Stephen Kiddo
Let me taste your power.

Povaha
Ve své práci a při výzkumu nadpřirozených je pedant, který si potrpí na řádu a vše musí být dokonale uspořádané, vše zapsané, vyřízené, srovnané a nikde nesmí být chybička. Mimo to je naprostým opak, nevadí mu chaos, nebojí se ničeho nového a často dělá různé šílenosti jen tak, pro zábavu. Naštvat ho je fakt těžké a když se vám to povede, většinou prostě jen odejde. Nadpřirozené vnímá stejně jako lidi, pokud se chovají slušně, nemá s nimi problém. Pokud působí někomu utrpení, tak pro ně chce adekvátní trest a nemá s nimi soucit. On sám je nekonfliktní člověk, nehrne se do hádek ani soubojů. Je spíše pozorovatel. Zkoumá, sleduje, bádá a hromadí informace. Má podivný smysl pro humor a občas sám není, co a proč mu připadá vtipné. Většinou jedná s klidem a rozvahou. Pokud ho ovšem něco dostatečně zaujme je schopná ztratit hlavu a vrhnout se do toho střemhlav. Rád si povídá s lidmi i ostatními bytostmi, chce znát jejich příběh, jak se jim žije a jak se s tím vším vyrovnávají Je nadaný spisovatel a hravě zvládá všechny věci spojené s psaným textem.

Minulost
O svém nadání zjistil celkem náhodou. Jako mladík byl s kamarádem na výletě na horách, kde ovšem spadl do propasti. Když ho kamarád našel, byl těžce zraněný. Jeho přítel byl upírem a dal mu trochu své krve a tím ho zachránil před smrtí. Tak Stephen zjistil, že né všichni nadpřirození jsou jen krvelačné bestie. A také zjistil další věc. Po napití se se cítil jinak, měl zlepšené vnímání, a taky ukrutný hlad, co hodinu do sebe něco ládoval. S upírem zkoumali tento jev a nakonec se rozhodli přesvědčit několik nadpřirozených aby mu darovali svoji krev. Po sérii pokusů zjistil že vždy získá schopnosti a vlastnosti dané rasy. Začal to využívat k tomu, aby objevoval co nejvíce schopností a vše pečlivě dokumentoval. To se nelíbilo jeho upířímu příteli, který s ním ukončil kontakt. Začal zjišťovat víc a víc o nadpřirozenu, jejich začlenění do společnosti, o inkvizici a tak dále. Pořídil si stříbrnou dýku a revolver, se kterým pravidelně trénuje dodnes, né ze strachu, ale spíše jen pro případ. Vystřídal několik působišť a několik pracovních pozic, buď pracoval jako knihovník, nebo nějaký zdravotní obor, aby byl blízko krvi. Psaním zápisků v sobě objevil spisovatelské nadání. Díky některým schopnostem prakticky zastavil své stárnutí. Stárne jen někdy, a většinou jeho další schopnost toto stárnutí hodně zvrátí.

Vzhled
Leč už po světě chodí nějaký ten pátek, díky kradeným schopnostem se cítí a vypadá mnohem mladší. Na první pohled je to průměrný chlápek a o to mu taky jde. Měří kolek 175 cm, průměrná postava, žádnej svalovec ale ani žádná padavka. Má delší tmavé vlasy a majestátní pedoknír. Obléká se tak aby zapadl, i když jeho nejčastější volba je nějaký tmavší kabát, pod který snadno schová svoje pouzdro se stříbrnou dýkou. Ať už jse kamkoliv a oblečen jakkoliv, nechybí u jeho outfitu jeho hnědá látková brašna.

FC
Michael Cera

Majetek
Vlastní podkrovní byt v lepší části města. V bytě má několik psacích strojů, počítač, a hromadu věcí na psaní. Také zde má svoje zápisníky se všemi informacemi o nadpřirozených, co kdy zjistil. Taktéž má velkou knihovnu plnou četbě o bestiích. Taky vlastní revolver a stříbrnou dýku na obranu. U sebe vždy nosí brašnu se zápisníkem a sadou na odběr a transport krve. Má pronajatou lednici v jedné soukromé klinice a tam má uschované nejlepší vzorky krve.

Dodatek
Pracuje jako laborant v laboratoři na lidské krevní rozbory. Jeho koníčkem je sepisování vědomostí o nadpřirozených. Kdykoliv získá od někoho schopnost, sepíše si co to bylo za schopnost a od koho ji získal. Ty zajímavější schopnosti zkoumá do hloubky a tvoří detailní poznámky. Krev s těmi nejlepšími schopnostmi si schovává na případné využití v budoucnu. Je tedy jakýsi sběratel nadpřirozených. Jeho plánem je v budoucnu vydat knihu na tohle téma.

Magie
Když ochutná krev nebo tkáň nějaké osoby, získá veškeré jeho schopnosti včetně znalosti o tom, co za schopnost to je. Nedokáže ovšem schopnost ovládat tak dobře jako originální držitel a může se tedy stát, že omylem zraní sebe, nebo někoho jiného. Se schopnostmi získá i negativní stránky ale slabé formě. Například u succub bude pořád nadržený, u upírů bude mít stále hlad a se schopností dlaků se nebude schopen moc ovládat. Jediný způsob jak se schopnosti zbavit je, že přejme nějakou jinou, takže se může stát, že získá něco co mu bude více na škodu než k užitku a on s tím zůstane, dokud nezíská něco lepšího. Pokud má rasa, od které schopnost vzal, specifický pach, nebo slabost vůči stříbru, získá v oslabené míře i tyto vlastnosti Aktuální schopnost: magian - Reso Moracchioli http://fw.lexikonn.eu/character/?id=33 (silná regenerace, nesmrtelnost)

0