Lionel Gray
Lionel Gray

Povaha
Lionel je tak trochu jako jeho otec a spousta lidí by nejspíš řeklo, že ho zkazily peníze. Je arogantní a sebestředný, přičemž na ostatní nebere ohled téměř nikdy a je jedno jestli je zná nebo ne. Už od malička se mohl spolehnout tak maximálně jen na sebe a podle toho se tak i chová. Na tak mladého upíra je překvapivě docela vyspělý, až na nějaké výjimky. Co se týče chuti na krev, naučil se jí potlačit a i když je mu teprve čtrnáct, jen tak to s ním nehne. Hlavně protože bez sebeovládání není s lidmi žádná sranda. Dokáže být nesmírně krutý a jeho vynalézavost v tom jak někomu ublížit nemá meze. Taky to vypadá, že nemá žádné svědomí, dokáže ubližovat bez emocí. Většinu času ho potkáte až chladně klidného, nad věcí, popřípadě zamýšleného, ale taky dokáže působit velmi nevinně a přátelsky, většinou ale jen aby dosáhl svého. Je chytrý a rychle se učí, díky tomu se dokáže jednoduše a rychle přizpůsobit jakékoliv situaci. Taky má speciální schopnost jednoduše naštvat úplně každého…a rád jí používá.

Minulost
Lionel se narodil dvěma bohatým vampýrům. Jeho otec byl ale dle slov jeho matky jen na jednorázovky a tak o něm pouze slyšel. Matka byla ministryně obrany, která se po románku s jeho otcem rozhodla, že se o Lionelovi nesmí nikdo dozvědět. Způsobilo by to nejen rozruch, ale taky by asi spoustu lidí chtělo vysvětlení a Bůh ví co by se dozvěděli... Jakožto jedináček měl cokoliv co chtěl a o peníze se nemusel nikdy starat. Když už ho máma nezvládala, pořídila mu chůvu. Měla to být přítelkyně a vypadalo to že jí na ní záleží. Ze začátku se zdálo vše v pořádku, ale to jen protože Lionel čekal na správnou chvíli a taky chtěl zjistit své možnosti. Nakonec jeho máma našla chůvu přivázanou ke stolu v kaluži krve, potom co přišla z nákupů, zatímco Lionel seděl vedle na židli s chladným výrazem a krví na rtech. Žena stále žila, ale v podstatě jen aby trpěla. Lionel pak zvedl pohled k jeho mámě a vrhl se i na ní. Jakožto vampýr se ubránila celkem hravě, ale o Lionela už zájem neměla a tak kontaktovala jedinou osobu, o které věděla, že jí může pomoct… Louis, kterého považoval za strýce, vzhledem k tomu že se s ním párkrát viděl, ho nakonec vzal s tím, že ho konečně představí otci…

Vzhled
Na Lionelovi není asi nic zvláštního ani neobvyklého. Jeho barvu očí má víceméně po otci, kterému je podobný víc, než by si připouštěl.

Majetek
Vzhledem k penězům rodičů má cokoliv, co chce...

Dodatek
Lionel je syn Dannyho Elliota Graye.

0