Amara
Beta

Povaha
Je zodpovedná, uzavretá introvertka, ktorá ma rada svoje súkromie a ktoré si stráži. Hoc k svojej svorke sa snaží byť starostlivá, ako správna Beta. Občas by niekto povedal, že je tichá a chladná ako ľad. No má svoje hranice po ktorých je naozaj nebezpečná. Ako hovorí slovenské príslovie. "tichá voda, brehy myje" to platí aj u nej. Je dominantnejšia a svoje city málokomu ukáže. Má rada spravodlivosť, za ktorú bude bojovať a chrániť svoj druh a svorku. Svoju rodinu. Svoje city ešte nikomu nepreukázala po tom čo zažila životnú traumu. No lásku vie prejaviť inak, skutkami.

Minulost
Amara je dievča, ktorá sa narodila dvom čistokrvným vlkodlakom. Učili ju, ako malú základné veci, ale hlavne aj to, ako sa o niekoho postarať v núdzi. Jej rodičia boli skromný a mali srdcia na správnom mieste. Vždy vedeli čo robiť, ak by bol niekto z vlkodlakov, alebo iných nevinných nadprirodzených v ohrození života. Učili ju čo je správne a čo nie. Aj keď nechodila do školy, vždy vedela to čo potrebovala vedieť vo svojom živote. Ale to že sa jej rodičia menia na vlkodlakov zistila asi v 8 rokoch. Ona v mladom veku ako dieťa sa nedokázala premieňať. Ale i to prišlo v neskoršom veku v puberte. Bolesť pri prvej premene sa snažila prežiť, ale na to ju rodičia nepripravili. Lebo v tom veku o nich prišla. Ich dedinu napadli Upíry, ktorý čosi hľadali. No tým, že jej rodina bola, len ako zdravotníci, farmaceuti, ktorý pomáhali ostatným po útokoch monštier. Toho dňa spoznala dievča, ktoré nebolo z ich dediny, ale dokonca iná rasa. Bola to menička, ktorá sa volala Tanya. Sama by v detskom veku umrela po prvom útoku nadprirodzených. Ujala sa ju staršia menička, ktorá s ňou strávila ten nejaký čas a pripravila ju na to čo bude naozaj v živote potrebovať. Hlavne brániť sa a zmierniť bolesti po premene. Zohnala jej, hoc sama nevedela ako amulet, ktorý zmierňuje bolesť po premene. No s meničkou dlho byť nemohla. Precestovali spolu krajiny, kde ju zaviedla k jej vlastnému druhu. Museli sa rozlúčiť a Amara začala novú etapu života medzi vlkodlakmi, ktorý ju prijali do svojej svorky. Začiatky boli vždy ťažké, ale všetko sa dalo zvládnuť, keď sa chcelo. V dospelosti bola už pripravená, vycvičená na nočné hliadky, až obranu svojej svorky. Prešla si ťažkým no poučným treningom, ktorý jej pomôže v obrane proti netvorom. No po rokoch sa zmenila aj Alfa, ktorá vytvorila novú mladšiu generáciu vlkodlakov, ktorá ju bude nasledovať. Potrebovali sa rozdeliť v menších svorkách, aby takto netvory nezabili a nevyhubili ich druh. Ona ako Beta sa bude snažiť byť tou najväčšou oporou Alfy a nasledovať jej kroky.

Vzhled
Čierne dlhé, husté vlasy ktoré siahajú po zadok, Ľadovočisto modré oči, ktoré sú tak jasné ako obloha bez mrakov. Štíhla postava stredným poprsím. Výrazne pery. Tetovanie na predlaktiach. Maličký rovný celkom chutný nošte. Ostré zuby na spodných ale i vrchných očných zuboch. Dlhé špicaté pevné nechty.

Proměna
Vlkodlačia podoba: čierna hustá srsť niekde miestami šedá po prehrabnutí srsti rovnako šedé. Oči ako mesiac splne. Mohutné silné vlkodlačie laby.

FC
ilost.unicorn (instagram)

Majetek
niekoľko bežných vecí. Prívesok na zmiernenie bolestí pri premene. Izbu v chate s ostanými vo svorke.

1