Lily Dheriao
Lily Dheriao

Povaha
Její povaha je poněkud zvláštní, ona mnohdy sama sebe nechápe natož její okolí. Dalo by se dost říct že má rozdvojenou osobnost, chvili je to ta hodná Lily co by nadevše všem nejradši pomáhala a snažila se konat dobro. Pomáhala v domovech, přispívala penize všude možně aby se cítila dobře. Nikdo by o ní neřekl ani křivé slovo. Miluje knihy, miluje filmy a tiché místa. Je extrovert, nestydí se. Je to však klidný člověk. No a když se objeví ta zlá Lily, tož je většinou po nocích, která se většinou náhle objeví a je plná chtíče a touhy po sexu a je ochotná jít i přes mrtvé. Dokazala by vás připravit o životní energii raz dva kdyby chtěla. Mohla by vás klidně zabít a bylo by jí dost jedno. Po večerech chodí po klubech, barech a chodí dost vyzývavě aby našla snadněji své mazlíčky ze kterých by se krmila. Prostě přesný opak té hodné Lily. Pěkně se to u ní střídá, ani sama neví kdy bude hodná nebo zlá. Prostě se to stane. Takže bacha na ní, může i z minuty na minutu se změnit o 180 stupňů. Dokáže být kamarádka ale i mrcha.

Minulost
Je nejmladší ze sourozenců, avšak nějakým způsobem u matky vydržela delší dobu než její bratr a sestra. Mají stejnou matku, ale jiného otce. Proto si nějak nejsou podobní. Ji z domu vykopla když Lily bylo kolem pěti let. Našli jí opuštěnou uprostřed parku a její matku nemohli nikde najít. Nepamatuje si přesně co bylo, co se dělo jak byla malá ale vyrůstala v pěstounské péči. Její nahradní rodina měla už pár děti, jak svých tak adoptovaných. Snažili se po ní i přesto udělat všechno, milovali jako vlastní. Ona bohužel tu lásku k nim nějak nedokazala oplatit. Věděla že někde má své sourozence, párkrát se o nich matka zmínila. Ale oni ji neznali, neví o ní. A jak rostla, toužila je najít, proto se snažila udělat vše aby její pěstouni byli spokojeni. Když měla osmnáct, nějaké peníze našetřené, rozloučila se se všemi a šla cestovat po světě. Za účelem najít své sourozence. Věděla jen jména a příjmení, bohužel netušila jak vypadají. Také využije toho že cestuje a poznavala pamatky, různé místa i historii nějakých míst až toho měla dost a našla si malý byteček malém městě. A tak je tu aby si odpočinula a nabrala dech, než bude pokračovat v hledání.

Vzhled
Je trošku jiná než její sourozenci. Její geny jsou víc korejské po otci, ale má blonďaté vlasy. Tož mají světlé vlasy i sourozenci. Tvář má bezchybnou, oči má hnědé. Měří trošku víc než korejské dívky a to 176cm. Její tělo má ty správné křivky na to, aby nalákala každého kdyby chtěla. Je to moc pěkný kousek, na který se rádo kouká,

Majetek
Má malý, za to útulný byt kde je všechno potřebné k vyžití. Mobil, motorka.

0