Nathalia Woods
Nathalia Woods

Povaha
Na svůj druh klidná a odměřená, vystupující nenápadně a pod několika pseudonymy. Působí vyrovnaným dojmem, občas možná až chladně a vypočítavě. Velice si zakládá na svém okolí a společnosti, kterou se obklopuje a obecně vystupuje jako distingovaná dáma angažovaná ve společenském dění a pravidelná návštěvnice společenských událostí městské smetánky. Ráda se obklopuje starožitným nábytkem a uměním, v jejím případě však jde hlavně o udržení si stylu, na který je za ta léta zvyklá. Jedním z jejích nejoblíbenějších projektů za poslední dobu je revitalizace opuštěné části města, na kterou tlačí skrze omezený politický vliv i neziskovou organizaci, kterou za tím účelem zřídila.

Minulost
Už kvůli svému věku je původem z Evropy a do Severní Ameriky přišla až kolem roku 1800. Díky pravidelnému a důslednému střídání identit a stáří záznamů jsou její stopy před příchodem do San Hillesh velice těžko dohledatelné. Dle dostupných střípků informací se navíc během světových válek několikrát do Evropy vrátila a svou stávající totožnost v Kanadě zřídila prakticky od začátku jako narozená v San Hillesh před 35ti lety. Skutečně trvalý pobyt ve městě zahájila až před 8-mi lety kdy se sem přestěhovala a zrekonstruovala "dům po rodičích". Od té doby se rozhodla svému "rodnému městu" vrátit vše zač je mu ona a její rodina tak vděčná a angažuje se jak v politickém dění, tak charitativní činností.

Vzhled
Svou neobvyklou výšku, nad níž často žertuje, že se živila i jako modelka, ještě zvýrazňuje vysokými podpatky a úzce střiženým oblečením. Ráda nosí kombinace černé a bílé, obléká se jak do kostýmků, tak do šatů dle vhodnosti situace a často nosí šperky a přívěsky. Vyhýbá se u nich ovšem drahým kovům a dává přednost spíše nápaditě zpracované bižuterii. Má krátké vlnité blond vlasy, lehce opálenou pokožku, líčí se velice střídmě. Nemá zcela štíhlou postavu, je na ní vidět že pravidelně sportuje a má nějakou svalovou hmotu.

FC
Zoë Bell

1