Elijah Marshall
Elijah Marshall

Povaha
Je priamy so svojským druhom humoru, ktorým schováva práve úmysli ktoré má. Elijah sa považuje za tvrdohlavého, nepredvidatelného a taktiež až moc ochranarského pokiaľ ide o osbu, na ktorej mu nesmierne záleží. Ale taktiež je veľmi milý, inteligentný, nesebecký, empatický, súcitný a priateľský. Vždy keď niekomu dá svoje slovo, tak ho dodrží i keby sa mal tahať dlhou krvavou ulicou mŕtvych tiel. Občas pre niektorých ľudí pôsobí povrchne vďaka svôjmu veľkému veku, ale snaží sa každému vyhovieť. Avšak keď ho niekto naštve tak môže očakávať nepekné chovanie a hlavne smrť ktorú si vždy premyslí, ako svoju obeť zabije ako menší stratég a gurmán, ale väčšinu času je to len chladnokrvné zabitie bez žmúrknutia oka.

Minulost
Elijah sa narodil v nie zrovna najlepšej rodine s niekoľkými bratmi, ktorých postihlo podobné prekliatie ako jeho samotného. Samozrejme podmienky neboli zrovna tri krát najlepšie v tej dobe a hlavne keď nebol zrovna najlepší v tom, čo vyžadoval jeho otec ktorý svoju lásku skôr prejavoval krutosťou k vlastným deťom. V tej dobe pred kristom sa toho udialo moc a zároveň tak málo, no jeho výhodou že jeho matka bola mocná čarodejka a tak dokázal svoju pravú tvár a to, kým je, schovať pred ostatnými ľudmi. I keď nebol najstarší z celej rodiny, tak mu na svojej rodine nesmierne záležalo a spravil by všetko aby ju ochránil. Bohužiaľ časom si čarodejská sekta našla jeho matku, pretože zistili jej používanie čiernej magie na počatie detí, ktoré neboli čistej krvi a boli to monštrá, ktore chceli vyhubiť lenže nevedeli popravde ako. On i so svojími bratmi utekali celé roky pred čarodejmi až sa usadili ďaleko kde ich po čase našiel ich otec, ktorý bol z nich sklamaný že utiekli ako zbabelci. Chcel ich odovzdať čarodejom, ale postavili sa mu a otca poslali na lepší a kľudnejší svet. O matke nevedeli či žije, ale často ju mali v snoch jak keby s nimi komunikovala. Elijah sa postavil každému aby ochranil svojích bratov čím si budoval svoju krvilačnú podobu ktorá sa rokmy zhoršovala viac a viac, že niekedy nedokázal prestať ani mesiace než ukojil svoju túžbu po neodolatelnej krvi, ktorá bola hodna jeho hrdla. Vďaka jeho drastickým činom sa celá família rozbila a niekoľko storočí si každý šiel svojou cestou až sa znovu zjednotili a ako súrodenci putovali neprebádaním svetom. Jak storočia šli ďalej až nakoniec prešlo jedno i druhé tisíc ročie, tak sa usadil neďaleko jedného malého mestečka kde poznal pôvabnú dámu. Samozrejme nechcel k sebe púštať nikoho blízko, pretože vedel aký krvilačný je a nechcel nikomu ublížiť. Jeho nepredvidateľná túžba po krvi bola celé tie roky pod kontrolov až znovu to nedokázal ovládať a zabil pár ľudí na ktorých mu záležalo. Zdrvilo ho to a pripravilo o čásť jeho ľudskosti ktorej po tých krutých rokoch moc nezostalo a začal svoju krvavú stránku schovávať za rôzne obleky na ktoré si potrpel s domienkou, že keď si očistí oblek od krvi i ruky, tak sa skutok nestal a môže tu krutú spomienku zahodiť do koša. Preto i v modernej dobe si otvoril vlastné obchody so špičkovou značkou oblekov. Zvyšok o svojej minulosti či dokonca prítomnosti tají, pretože nie veľmi verí ostatným.

Vzhled
Čierné vlasy, hnedé prenikavé oči. Výška 180cm. Vždy je elegantne oblečený a taktiež očko neminie jeho zcela vážný pohľad ktorým si každú osobu vo svojej blízkosti premeriava a v hlave odohráva ako jej oddelí hlavu od tela. Z neznámých dôvodou dokázal i mierne zarastať na tvári, tudíž občas ho môžu ľudia pristihnúť s mierným zarastením, ale to si samozrejme holí pokiaľ mu to príde nesmierne otravné. Používa zcela príjemnú, ale za to výraznu kolinskú ktorá svojou vôňou vždy dá náznak, že prišiel do miestnosti.

FC
Daniel Gillies

Majetek
Sídlo neďaleko lesa, väčšinu majetku tají, ale jeho najhlavnejší je práve jeho osobna značka špičkových oblekov. Vlastní taktiež niekoľko áut z čoho viac než polovicu nepoužíva. Nesmie chýbať ani drahá jachta a iných vecí, ktoré má k tomu všetkému.

0