Gareth Everrett O'Sullivan
Gareth Everrett O'Sullivan

Povaha
Everrett byl vždy přátelský typ člověka. Když mu nic neuděláte, nemá důvod být zlý nebo snad agresivní, samozřejmě je možné že si s vámi nesedne, to není nic divného, ale nikdy by neublížil jen tak. Spřátelit se s ním není nic těžkého, ale většinou bývá o něco opatrnější, nikdy nevíte, komu nepřeskočí nebo kdo je naproti vám ať už je jakýkoliv, tudíž vše – i když se to na první pohled nemusí zdát – bere s rezervou. Jakožto nejstarší ze sourozenců má potřebu své mladší brášky a sestřičku chránit, i když není na ranči asi před čím. Jeho sourozenci jsou pro něj vším i když to nemusí vždy dávat úplně najevo, je ochranářský vůči všem ať už přátelům nebo rodině, kdo se jich pokusí jen dotknout, s tím to jde hned po svém vyřešit. Vždycky se snaží být podporou pro všechny okolo a to znamená, že vše s čím má problémy on prostě jen pohřbí někde hluboko a dělá jakoby nic a dusit to v sobě se mu poměrně dařilo, než přišel o nohu, teď je všechno takové chaotické a mívá o dost menší trpělivost co se týče jeho omezení, běhat s protézou ještě neumí vůbec vzhledem k tomu že se sotva naučil chodit, za to ve svém druhém já si vede o něco lépe, dokáže běhat, skákat, jen není ještě tak rychlí jako býval a asi ani nebude. Zkrátka zvyknout si na to že nemá nohu a všichni ho litují, chtějí mu se vším pomáhat a podobně je pro něj velmi nepříjemné a zdlouhavé. Pomoc jako taková je sice fajn, ale je to jako kdybyste mu řekli že to sám nedokáže.

Minulost
Everrett se od malička zajímal o koně, tudíž nebylo žádnou záhadou, že se staral převážně jen o ně. Nedělalo mu problém je trénovat ani ochočit, i když mu to někdy dalo zabrat. Když byl malý, koní měli tak pět, ale čím víc členů rodiny na ranč přišlo, tím víc koní se tam začalo objevovat. Nyní jich tam je o něco víc než členů rodiny, takže přes dvacet, což není zrovna malé číslo a Everrett už to přestával stíhat, samozřejmě na to nebyl sám, to ne, ale i tak toho bylo spousta. K tomu všemu se navíc v osmnácti rozhodl sloužit v armádě, konkrétně u Delta Force, asi si myslíte že tam běhal se zbraní a zabíjel každého nepřítele, ale on se rozhodl pro službu u K-9 jednotek, a to přesněji jako pes. Byl vycvičený na boj, hledání zbraní, výbušnin a drog. Výcvik trval asi dva měsíce a byl poměrně těžký, zvyknout si na pachy všeho co měl hledat bylo opravdu náročné, každopádně to zvládl a pak už operoval převážně na středním východě. Konkrétně působil například v operaci Inherent Resolve, v boji proti mexickým kartelům apod. O žádné z misí ale nemluví, Delta Force je velice utajovaná jednotka, tudíž se vám o ničem nesvěří, a to ani když ho budete přemlouvat. Celá jednotka byla složená z nadpřirozených, a to čistě náhodou, každopádně byli velice váženou skupinou a většina misí proběhla bez větších problémů. Sloužil asi šest nebo sedm let, než se jeho život obrátil vzhůru nohama nebo spíše nohou, na jedné z misí totiž nedopatřením stoupnul na minu, která ho těžce zranila. V důsledku vážnosti zranění se Everrett změnil zpátky na člověka, což by normálně způsobilo potíže, ale jeho jednotka věděla, co je zač, tudíž ho podrželi. V nemocnici pak doktorům nezbylo nic jiného než mu pravou nohu amputovat. Museli mu napravit i bok, který to taky poměrně schytal, každopádně se po pár operacích vše dalo do pořádku. Následovali rehabilitace, cvičení s protézou a sezení u psychologa. Když se asi před měsícem vracel zpátky na ranč, jeho psovod mu dal na památku jeho psí známky, aby na svého přítele nezapomněl. Celé to období pro něj nebylo vůbec lehké i když to na sobě nedával vůbec znát a ani teď to není úplně ono, bez nohy se stále teprve učí, někdy si vezme k protéze i berle, aby si trochu pomohl v pohybu nebo když ho to bolí, ale nějaké pokroky dělá. V jeho druhém já se mu pohybuje o něco snadněji, ale taky sem tam spadne, nebo mu úplně nevyjde co zrovna chce udělat. Tak či tak se snaží vypadat klidný, bezstarostný a hlavně silný, často se ale naštve, když mu něco nejde, a to pak přechází v menší depresi, která ale trvá nanejvýš pár minut. Nejvíce ho deprimuje, když třeba kvůli špatnému došlápnutí klopýtne a všichni se k němu seběhnou nebo když chce vyjít schody, které mu dělají ještě značné problémy, ve chvílích jako je tato se potom sebere a odejde někam dál od ostatních, někdy ty schody radši vzdá, nechce aby ho v tomhle stavu rodina viděla, obzvlášť sourozenci.

Vzhled
Měří 175cm a má 65kg. Má sportovní postavu a několik jizev zejména na pravém boku.

Proměna
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/K-9_Andy.jpg

Majetek
Jeho rodina vlastní ranč kousek od Minew blízko hor, kde chovají koně, kozy, ovce, apod. Vlastní psí známky svého přítele z boje, které nosí neustále na krku.

0