Elijah Hall
Elijah Hall

Povaha
Okolí ho bere jako podivína nejspíš stejně tak, jako jeho přátelé a dost možná je to pravda. Taky by se ale dalo říct, že je prostě na jiné vlně, takže kdo na ní není s ním, nemůže chápat jak vlastně Eli funguje. Není to ale znát úplně na první pohled. Nelítá v oblacích a není to magor, jen věří, že některé věci na tomhle světě nejdou vysvětlit jinak, než že to byly nadpřirozené síly. Duchové jsou tak nějak to v co věří nejvíc, avšak nevadí mu ani prozkoumat možnosti existence jiných nadpřirozených, upírů, vlkodlaků, bigfoota nebo lochnesské příšery. GC je jeho rodina, jeho všechno a udělal by cokoliv, jen aby si tohle uchránil. Jeho povaha je velmi ochranářská a hlavně je Eli dost kontaktní osobnost, nemusí k tomu mít ani důvod a je schopný někoho jen tak obejmout. Někdy s tím dokáže být nesnesitelný, ale většinou si lidi dokáže jednoduše získat. Hlavně pokud se s ním dotyčný zná, může si být jistý, že se dle Eliho bez obejmutí neobejde. Svou práci bere vždy seriózně. Ať už je to věštění, ve kterém to opravdu není žádný začátečník, i když je někdy vážně daleko od pravdy, modeling, na který má nejen tělo, ale i charakter, nebo YouTube kanál a televizní pořad, který spolu s přáteli vybudoval. Většinu času je dost klidný a ostatní ho vůbec netrápí. Nestydí se za sebe, nezáleží mu na tom, že se někomu nelíbí, zkrátka si žije svůj život a jestli má někdo problém, tak ho mít může, Eli se totiž měnit kvůli jiným nebude.

Minulost
Eli byl už od mala trochu jiný. Rodina si s ním nevěděla rady a on si šel v klidu svojí vlastní cestou bez ohledu na to co si o něm mysleli ostatní. Ve škole byl celkem oblíbený, z nějakého důvodu si dokázal všechny získat a i když ne, vždy se se všemi bavil jako s dlouholetými přáteli a stejnou reakci dostával kupodivu i od nich. Eli si to prostě uměl zařídit a i když si z něj spousta lidí často utahovala, s ním to ani nehlo. Od útlého věku věřil na nadpřirozeno. Začalo to celkem nevinně skrz filmy, jeho zájem o duchy se stal ale dost seriózním, videa na internetu, nebo vlastní zkušenost ho prostě přesvědčila. Nedlouho na to dal s přáteli dohromady partu, kterou pojmenovali Ghostcatchers. Název by měl jasně naznačit, jaký měla smysl a právě díky ní získali celkem slušnou pozornost.

Vzhled
Eli je 187cm vysoký a váží 77kg. I přesto že má spoustu práce se svou novou rodinou, vždy si najde čas i na trochu toho cvičení a posilování, někdy trochu víc... Není tedy divu, že má vypracovanou postavu. Jelikož chce tato jebnutá kolonka více znaků, můžu vám říct, že je Elijah velice sexy a nejde mu odolat. 11 z 10 žen Elijaha doporučuje v posteli a 20 z 15 mužů po něm tajně touží. Ok už nevím co psát tvl ať mě to pustí Help. Sjsjsjsjsjsjsjsjsjdjdjsjsnsnnsnsndnnddnndndndndnd fuck this shit i am out.

FC
Marlon Teixeira

Majetek
Eli vlastní dodávku, ke které má docela hluboký vztah a kdyby se s ní něco stalo, asi by mu chvíli trvalo než by se z toho dostal. Kromě toho bydlí v domě s ostatními z Ghostcatchers, kde má svůj skromný pokoj plný…no všeho. Spousta květin, kterých je tam tolik, že už se tam další nevejdou, takže už je strká tak nějak po celém domu, akvárko ve tvaru věštící koule, kde má svojí krevetu, knihy a spoustu dalších věcí, které se ani do takového pokoje nemůžou vejít, ale Eli je tam nějakým způsobem narval a kupodivu i docela porovnal. K tomu všemu vlastní ještě věci potřebné k natáčení a přístrojů pro dokázání nadpřirozené aktivity. Mezi ně patří i dron s kamerou, avšak ten při prozkoumávání Marolského lesa ztratil.

0