Thomas Fagiolo
Thomas Fagiolo

Povaha
Na první pohled se jeví jako nafoukaný a namyšlený. Tento dojem je pečlivě udržován jako obranný mechanismus, aby zakryl jeho skutečné záměry a pocity. Jeho veřejný obraz je vybudován na sebevědomí a charismatu, které slouží jako štít, jenž odráží pozornost od jeho vnitřních pochybností a konfliktů. Thomas se snaží vypadat jako výjimečný a nedotknutelný, přičemž tento obraz mu umožňuje manipulovat s ostatními a udržovat si kontrolu nad situacemi, v nichž se nachází. Jeho zdvořilost a elegance nejsou pouze součástí jeho společenské fasády, ale také nástrojem, který mu pomáhá zakrývat svou složitou a mnohdy temnou povahu. Ačkoliv se může zdát jako sofistikovaný gentleman, tato fasáda skrývá hlubší, mnohem komplexnější a nebezpečnější osobnost. Jeho vnější šarm a sofistikovanost jsou maskou, za kterou se skrývá jedinec s temnými stránkami, které jsou často neviditelné pro ty, kdo ho neznají dostatečně dobře. Když se Thomas ocitne ve situaci zradě nebo ohrožení, jeho krutost a zlomyslnost se mohou projevit naplno. Je schopen být nemilosrdný a tvrdý, což vychází z hlubokého vnitřního konfliktu a frustrace. Tento temný aspekt jeho povahy je často skryt za jeho zdvořilým vystupováním, což mu umožňuje snadněji manipulovat s okolím a zůstat mimo podezření. Jedním z jeho klíčových rysů je schopnost zachovat chladnou hlavu, i v těch nejnapjatějších situacích. Thomas je vysoce racionální a strategický myslitel, který dokáže efektivně řešit problémy a plánovat své kroky s chladnou přesností. Tato schopnost mu poskytuje výhodu v konfliktních a krizových situacích, kde jiní mohou jednat impulzivně a neuváženě. Jeho chladná hlava a schopnost klidně přemýšlet mu umožňují činit rozhodnutí, která by pro ostatní mohla být neřešitelná, a to i v těch nejtěžších chvílích.

Minulost
V mládí byl neoddělitelně spjat se svým blízkým přítelem a mentorem, který byl upírem. Tento přítel nejen že byl Thomasovým důvěrníkem a ochráncem, ale také se stal jeho učitelem a rádcem v těžkých chvílích. Thomasův život byl v té době plný nebezpečných situací a zranění, které mu ztěžovaly existenci. Jednoho večera se Thomas dostal do vážné autonehody, která málem ukončila jeho život. Bylo to v kritickém okamžiku, kdy jeho přítel-upír zasáhl, aby mu poskytl první pomoc. I když mu upíří krev pomohla přežít prvotní úraz, závažnost jeho zranění byla tak velká, že se zdálo, že jeho lidské tělo nebude schopné se zcela uzdravit. Přítel, který měl Thomase rád a považoval ho za svého blízkého, si uvědomoval, že pro jeho přežití a plné uzdravení je nezbytné přeměnit ho na upíra. Tato rozhodnutí byla pro něj bolestná, ale nezbytná. Bez váhání a s velkou péčí přítel provedl transformaci, aby Thomase zachránil a umožnil mu pokračovat v existenci jako upír. Po této dramatické změně čelil Thomas nové realitě, která byla plná výzev a nových pravidel. Jeho přítel a stvořitel se stal jeho průvodcem v upířím světě a učil ho, jak ovládat své nové schopnosti. Všechno se však změnilo, když jeho stvořitel zemřel, a Thomas se ocitl sám, bez vedení a podpory, na kterou byl zvyklý. Nyní sám a s novými, stále se vyvíjejícími schopnostmi, se Thomas musel naučit, jak se orientovat v tomto novém a často nebezpečném světě.

Vzhled
Vysoký a štíhlý muž, jehož bledá pleť zdůrazňuje jeho jemnou a éterickou přítomnost. Jeho dlouhé černé vlasy jsou vždy pečlivě česané dozadu, což přidává na jeho sofistikovaném vzhledu a udržuje jeho elegantní a ušlechtilý vzhled. Jedním z jeho nejvýraznějších rysů jsou dlouhé a ostré tesáky, které se objevují při jeho vzrušení nebo emocionálních výkyvech. Thomasův styl oblékání je příkladem jeho elegantní a propracované povahy. Nosí dlouhý elegantní kabát, který zdůrazňuje jeho vysokou postavu a dodává mu vznešený vzhled. Pod kabátem má bílou košili, která je čistá a pečlivě upravená, černou kravatu, která doplňuje jeho sofistikovaný vzhled, a tmavé společenské kalhoty, které ladí s celkovým outfitem. Na nohou má černé kožené mokasíny, které jsou pohodlné, ale zároveň elegantní, a na očích černé brýle, které přidávají na tajemnosti a zároveň chrání jeho oči před zvědavými pohledy. Na rukou nosí černé kožené rukavice, které nejen chrání jeho ruce, ale také dokonale zapadají do jeho celkového stylu.

0