Aspen Kuhtreiber
F u sun.

Povaha
Má silný morální kod a smysl pro spravedlnost. Nikdy by neublížila nevinnému. Ke svému stravování přistupuje co nejsvědomitěji a vždy se ujišťuje, že její krmení nikomu neublíží.Je velice bystrá a vnímavá. Co jí ovšem moc nejdou je matematika, jazyky a věci co vyžadují větší dávku logiky nebo moc složité úkony. Taktéž je velice špatná v sociálních interakcích. Většinu života strávila v malé uztavřené bublině a její první kontakt s okolím byl ve státní věznici, kde si tedy i utvořila první pohled na ostatní lidi. Často působí jako odtržená od reality. Někdy bývá hrubá či necitelná, ale nikdy to nedělá schválně, je to jen důsledkem toho, že to s lidmi neumí. Jediné co jí v této oblasti jde, je uklidňovat vypjaté situace, protože to ve věznici dělal mnohokrát.

Minulost
Když se narodila, celá její rodina slavila. Povedl se totiž zázrak, narodil se čistokrevný upír, něco co se povede jen jednou za stovky let. Pro všechny ale brzy nastal šok když spatřili dítě, bílé jak sníh a s fialovýma očima. Byla dítětem které neměl statisticky existovat. Dítě 2 upírů a ještě k tomu albín, skutečně jediná svého druhu. Celá její rodina jí dopřávala tu nejlepší péči, byla pro ně poklad. Její rodina ovšem nebyl jen tak obyčejný upírský klan. Razili myšlenku soužití s lidmi. Nekonali zbytečné utrpení a vždy se krmili jen se svolením. A tak to učili i Aspen, která se nakonec uchýlila k nejvíce humánní cestě kde nekoná žádné zlo. Začala se krmit pouze krví z ověřených krevních bank a ještě ji často ředí krví zvířecí. Sice její rodina nebyla nijak významná a jejich přístup jim moc moci nepřinesl, ale i tak se nikdy neměla špatně. V mládí se učila nejen tomu co by měl umět každé dítě ale taky jak přežít ve světě nadpřirozených. Jak je poznat, jak je porazit a taky jak bojovat a využívat své schopnosti. Kvůli své tomu co byla a taky kvůli své extrémní intoleranci ke slunci, měla domácí studium a do společnosti moc nechodila. Když se doma naučila vše co mohla, začala docházet na noční studia, sice to trvalo trochu déle ale nakonec získala iu vysokoškolský titul. Už předtím se v ní vyvinula pevná morálka a smysl pro spravedlnost. PO studiích nechtěla zůstat doma a věnovat se rodinnému podnikání. Místo toho chtěla konečně do světa a něco zažít. Rodina ji nechtěla vystavit jakémukoliv nebezpečí, ale taky ji nechtěla nic odepřít a tak nakonec svolila a Aspen nastoupila po dokončení kurzu jako bachař do věznice kde strávila 2 roky. Po dvou letech skončila a přihlásila se do policejní akademie kterou úspěšně dokončila a získala místo v SHPD. Ať už ve věznici, tak v akademii tak při náboru do policie měla problém kvůli svému zevnějšku vůbec dostat šanci, když však prokázala svoji nebývalou sílu, obratnost i bystrost, tak jí bylo dovoleno pokračovat.

Vzhled
Každý je překvapen když zjistí její věk, jelikož vypadá jako mnohem mladší. Navenek působí velice křehce. Mladá, štíhlá, sotva 160 cm vysoká dívka. Ovšem opak je pravdou, má nadpřirozenou sílu a mrštnost ještě podpořenou lety tréninku. Má dlouhé bíle vlasy s ofinou střiženou do roviny končící v úrovni očí. Má světle fialové oči a mírně narůžovělé rty. Její pleť je dokonale hladká a dokonale bílá což jen umocňuje jak bezbranně působí. Většinou nosí černé oblečení které je v přímém kontrastu s jinak dokonale bílou vizáží. Ven se taky nikdy nevydá bez svého černého klobouku, nebo aspoň nějaké kšiltovky.

FC
Nastya Zhidkova

Majetek
V pronajatém bytě má základní potřeby k přežití, nějaké to oblečení a pár osobních drobností, jinak je chudá jak kostelní myš.

Dodatek
Jako by nestačilo že samotní upíři si se sluncem moc nerozumí, albíni kvůli jejich absenci pigmentu jsou na tom také špatně. Výsledkem je ,že Aspen nestrpí ani náznak sluníčka. Vyn vychází jen v noci a proto pracuje pouze noční směny, nebo zůstává v budovách. Taktéž je to důvod proč má stále na hlavě naraženou nějakou pokrývku hlavy. Její další postižení je to že je levák. A to radikální levák. Vše děla levou, kope, píše, střílí, bojuje. Má velký problém s čímkoliv co není oboustranné, například řazení v manuálním autě či užívání některých nástrojů. Její písmo je tak jen z těžka čitelné a má problém napsat dlouhé texty či psát na tabuli. Pokud ji vysvětlujete nějakou činnost a uvažujete při tom jako normální člověk - pravák, tak pohoříte, protože její mozek to nedokáže převést.

0