájem. Není nijak zvlášť výřečný, bude se s vámi bavit i když vás nezná, to ano, ale spíš ze zdvořilosti než z vlastní vůle. Je o něco složitější si ho získat, sice se může zdát, že vás má rád nebo že vás bere jako přítele, ale nenechte se zmást, vlastně nemáte nikdy úplně jistotu. Jestli vás má rád zjistíte pravděpodobně až když dojde na hádku nebo něco podobného, pokud jste si ho získali, podpoří vás, pokud ne, ani se nezapojí, obzvlášť pokud nezná důvod hádky. Kdyby šlo ale o rvačku, asi vám pomůže, to že ještě není úplně na vaší straně neznamená, že někoho nechá aby vám ublížil. Umí být ochranářský, ale někdy neví jak se zachovat, co je od něj vyžadováno a co ne, špatně odhaduje kam situace směřuje, tudíž někdy může reagovat trochu pozdě. Rád zkouší a rád se učí novým věcem, když něco chce, jde si za tím a nikdo ho nezastaví, můžete se o to snažit jak chcete, můžete mu házet klacky pod nohy, ale on se stejně zvedne a dokončí co začal aby vám dokázal jak jste se v něm zmýlili a to si pište že vás přesvědčí, dá se tak ale lehce vyprovokovat a vyhecovat do šíleností, které by jinak neudělal.

Minulost
Killian už od malička vzhlížel ke svým starším sourozencům. Rád se sourozenci trávil čas a když nebyl s nimi, toulal se někde po ranči ať už jako člověk nebo pes, sem tam si ani nevšimne že okolo někoho prošel. Na ranči dokáže zastupovat jakoukoliv práci, ať už pečovat o zvířata nebo se starat o úrodu, zkrátka chtěl zkusit a umět všechno a taky toho docílil, díky tomu mohl zastoupit kohokoliv, když třeba odešel nebo zrovna neměl čas. Když jim Everrett oznámil že jde do armády, byl ještě hodně mladý, ale i tak se mu to dost nezamlouvalo, měl ho rád a pustit ho nechtěl, byl to jeho starší bráška kterému se mohl svěřit snad úplně se vším a v armádě by se mu mohlo něco stát, ale Everrett byl již rozhodnutý a odešel tak jako tak. Killian byl tedy donucen svěřovat se sestře, což mu ze začátku nebylo úplně příjemné, ale nakonec si zvykl. Sabina pak taktéž odešla, vydala se prozkoumávat svět, respektoval její rozhodnutí a navíc se na rozdíl od Everreta vracela, za což byl velmi rád. Od té doby co tam s Nathanem byl sám, se ale tak nějak uzavřel a bývá více v pozadí, už se moc nesvěřuje se svými problémy, možná k tomu má i důvod, nikomu ho ale neřekl a nechává si ho pro sebe, necítí se ohledně toho tak sebejistý jak by chtěl. Jakmile se Everrett vrátil, Killian byl rád, ale byl trochu nejistý, takže se vlastně většinu času držel dál, stejně jako nikdy neví, jak mluvit s cizími, teď neví ani jak mluvit s vlastním bratrem. Neví, co říct, bojí se, že by ho nějak ranil, kdyby řekl něco nevhodného a podobně. Tak či tak ho těší že je rodina zase pohromadě a nemůže se dočkat na další rodinný oběd s vyjížďkou, který pro něj otevírá příležitost dozvědět se nějaké věci aniž by se musel sám ptát.

Vzhled
Je vysoký 165 cm a váží 57 kg, má hubenou sportovní postavu, na levé ruce má vytetovanou sugar skull a svoje znamení zvěrokruhu - kozoroha.

Proměna
https://vetstreet-brightspot.s3.amazonaws.com/41/ffca80a67211e087a80050568d634f/file/Belgian-Sheepdog-1-645mk062311.jpg

FC
Vini Uehara

Majetek
Jeho kůň se jmenuje Philip, je to mustang, takže je trochu divočejší povahy, ale s Killianem si sedli a tvoří docela dynamické duo, když ho teda Philip zrovna neštve, což se taky sem tam stane. Má blok, do kterého sem tam něco nakreslí nebo napíše, nikdy ho ale nikomu neukázal a ani to nehodlá udělat...

0