Owen André Zero
Owen André Zero

Povaha
Díky své povaze je velmi oblíbeným jedincem ve společnosti. Je milý člověk, který se rád seznamuje a pro svoje blízké přátelé je ochotný toho udělat hodně. Je obětavý, no třeba připomenout že, je jen k lidem kteří mu za to stojí. I přes svému jakž takž nízkému věku je rozumný, nevrhne se do nějaké věci bez toho aby si to nepromyslel, co se může stát a podobně. Opatrným se však nazvat nedá, rád riskuje. Adrenalin je jeho životem, stejně jako neustále cestování. Proto člověk ví že se s ním nenudí a určitě nepatří k lidem, kteří by dokázali cely den proležet v posteli. Rád sportuje a hýbe se, co je na jeho těle pěkně vidět. Je samostatný, nesnáší když se mu do jeho věci někdo vrtá a říká mu jak to má udělat líp. Má přece vlastní rozum. Možná je to i jeho největší chyba že je tvrdohlavý a stojí si za tím, že věci podle něho jsou určitě nejlepší. Kvůli tomu se dokáže i do krve pohádat. Stejně i když ho někdo podceňuje, nebo tehdy má pocit že nic nedokáže. K ženám se chová galantně. Ale pravda je taková, že dokáže flirtovat dokud dotyčného nedostane do postele. I on však má své temné stránky, které miluje ze všeho nejvíce. On dokáže být i zlý, odporný a dokonce by se nebál ušpinit ruce od krve kdyby to bylo nutné.

Minulost
Bylo nebylo, narodili se třikrásná a roztomilá trojčátka. Jejich rodiče takové nadělení nečekali, matka se pomalu cítila jak fena. Matka byla succuba, otec člověk. Každou chvíli jiný chlapec u prsu. Ano, měli tři krásné chlapce. Owena Andrého, Owena Rufuse a Logana Owena. Matka byla poněkud ujetá na tyto jména a u třetího syna si otec vydupal ať začíná jinak. Avšak, Owen bylo i tak v jeho jménu. No, Owen André však byl prvorozený, Owen Rufus druhorozený a no, poslední byl jak jinak než Logan Owen. Rodičové se snažili udělat první a poslední pro své šikovné syny. Bylo to poprvé kdy se snad succuba snažila se starat o děti i chlapem. Milovala ho, skutečně. Do určitého věku je nešlo od sebe rozeznat, jak vzhledově ani povahově. Až rostli, učili se poznávat sami sebe a svět ve kterém vyrůstali, je dokázali pomalu a jistě rozeznávat. Ten měl rád tam to, ten druhý sem to, třetí byl věčný bručoun ale rozuměli si. Byla šťastná rodina, nikdo si jich moc nevšímal. Nebyli podřadní démoni ale ani nějací vyšší. Takový zlatý střed. Owen André by se dalo i říct byl ten nejšikovnější z bratrů, snažil se plnit vše o co jej rodiče požádali. Ale jednoho dne, matka se rozhodla zmizet i s bratry a nechala Owena samotného s otcem. Stalo se to vlastně pár dnů poté co zjistila že je Owen slepy. Celé dětství bylo v pořádku, viděl všechno a tak ale jak kluci jednoho dne blbli a tak, spadl ze stromu špatně. Začali zdravotní problémy až do dopadlo tak, že je zcela zdrav ale oči ne. Oslepl. A tak otec a on se snažili tak, aby Owen se naučil se svým handicapem fungovat. Jen musí používat slepeckou hůl. Nakonec jak udělal všechny školy, odstěhoval se od táty do San Hillesh. Kde mu otec zařídil bezbariérový byt a slečnu, která mu nakupuje, vaří, pere a občas pomáhá oblékáním. Prostě cokoliv co on už moc nezvládne třeba. Slečna je svým způsobem takový otrok za peníze.

Vzhled
Jeho vlasy jsou hnědé, nechává si je o trošku delší než je u chlapů zvykem. Sem tam si je zastřihává, aby si udržel stejný střih. No ale někdy se stane že jde víc do kratších vlasů a to je pak k nepoznání. Ale nikdy si vlasy nebarvil, tož je velmi rád. Aspoň má pěkné, zdravé vlasy. Dále, má občas vousy. Takové menší trniště a málo kdy si je nechá až tak dorůst že by si ho spletli Islamistou. Avšak často se i holí. Dle rysu tváře jsou trošku měkčí. Rty má užší a spíše si nikdy nijak extra pozornost neukradnou, tedy sami o sobě. Jeho úsměv může odzbrojit každou dívku, možnái chlapa. Taktéž umí takzvaný americký úsměv. Co se týče barvy očí, má je jasně modré až skoro šedé. A jeho šatník nění nějak velký, nosí téměř všechno co má tmavší barvu. Nemusí světlé barvičky. Aspoň to je jeho podmínka, jak mu nakupují lidé oblečení. Často ho ale uvidíte nějakém tom černém kabátu nebo kožených bundách. Nenosí moc společenské věci, stačí mu teplaky a nějaké ty trička. Jen jednu vadu na jeho kráse toho všeho je, že Owen je slepý. Díky své silné vůli a blízkých přátel dokáže to, co by bez jejích pomoci nedokazal. Ta částečná samostatnost. Cvičení, zažívat to dobrodružství, trénovat své ostatní smysly, schopnosti. Občas bohužel má ve svém bytě slečnu, která mu pomáhá oblékáním a úklidem, nákupem. S tím co mu bohužel dělá zlo.

FC
Owen Harrison

Majetek
Bezbariérový byt, slepecká hůl, slečna pomocnice

Dodatek
Má menší rukav a doufá že to na něm vypadá dobře.

0