Anastasia Zero
Anas Zero

Povaha
Je klidná a přemýšlivá, často působí vážně a zamyšleně, což může být způsobeno jejími hlubokými vnitřními úvahami. Přestože se může na první pohled zdát odtažitá nebo rezervovaná, uvnitř je citlivá a velmi pozorná k detailům. Její síla spočívá v trpělivosti a schopnosti analyzovat situace předtím, než podnikne akci. Není z těch, kdo by jednali impulzivně, raději pečlivě zváží všechny možnosti. V mezilidských vztazích je spíše uzavřená, ale pro ty, kterým důvěřuje, je věrnou a loajální přítelkyní. V konfliktech se snaží zachovat chladnou hlavu a nejedná ukvapeně. Existuje, ale jedno úskalí které, její sofistikované chování anuluje. A to je Čokoláda. Je schopná pro ní udělat cokoliv. A obvykle na 99% se vrhne na tu věc, bez přemýšlení. Též je to její nejoblíbenější sladkost.

Minulost
Narodila se do celkem bohaté rodiny. Její Otec Eric Zero dělal zástupce jednoho mezinárodního evropského obchodního řetězce. Matka zas byla jedna z nejlepších chemických expertů pod sluncem. Když byla menší Fascinovala ji chemie, jak se určitě věci skládají z malých částečků atomů. Byla po matce, její fascinace ji zavedla až do přírodovědeckého ústavu. Kde se učila o různých látkách a jejich sloučeninách a poté se projevila její magická schopnost. Dokázala změnit chemické složení, látek. To znamená, že dokáže udělat z kamene zlato. Ale samozřejmě musí chápat jaké má složení. To její rodiče velmi zaujalo a využívali ji. Tím získali ještě větší bohatství. Její schopnost byla utajovaná před všemi. Nikdy nechodila do školy, ale měla jen zkoušky. Nešel ji Zeměpis ani Dějepis, ale prošla. Rodinu postihlo neštěstí, když byla matka zabita v obchodním centru během teroristického útoku. Otec se poté utopil v blízké řece a jejich firmu odkázal jeho zástupci ve firmě. Jediné co ji zůstalo bylo více než 120 miliónu liber. Anastasie se musela odstěhovat a opustit její milovaný ústav. A odjela se sociálkou za svým jediným pokrevním příbuzným. Bohužel, poté co sociálka zjistila fakt, že její příbuzný je slepec, umístili ji do Shadowcrest sirotčince v San Hillesh.

Vzhled
Je drobné, štíhlé postavy, měří kolem **160 cm** a váží přibližně **50 kg**. Má středně dlouhé, hnědé vlasy, které jsou rovné a volně splývají přes ramena, jejich délka sahá k ramenům. Vlasy si nechává upravené, avšak přirozené, nikdy je nebarví, což dává důraz na jejich zdravý vzhled. Její oči jsou velké a výrazné, s hnědým odstínem, který někdy může působit až zasněně. Pleť má světlou a čistou, což podtrhuje její klidný a přemýšlivý vzhled. Nosí jednoduché oblečení – často bílou košili s různobarevnou kostkovanou sukní, které jí dodává elegantní, ale přesto nenápadný vzhled. Její postoj je vždy vzpřímený a klidný, což odráží její povahu, která je vyvážená a soustředěná.

Majetek
Vlastní 120 milionů liber. Několik kufrů a tašek s oblečením a knihami a veškerými jejími věcmi.

Magie
Transmutace - Dokáže manipulovat se sloučeninami složenými z atomů, molekul a iontů - jejich složením, strukturou a vlastnostmi. Tuto schopnost je však možné využít pouze na kovy, polokovy a některé plyny. Například z nichž může vytvářet nové prvkové nebo chemické, toxické, hořlavé nebo výbušné látky, či je rozkládat na velmi aktivní radiány. - Řídí se jinými chemickými zákony než zbytek vesmíru. Díky tomu může celé její tělo fungovat odlišným způsobem, například generovat chemické látky, mít podivné vlastnosti hmoty, zvláštní atomovou strukturu, podivné chemické reakce s jinou hmotou apod.

1