Jan Moc
Jan Moc

Povaha
Povaha: Je hodně agresivní. Není to zrovna týpek na pokec, dalo by se říct. I sebemenší urážka ho vyvede až k zmlácení dotyčného člověka. Je odhodlaný si nic nenechat líbit a proto již celý svůj život cvičí. Ostatní vampýři ho nechávají na pokoji, takže si dělá prostě svoje záležitosti. Násilí je možná jediná věc, která má pro něj v životě smysl. Takže je to takový člověk, který občas čeká v uličce, jen aby někoho zmlátil. Ale za hloupého by se nedal označit, pouze veškeré své myšlenky soustředí na sílu. Nedokáže s někým navázat přátelský vztah, protože by s ním jistě nikdo nechtěl kamarádit. A milostný vztah, to již absolutně ne. I když se některé snažily. Na čistotu si neužije a nosí oblečení, dokud se mu doslova nerozpadne. Protože tyhle věci pro něj nejsou důležité. Vlastně ani nikde nebydlí, prostě může zmlátit obyvatele nějakého domu a bydlet tam. Prostě rváč ve všech oblastech. Postrádá kromě emocí jako vztek, zuřivost a podobné. Dokonce i vampýr, který se za něj obětoval, je mu jedno. Jeho adoptivní rodinu ani neměl rád. Byl stvořen jako psychopat a je psychopat. Když se do něj někdo zamiluje, naštve ho to a asi je jasné, jak dopadne. Nezáleží na kráse ani povaze. Psychickou stránkou tedy velice napodobuje to v co byl stvořen, monstrum. Tělem se snaží, aby tak vypadal. Ale mnoho lidí by se ho jistě leklo. Zděšení by asi ale nevypadalo tak jak si představuje a zničí dotyčného.

Minulost
Minulost: Narodil se čarodějům, kteří se snažili vytvořit největší monstrum v historii, ale nakonec vznikl on. Po neúspěšném pokusu byli upáleni, protože to byla podmínka vesničanů na jejich přežití. Vesničany byl nechán v lese. Tam ho brzy našli vlkodlaci, kteří ho vychovávali a vždy ho vedli k násilí, které bere jako přirozené. Žil u nich tak 50 let a naučil se od nich vše co uměli. A potom všechny umlátil k smrti. Následně se pouze potýkal všemi části světa. Nějakou dobu cestoval se zkušenějším vampírem, aby zjistil víc o jeho schopnostech. Trvalo dlouho, než se od něj vše naučil. Ale byl vždy přirozený talent. Vampír se nakonec pro mladšího druha obětoval a zabil spoustu inkvizitorů na jeho obranu. Ale to ho nezajímá. Od té doby si dál jde svou cestou a občas jen tak ze srandy zabije inkvizitora. Proto žije taky v San Hillesh, kde jich je nejvíc. A doslova čeká na příležitost. Nechce napadnout celou základnu nebo takový blbosti. Tady nejde o žádnou pomstu, jen jsou těžší na zabití a je to větší zábava. Za život má za sebou spoustu vražd a nechce přestávat. Po inkvizitorech si chce dát fight s dalšími vampýry a zjistit, jestli je nejsilnější vampír na světě. Ale na to je čas. Většinou ale nezabíjí pouze inkvizitory, ale prostě každýho, kdo ho nasere. Vzhled: Je holohlavý, má vousy tak akorát, protože lidi občas nutí, aby ho oholili, předtím, než je umlátí k smrti. Je obrovskej, což vzhledem k jeho síle dává smysl. Má svaly doslova všude. Nosí prostě něco. , Obrázek: FC: Petr Petráš Proměna: Majetek: Nic, vezme si co chce. Magie: Smečka: Minulost: Narodil se čarodějům, kteří se snažili vytvořit největší monstrum v historii, ale nakonec vznikl on. Po neúspěšném pokusu byli upáleni, protože to byla podmínka vesničanů na jejich přežití. Vesničany byl nechán v lese. Tam ho brzy našli vlkodlaci, kteří ho vychovávali a vždy ho vedli k násilí, které bere jako přirozené. Žil u nich tak 50 let a naučil se od nich vše co uměli. A potom všechny umlátil k smrti. Následně se pouze potýkal všemi části světa. Nějakou dobu cestoval se zkušenějším vampírem, aby zjistil víc o jeho schopnostech. Trvalo dlouho, než se od něj vše naučil. Ale byl vždy přirozený talent. Vampír se nakonec pro mladšího druha obětoval a zabil spoustu inkvizitorů na jeho obranu. Ale to ho nezajímá. Od té doby si dál jde svou cestou a občas jen tak ze srandy zabije inkvizitora. Proto žije taky v San Hillesh, kde jich je nejvíc. A doslova čeká na příležitost. Nechce napadnout celou základnu nebo takový blbosti. Tady nejde o žádnou pomstu, jen jsou těžší na zabití a je to větší zábava. Za život má za sebou spoustu vražd a nechce přestávat. Po inkvizitorech si chce dát fight s dalšími vampýry a zjistit, jestli je nejsilnější vampír na světě. Ale na to je čas. Většinou ale nezabíjí pouze inkvizitory, ale prostě každýho, kdo ho nasere.

Vzhled
Je Holohlavý, má vousy, tak akorát, protože lidi občas nutí, aby ho oholili, předtím, než je umlátí k smrti. Je obrovskej, což vzhledem k jeho síle, dává smysl. Má svaly doslova všude, nosí prostě něco.

FC
Petr Petráš

Majetek
Nic, vezme si co chce

1