Liam Moringham
Gamma

Povaha
Liam ví kde je jeho místo a taky to respektuje. Sem tam se ale problémům s autoritami přeci jen neubrání. Je především horká hlava a naštvat se umí z nuly na sto během vteřiny. Právě během toho dřív koná než myslí, takže zastavit ho je nadlidský výkon a může nadělat problémy, ale nikdy ne úmyslně a nikdy by si nedovolil ohrozit ostatní. Právě proto je pro něj snadné se přeměnit vztekem, ale spíš protože se sám nechce ovládat, než že by nemohl, v sebekontrole není žádný nováček a ovládat se umí. Není velkým fanouškem cizáků, ať už těch co vstoupí na území nebo těch co se snaží dostat do smečky. Je opatrný ke každému cizinci a to dokud se neujistí, že je vše v pořádku a že se mu dá věřit. Také má sklony k tomu být trochu až moc upřímný, ale tam taky záleží s kým se baví a o čem. Ke své alfě i smečce je loajální a položil by za ní i svůj život. Je ochranářský a nemá strach postavit se nebezpečí, ať už je jakékoliv. Když pomineme co je napsané výše, je s ním i sranda a dá se s ním bavit, záleží ale na tom jak dobře ho znáte a jak dobře zná on vás. Také záleží na náladě a okolnostech.

Minulost
Liam se narodil do smečky, ve které vyrůstal stejně jako jeho rodiče a také jeho vrstevníci. Jenže krátce po jeho sedmých narozeninách jeho rodinu zabili lovci a on tak zůstal sám. Podle všeho byla právě tato událost důvod k jeho brzké přeměně, která přišla pár dní na to. Není tedy divu, že se Liam umí ovládat a taky že je pro něj přeměna přirozená a vnímá jí jako něco, co s ním je od samého začátku. I přestože byla jeho rodina pryč, ostatní členové smečky se o něj starali a nenechali ho napospas osudu. Zejména jedna z žen ho v podstatě přijala za vlastního a dávala si záležet na tom, aby se s ní i ve smečce cítil dobře. Zůstal s nimi pěkných pár let a za tu dobu se dostal až na post gammy. Vždy byl loajální a smečku ochraňoval, ale s pocitem, že někde tam venku jsou lovci, kteří zabili jeho rodinu, se smířit nedokázal. Netrvalo dlouho a rozhodl se odejít, aniž by věděl zda se vrátí. Chtěl je najít a připravit je o život. Něco málo o nich věděl a nebylo tak těžké je najít a nakonec splnil, co si slíbil. Dalších pár let cestoval. Potkával různé bytosti, sbíral zkušenosti a také si mimo jiné vydělával nelegálními zápasy, což byla jediná věc, kterou si dokázal se svou výbušnou povahou udržet. Vrátil se teprve po několika letech. Nathaliin otec ho přijal zpět, ale nebylo to jen tak. Musel dokázat že si zaslouží tam být a taky že je stále věrný smečce, do které se narodil. Musel si zpátky vybojovat i post gammy a když se tam konečně dostal, Nataliin otec zemřel na otravu omějem. Nikdo nevěděl kdo byl viník a tak se její děda dočasně chopil vedení s tím, že později tento post předá bratrovi NG a ne jí. Nikoho vlastně nenapadlo, že by se to mohlo stát, protože si spolu rozumněli, jenže to se nejspíš pletli. Ten den se rozhodně zapsal do dějin této smečky, protože dlouhý krutý boj o post, mezi Nathali a jejím dědou byl nemilosrdný. Liam byl odjakživa věrný, ale ten den si dovolil stát na straně NG a upřímně doufal, že boj vyhraje ona. Své místo si nakonec zasloužila a Liam byl vlastně hrdý, že může být v její smečce, i když to nikdy nedal najevo. Stala se alfou a potom co vyhnala jak dědu, tak bratra, který otočil proti ní taky, smečka patřila jen jí a s tím i Liamova věrnost.

Vzhled
Měří 180 cm a váží 75 kg. Má sportovní postavu a tělo mu zdobí pár menších jizev. Rád se pyšní ale tím, že je zdatný v boji a tudíž jich není moc.

Proměna
Mění se v hnědého vlka se zlatavýma očima. Jeho přeměna je mohutná a velikostí se blíží maximu, přesto je ale obratný a v boji nemá konkurenci.

Majetek
Ve smečce má vše co potřebuje a nouzi o peníze zrovna nemá. Vlastní mimo jiné motorku a dům na kraji Minew.

0