Sebastian Cerberos Aethanai
Sebastian Cerberos Aethanai

Povaha
Sebastien je už od pohledu typický problémový klučina, který se tím vlastně ani netají. Vypadá prostě otráveně, nespokojeně a jako kdyby ho na tomhle světě už nic netěšilo. Když na něj promluvíte, nasadí si sluchátka a zcela vás ignoruje. Nemá za potřetí tvořit sociální kontakty. Ne, že by byl nějak vyloženě nesociální, ale prostě nikomu jinému krom sebe nevěří. Už na jeho pohybech je to vidět. Když na něj někdo promluví a on to nečeká, tak se rychle snaží vytratit. Je tichý jako myška a většinu času nemluví. Díky tomu je vyloženě dobrým společníkem, pokud se nechcete bavit, ale potřebujete s někým trávit čas. Pokud ale mluví, jeho slovník není moc vybraný jak by od chlapce jeho poměrů kdokoliv někdo čekal. Když už něco musí udělat, je ostrý a jde na věc přímo. Nerad něco dělá dvě hodiny, raději vše udělá rychle a stejně pečlivě než aby šel na to tou sice opratrnější cestou, ale pomalejší. Ve skutečnosti Sebastien takový není. Ale jeho pravá povaha se málokdy projeví na povrchu. Je to opravdu milý hoch, ke kterému je občas strašně těžké se dostat. Vytvořil si takovou povahu pouze na povrchu, aby lépe zvládal všechna traumata, která se na něj nakupila. Miluje jízdu na motorce a bohužel je vášnivým kuřákem. Ovšem to vše se může změnit pokud potká toho pravého co ho změní.

Minulost
Vznikl z přešlapu svého otce. Vyspal se se Succubou a tak vznikl náš milovaný Seba. Který, aby otec zamaskoval svou chybu, matku nikdy nepoznal a místo toho se stal plnohodnotným synem své druhé matky a bratrem své jediné sestry. Nikdy se neměl dozvědět pravdu, jelikož si lepší a milejší matku přát nemohl. Jana se o něj starala opravdu jako o vlastního a položila by za něj celý svůj život. Jenže jak rostl a ještě k tomu pevná ruka otce, kterého rod odpradávna sloužil jednomu mnohem většímu a bohatšímu, se začal mnohem víc od rodičů vzdalovat. Puberta se zapsala jako nejvíce problémová část života. Začala už v jeho jedenácti letech, kdy se zprvu projevovala jako nevinné odmlouvání vlastní matce, která se o něj vždy s láskou starala. Poté nastalo odmlouvání otci a nakonec to přešlo ve fázi, kdy na svou matku naštvaně řval, jak moc jí nenávidí a že ona není jeho pravou matkou. Dokonce začali i pletky s místním gangem, který jej přijal mezi sebe celkem bez problémů, takže se Seba dokázal uživit různými činnostmi co nejsou zrovna legální a tím podpořit i své studium, jelikož je to mladý pulec co ještě studuje. Aby už více nemusel trpět své rodiče tak se od nich odstěhoval a odbarvil si vlasy, aby ho tolik nepoznali.

Vzhled
Odbarvené dosti zničené blond vlasy, pronikavě modré oči, tedy jedno je modré a to druhé má hnědou barvu, ale nosí v něm kontaktní čočky, aby jej změnil na rudé. Většinou je k vidění v roztrhaných džínách, černé kožené bundě a tričku. Boty má ony klasické těžké "vojenské".

FC
Lenny Izaguire

Majetek
Bydlí sám v bytě, kde má i svého psa(Husky) a vlastní dokonce i motorku.

0