Mari Pankratz
Mari Pankratz

Povaha
Pankratz je básník a zpěvák, jenž své povolání opravdu miluje. Tento talent především využívá pro získávání lákavých slečen, které ho zaujmou. Lehce se do nich zblázní na nějaký čas. A svou zamilovanost vyjadřuje milostnými básněmi, které dokáže vymyslet z fleku. Občas dotyčné dostane, občas si pouze vyslouží slušnou facku, protože text je občas příliš intimní. Většinou ho vztah s ženou po dni či maximálně několika měsíci přestane bavit. Proto ji opustí, aby už ho nikdy neviděli. Smečce Cat Burglar´s je věrný a slouží jim jako jejich zpěvák, i když se dlouho neviděli. Respektuje jejich autority a nikdy by se nedovolil je urazit. S některými ženskými kočkodlaky sice něco měl, ale u nich nikdy nepředstíral, že to je něco vážného. Má totiž od vůdce zakázáno se dvořit ženám jejich smečky s romantickým úmyslem. Taky jeho písně jsou většinou na motivaci a slávě kočkodlaků. Něco romantického tam těžko procpe. Službou tam je tedy vnitřně trochu flustrován, ale věří ve věc kočkodlaků. Svoji přeměnou se chlubí, když ví, že to nezjistí vůdce smečky. Především nadpřirozeným ženám, aby získal jejich srdce.

Minulost
Narodil se v Torontu dvou normálním lidem. Měl spokojené dětství, nic mu nechybělo. Jeho rodiče se milovali a on to vždy nadšeně pozoroval. Už jako dítě ve školce měl dětské lásky, dokonce školkovskou svatbu. Vlastně několik. Byl už od dětství učen zpěvu. Ve škole byl snílek a nedával pozor. Jenom balil své spolužačky tehdy ještě pouze slovy bez rýmů. Rýmovat začal asi ve 13. O rok později přišel s jeho vrstevnicí o panictví, jeho verše hold zafungovali. Když o pár měsíců později zjistil, že otěhotněla, udělal takový trable ve škole, že ho museli vyloučit. Jeho potomek se tedy toulá někde po planetě zemi. Přestěhovali se do San Hillesh, kde však utekl z domova a šel si pouze po svém. Šest let tak žil pouze, kvůli zpívání na ulici. V té době s ženami moc úspěšný nebyl. Tak 1, 2 možná. Ve 20 potkal překrásnou ženu, kterou úspěšně sbalil. Po noci plné polibků se však přeměnila na kočkovitou šelmu a kousla ho. Aby prý spolu mohly zůstat navždy. Několik měsíců opravdu ano. Potom jí utekl se všemi jejími penězmi a koupil si byt na druhé straně města. Postupně se přidal ke smečce. Odtamtud byl však vyhozen spolu se všemi, kterým se dvořil. Prý narušoval morálku týmu. Vrátil se až po dlouhé době. Když už na něj všichni kromě vůdce zapomněli. Ten si vše pamatuje, ale vše mu odpustil.

Vzhled
Má poměrně dlouhé hnědé vlasy. Oči do nichž se vyplatí pohledět. Obličej plný překvapivých gest. Oblečení, které má styl.

Proměna
Tygr indický

FC
Joey Batey

Majetek
poměrně dobrý byt, šatník s hezkým oblečením

0