Logan Syverson
Logan Syverson

Povaha
Logan je na pohľad milý a slušný človek avšak nikdy tomu tak nebolo ako niekdo, kdo je vychovaný v podmienkách nenávidieť určité nadprirodzené bytosti v ktorých prítomnosti je nepríjemný a hlavne v ten moment dosť jasne premýšla ako by sa tej bytosti zbavil bezestopy. Občasnými chvíľkami ma problémy s agresiou pokiaľ je naozaj vytočený do nepríčetnosti a nemá strach tak zabiť nadprirodzenú bytosť aj rychlou bezbolestnou smrťou. Taktiež občasnými chvíľkami trpí menším PTSD ako bývalý voják ktorý úspešne má niekoľko vyznamenaní a hlavne pár misií ukončených v Pakistane a Afghanistane, takže so zabíjaním nemá problém. Čo sa týka samotného zabíjania tak nemá problém si vychutnať niejaké to pomale mučenie na niekoľko spôsobov. Avšak rád si ruky zašpiní starou Ruskou mučiacou klasikou s poriadným špinavým náradím aby dotyčnej bytosti priviedol aj niejakú tu infekciu. Snaží sa tváriť občas dosť nenápadne a využíva rád temnotu aby ho nebolo niejak extra vidieť a zbavuje sa svojích obetí potichu. Samozrejme je to človek milý i keď niekedy je dosť ťažké rozoznať či je to naoko abo to myslí úprimne.

Minulost
Logan je pôvodom z Kanady, ale hlavne kvôli rozvodu rodičou bol nútený ísť s otcom do Ameriky kde vyrastal v San Franciscu a už od detstva bol vycvičený spôsobom Inkvizitorov, ktorým jeho otec práve bol. Už keď mal 6 rokov ho otec prihlasil na kurzy karate a časom keď bol starší to šlo i na Jiu Jitsu, Krav-Maga. Keď dovršil 19 rokov tak ho otec prihlásil do Armády kde prejavil skvelé výsledky až sa dostal na prvé misie v Afghanistane. Prišiel k pár zraneniam ale hlavne sa vyznamenal za roky, že mal dostať hodnosť Seržanta, no žial kvôli zraneniu sa vrátil domov. Po svojom návrate ho otec pribral do Inkvizície. Po pár rokoch ako Inkvizitor bol poslaný do Ruska kde mal uloviť jedného dôležitého Vampýra ktorého ulovil, ale žial ho chytila Ruská kontrarozviedka ktorá ho mučila niekoľko mesiacov až sa mu podarilo z tamade dostať. Po úteku musel ostať v Rusku a tak vďaka Inkvizitorským známostiam sa dostal do Ruských špeciálnych jednotiek Specnaz ako úkryt pred zákonom až po rokoch sa vrátil späť do Kanady na pohreb svojej matky ktorú ledva poznal.

Vzhled
Svalnatá postava s dobrým úsmevom. Vlasy má dosť často pekne upravené a na špeciálne spoločenské akcie si dáva na vlasy trochu gelu. Občas si necháva vlasy narásť do trošku dlhších ktoré si často zafarbí do bielej farby, ale prevážne si ich udržiava v čiernej a vlasy trošku na krátko. Čo sa týka fúzov tak sa vždy holí, ale občas si nechá narásť mierne strnisko.

Proměna
Loganová druhá podoba je orel královský.

FC
Henry Cavill

Majetek
V San Hillesh zdedil po nebohej matke prekrásny veľký dom do ktorého dal inovovať skryté kamery, senzory a tajný sklad zbraní. Taktiež má vo vlastníctve pár vlastných skrytých skladov zbraní v Amerike ale i samotnej Kanade, či Rusku. Taktiež je vlastníkom pár dražších aut a jednej helikoptéry.

0