Isabel Sanchéz
Isabel Sanchéz

Povaha
Izzy je dosti nepředvídatelná osobnost. Většinu času se tváří mile na každého kdo se kolem ní jen mihne. Snaží se na svět pohlížet pozitivně i když přesně to jí dělá problém. Ve všem vidí nějaká negativa a to jako první. V dětství také trpěla záchvaty vzteku, které už se naučila ovládat. Může se však stát, že se něco stane a neovládne se. Na to je ale opravdu malá pravděpodobnost. Tím že vyrůstala ve velké rodině umí být velmi skromná a spokojí se převážně s maličkostmi. Od dítka byla velmi závislá na svém starším bratrovi. Proto jsou pro ní vztahy trochu španělskou vesnicí. Většinou když se jí někdo zalíbí, přeroste to do sourozenecké lásky a nakonec vše zůstane u přátelství. Několik vztahů za sebou již má ale nedalo by se říci, že už by věděla co přesně hledá. Co se týče její stinné stránky povahy je dosti tvrdohlavá takže pokud je přesvědčena o tom, že má pravdu tak má sakra pravdu. Může se stát, že první dojem jí ovládne natolik, že její milá aura vymizí a přeroste okamžitě k silné nelibosti, kterou je těžké prolomit proto je první dojem u ní velmi důležitý. Nerada si od svého okolí nechává pomoc jelikož se snaží dokázat své rodině a hlavně sama sobě, že se o sebe umí postarat sama. Takže pokud se vám podaří zachránit jí krk dost pravděpodobně dojde na nepříjemné narážky o tom, že by si poradila i sama.

Minulost
Její kořeny jsou v Mexiku kde vyrůstala společně s několika dalšími sourozenci a rodiči na menší farmě. Narodila se jako nejmladší z dcer přičemž má ještě dva mladší bratry. Dohromady má pět sourozenců. Dále s nimi na farmě žijí prarodiče a praprarodiče společně s tetami a strýci. Celá její rodina je poměrně hlučná avšak to není u rodin takového původu nic neobvyklého. Křik byl u nich doma vždy na denním pořádku. Nejblíže měla vždy ke svému nejstaršímu bratrovi. Spolu rodičům uměli pěkně zavařit. Jelikož byl o pár let starší a Izzy se ničeho nebála ne jednou se stalo, že jí vzal do společnosti ne zrovna vhodných jedinců. Nikdy by však nedopustil, aby se jí něco stalo. Jenže velmi brzy dospěl a chtěl si jít po svém a tak se také stalo. Netrvalo dlouho a sama Izzy jej následovala. S rodiči měla vždy dobrý vztah a proto zkrátka odešla bez rozloučení. Věděla že jinak by nikam neodešla jelikož by byla přesvědčena, aby zůstala s početnou rodinou. Jednoho večera se proto oknem po večeři vyplížila ven a už se nikdy nevrátila. V té době jí bylo 17 let. Dlouhé dva roky pátrala po svém starším bratrovi, který se vypařil jako pára nad hrncem. Nikdo o něm nic nevěděl a tak hledala podle toho co jí vždy vyprávěl. Bylo několik míst kam se chtěl podívat. Jenže nakonec si uvědomila, že nechce zbytek život trávit tím, že bude hledat svého bratra. Kdyby chtěl aby jej našla nejspíš už by se tak stalo. Usadila se nakonec v Kanadě kde si našla práci a nakonec napsala i své rodině o tom co ty roky dělala a že je v pořádku. Kde je to už nenapsala. Chtěla se prvně zařídit podle sebe a možná později tuto informaci přidá. Našla si práci ve zdejší kavárně tak jak o tom snila od svých 14 let. Měla střechu nad hlavou a žila si svůj malý sen. Na dopisy, které rodině poslala dostala dokonce odpověď a rodiče se jí rozhodli finančně podpořit když bude třeba. Přesně proto si mohla dovolit aspoň maličký byt. Celá její rodina je kočkodlaky také ale ona sama se snaží tuhle svou stránku lehce potlačit. Uvědomuje si kým je ale teď si ještě stále užívá života mladé dívky.

Vzhled
Isabel má snědější pleť kvůli svému původu. Vlasy mají havraní barvu stejně jako její srst když na sebe bere svou podobu černé pumy. Většinu času nosí vlasy rozpuštěné či v drdolu. Oči má tmavě hnědé až černé ale v lidské podobě je možné, že její oči zahlédnete zazářit zlatovou barvou. To však jen v případě kdy dojde na vztek či soustředěnost. Nestává se to moc často. Je vysoká 165 centimetrů a váhově má kolem 57 kilogramů. Protáhne se tak skoro opravdu kdekoli a kamkoli. Nemluvě o tom, že k tomu jí dopomáhají i její schopnosti.

Proměna
Izzy na sebe bere podobu černé pumy. V této podobě se její barva oči mění právě na zlatavou tak jak se to může stát i během její lidské podoby.

FC
Camila Mendes

Majetek
Maličký byt s kuchyní a obývákem v jednom, ložnicí a maličkou ale moderní koupelnou. Stříbrný prsten, který nosí každý člen její rodiny.

Dodatek
- Na malíčku má tetování malého ptáčka, stejně jako její starší bratr - Má fobii z hadů (nesnese ani pohled na něj)

0