Vlčák
Vlčák

Povaha
Vlčák je klidný a nekonfliktní člověk, až dokud najednou není. Hledí si svého, do ničeho se neplete, aby na sebe nepřitahoval pozornost, poslouchá si svou hudbu a přežívá ze dne na den. Bohužel má vysoké sociální cítění a nedokáže snést bezpráví, takže na sebe často nevědomky pozornost přitahuje tím, že se na ulici zastává slabších, háda se se zkorumpovanými policisty a nemá problém se vrhnout do jakékoli rvačky, pokud mu přijde, že jde o něco důležitého. Je víceméně čestný, plní své sliby a má velkou hrdost, ale zároveň je pouliční zlodějíček, který vždycky dostane to, co chce, i když zrovna nemá peníze. Velmi si zakládá na zakrytí své tváře, nikdo v jeho okolí neví, jak vypadá, aby si chránil soukromí.

Minulost
Vlčák se do Kanady přistěhoval z České republiky teprve nedávno. Vyrůstal v dětském táboře, kam ho dali rodiče s vidinou lepší budoucnosti pro své dítě. Vlčák tak měl skvělé vzdělání a svítalo mu ma zářnou dospělost, ale brzy si uvědomil, že z něj tábor vychovává dalšího vládního pěšáka. Protože odmítal neustále dělat, co mu všichni přikazují, odhodlal se a z tábora v sedmnácti letech utekl. Od té chvíle si zakrývá obličej. Nechce, aby jej vláda našla, a zároveň si cení své individuality více než čehokoli jiného ve svém životě. Přimotal se do městského gangu, kterému pomáhal jako IT specialista s krádežemi, postupem času dělal akce i v terénu. Poté, co se ho šéf gangu a jeho dobrý přítel pokusil zabít, schovával se po celé republice, poté na Slovensku a chvíli zůstával v Polsku. Poté se Kanada stala jedinou jeho možností. Až když konečně byl mimo nebezpečí, začal si ve své samotě všímat, že vnímá svět trochu jinýma očima. Že vidí věci, slyší a cítí věci, které ostatní zřejmě nevnímají.

Vzhled
Vlčák je drobné postavy, hubený, ale v dobré kondici. Není žádný svalnatý dřevorubec, ale zase má jistotu, že když musí, uteče kudykoli. Často mění střih a barvu vlasů, ale většinou má vlasy delší. Tmavé oči má orámované černou rozmazanou tužkou a v obočích, kořeni nosu a v uších má nespočet špičatých piercingů. Jeden má i v jazyce, ale ten nikdo nevidí. Nosí punkové a gotické oblečení, většinou staré, ošoupané, po domácku upravené.

Majetek
Přivlastnil si jeden z bytů na opuštěném sídlišti. Vlastní výkonný počítač, na kterém ajťákuje, gramofon, magnetofon a celou skříň LPček a kazet se starou hudbou, kterou pašuje do Kanady z Evropy.

0