Stefan Mendoza
Stefan Mendoza

Povaha
Stefan je zcela normálný a milý chlapík ktorý veci rád robí poctivo a nerad sa zaplieta do špinavostí, pokiaľ to situácia vážne nevyžaduje aby súrne zaprasil svoje ruky. Snaží sa byť zcela dosť vážný gentleman uživajúci si života čo to len ide aj keď sa doba dosť rýchlo mení a je to botiažne. Je zcela inteligentný a není ani zdaleka niejak rasistický. Nemá problém so žiadnou rasou, teda možno trochu s upírmy, čo sa povyšuju a hrajú sa na niečo viac. Ako napríkal že su mocnejší a lepší ako Vampíry či iné rasy. Prevážne rád pije krv zo zdroja, teda z obete, ale nevadí mu ani krv zo sáčkou. Alkoholu sa niejak vyhýba i keď je pravdou že občas si jeden abo dva drinky dá vo vínimočnej situácií ktorá sa mu zcela hodí. Čo sa týka drog či nikotínu tak tomu pozornosť nevenuje. Je to veliký kľuďas a málo čo ho rozhodí do rozpakov, hlavne jeho chladné srdce a občasné chovanie dokáže miasť iných "ľudí" s ktorými sa dostane do určitého kontaktu. Má rád ak je všetko ako má byť a hlavne keď niekdo niečo povie, tak očakáva že sa dodrží slovo. Velice rád flirtuje so ženami ku ktorým vie byť vcelku dominantný a ide si za tým, čo chce alebo vidí, že za to tá vec, či dokonca osoba stojí.

Minulost
Stefan sa žiaľ narodil temnou magiou ako každý Vampýr čo není určite pre nikoho príjemné, ale žiaľ jeho rodina ho po narodení zahodila do ulíc, pretože jeho matku hneď upalovali za čarodejníctvo a takto ho aspoň schovali pred velice zlou "spravedlivosťou", ktorá by viedla k upáleniu i jeho samotného čo v tej dobe i keď to nebolo civilizované, tak upalovali i deti ktoré byli "splodom" magie. Nakoniec sa ho ujmula chudobná rodina kde už mal tri nevlastné sestry. Snažili sa ho schovávať pred svetlom ľudí, ktorý by ho upálili. Bola to rodina líškodlakov ktorá sa ujmula Vampýra pod svoje "krídla" a vychovali ho slušne. Samozrejme bol v rodine ktorá chudobnela pomaly viac každým rokom a takto musel robiť velice nepríjemné a podradné práce ako väčšina. Avšak časom keď bol starší si dokázal nájsť prekrásnu ženu ktorá bola čarodejka a pomocou maminej knihy dokázala spraviť amulet proti slnku. Pomocou nej sa naučil porozumieť emóciam a dokonca umeniu ako je malovanie. Žiaľ svadba bola tragická a so smrťou čím nastalo niekoľko ročné peklo. Za tu dobu sa dosti zmenil a učil sa od všemocných písať či dokonca čítať. Za tu dobu si vypracoval vinárstva a nakoniec i dôležitejšie firmy.

Vzhled
Vypracovanejšie telo, mierne zarastený s pohladnými modrými očami. Hustejšie vlasy a na tele pár tetovaní, presnejšie hviezdy od rebier na lavej strane po brucho, na pravej ruke pásik okolo predlaktia. Výška okolo 185cm

Majetek
Veľká vila v bohatej štvrti s veľkou garážou a záhradou. Vo vlastníctve ma jednu prekrásnu sivú mačku a menšieho čierného pantera ktorý je priateľský. Pár postarších a modernejších aut. Má v meste dokonca i pár firiem či spoločností.

Dodatek
Amulet proti slunci

0