Nathali Grace Fleming
Nathali Grace Fleming

Povaha
Temperamentní paličák. Mnozí ji mohou popsat i jako odvážného a zvídavého extroverta se smyslem pro detail. Vyniká i svou loajalitou a průbojností, co se týče rodiny, blízkých a smečky. Její cílevědomost a energičnost dokáže dodat ostatním naději, že ještě nic není ztraceno, jen to chce počkat na ten správný čas. To je ovšem dojem, osobně se ráda vypořádává s překážkami co nejdřív a co nejrychleji, nejlépe hned na místě vzniku. Aby se misky vah vyrovnali, ráda tráví čas u pečení, v zahradě, výrobou keramiky, marmelád a zavařeniny anebo v kavárně, kde zastává pozici vedoucího a pokladní. Umí být velmi starostlivá, laskavá a obranářská, své teritorium si chrání za cenu svého života. Ostatně stejně jako svůj post alfy, je přesvědčená, že jako prvorozený potomek předešlé alfy má výsostné privilegium a veškeré predispozice k vedení smečky.

Minulost
Svá první léta prožila jako každý jiný vlkodlak ve smečce. I když se obecně vědělo kým je a kým možná jednou bude, bylo s ní zacházeno stejně tvrdě a možná ještě pod přísnějším dohledem, než s ostatními. Na to dohlížel její pedantský otec, který chtěl tímto aspoň trochu ulevit od starostí její nemocné matce. Té se po porodu druhého dítěte a prvního syna udělalo nebývale zle. Lék na špatný stav nebyl k nalezení a po dvou letech boje na nemoc podlehla. Nathali bylo tenkrát osm let a ztrátu vnímala velmi intenzivně. Oporou jí byl její otec a děda, kteří se jí snažil vychovávat tak, jak by si její matka přála. S postupem let a pokročilostí teoretického a praktického výcviku se cítila čím dál víc povolanější pro post alfy. Po boku otce se setkávala s významnými osobnostmi i členy dalších skupin vlkodlaků, přihlížela většině důležitých rozhodnutí a s betou se podílela na běžném chodu jejich smečky. Hodně času trávila s bratrem a občas i dědou, který postupem času více tíhl k jejímu bratru. Oporu v něm nacházela ale stále a tak, když v jejích dvaceti čtyřech letech náhle zemřel její otec, a do té doby stávající alfa, na otravu Oměje očekávala, že se za ni postaví a pomůže jí se nejen se ztrátou vyrovnat, ale získat druhý dech, aby mohla nahradit nyní prázdnou pozici. Místo toho se ale dočkala jen křivých slov, které zpochybňovaly snad každou buňku jejího těla pro funkci alfy. Za hlavu smečky považoval dočasně sebe a poté chtěl místo přenechat jejímu mladšímu bratru. Snad každý, kdo v té době žil si ještě teď pamatuje, jak krutý souboj se jim před očima odehrál. Oba do sebe nemilosrdně drápaly, kousaly a snažili se jeden druhého umlčet na tak dlouho, jak jen bude třeba, aby byla uznána jednoznačná výhra. Souboj trval dlouho a stejně tak se dlouho nevědělo, kdo vyhrává, až nakonec vítězoslavně povstala Nathali. Svého dědu před očima všech a jako výstrahu degradovala na pozici zety, čímž mu, dle jejích slov ještě udělala laskavost. Netrvalo dlouho a její snahy o vedení smečky byly narušeny tentokrát nejen dědečkem, ale už i bratrem. To už jí přetekly nervy a téměř napůl v podobě vlka se rozběhla proti oběma. Se zuřivým křikem, nadávkami a výhružkami je hnala tak daleko, dokud si nebyla jistá, že se už nikdy nevrátí. V očích jí plál oheň, drápy by roztrhala vše živé a tesáky nemilosrdně ukazovaly svůj hlad po další odvetě. Tehdy pochopila, že druhé šance se nevyplácí a jestliže chce být dobrou alfou, musí ukázat nejen hrdost a lásku, ale hlavně sílu.

Vzhled
Obvykle ležérně oblečená mladá žena, jejíž nejoblíbenější kombinací jsou tepláky, tričko, mikina, tenisky a vlasy v culíku. Často, když jde do města, ji můžete zastihnout i v riflích a taškou, kde schovává erární oblečení, kdyby došlo k nejhoršímu. Šaty, či sukně téměř nenosí, protože se v nich cítí nepohodlně a přijdou jí směšně nepraktické. Jeden z mladších vlků zaslechl doslovně, cituji: "Jde mi v nich vidět až do kuchyně...". Praktičnost a pohodlnost je zkrátka důležitější, než vzhled. To platí i o doplňcích, šperky téměř nenosí. Stejné je to i s líčením. Ten, kdo ji miluje, ji bude mít rád takovou jaká je a respekt u smečky taky nezíská drahou rtěnkou. Zajímavostí je jizva od drápů jejího dědy, která se vyjímá na levé půlce tváře a to téměř od brady přes celé ucho až do vlasů. V těch místech jí už nerostou vlasy, což skrývá culíky.

Proměna
https://i.pinimg.com/564x/be/33/29/be332911e5c7de65ac1997f172c49f4d.jpg

Majetek
Velký srub v lese u jezera pro členy své smečky. Kavárna s antikvariátem pro veřejnost a tajnou společenskou místností v podzemí pro vlkodlaky.

0