Marcellus Caldwell
Marcellus Caldwell

Povaha
Marcellus, alebo teda Marcell je kľudnou povahou schovaného agresívného človeka, ktorý vo svojom detstve bol obeťou otroctva. Tudíž nenavidí ponižovanie druhých ľudí i keď bohužial on sám mal v otroctve ľudí, ale prevážne bielej farby, teda i nadprirodzené bytosti aby im dokazoval aké to je, byť zotročený. Prevážne si potrpí na drahších drinkoch, zábave, čítanie kníh a taktiež niejakých malbách ktoré dokonca sám vlastní. Nemá rád aroganciu i keď on sám ňou vyložene vyžaruje že by z toho jeden doslovne kýchal. Nenávidí násilie páchané na ženách a prevážne si potrpí aj dlhé párty ktoré sa konaju do samotného rána. Nepohrdne taktiež krásnymi ženami asi ako každý žijúci chlap na tejto prehnitej planete Zem. Zaujíma sa taktiež o archeológiu pričom sám vlastní niejaké pekné kúsky. Jeho veľkou pákou na ľudí je, že je zákerný zmrd ktorý plánuje každú chvíľu ako niekoho zabije na mieste ak by to vyložene potreboval na svoje prežitie, pretože za tu dobu čo žije a vďaka zotročovania černochou neverí len tak niekomu, a taktiež len tak sa nenechá vyprovokovať niekým ktorý za to nestojí. Samozrejme nedáva hneď najavo čo si myslí a vždy ukáže niejakú inú stránku i keď tou osobou môže pohrdať i keď niekedy sa proste utrhne a povie naozaj čo si myslí. Prevážne je úprimným Vampýrkom ktorý si potrpí na veľkých kvalitách vo svojom živote.

Minulost
Marcellus sa narodil vďaka čiernej Magii jednej černoskej rodine ktorá pátrala po rôzných Voodoo šamanoch pričom jeden z nich sa zaň vydával a takto jeho rodičov okalamal, pretože to bol obyčajný a špinavý čarodej ovladajúci čiernu magiu ktorá umožnila jeho narodeniu. Samozrejme schmatol peniaze a už sa po ňom spriahla žijúca zem. Jeho rodičia zo začiatku niejak nevedeli čo s ním naozaj je a že je iný až čo sa teda týka že nikdy nebol niejak extra chorý a hlavne bol citlivý na slnko. Keď niekde vo dvanástich rokoch zistili čo je zač ta kho predali vyložene do otroctva kde strávil celé detstvo a čásť svojho života. Bol v živote veľmi bičovaný a niektoré jazvy ešte do teraz má na chrbte ako "pamiatku" na svoje ťažké obdobie. Nenavidel bielych do doby než ho jedna osoba z otroctva oslobodila. Bolo to tesne po dlhej plavbe z Afriky do Ameriky kde sa na loď nalodilo jedno nadprirodzené rovnaké jemu. Okrem ňeho nikdo neprežil a ta osoba sa ho ujmula a vychovala pričom ho naučila všetko čo vie a dokonca vybavila i Amulet na slnko aby mohol po ňom chodiť. Za svoj "krátky" život zabil nie jednu bytosť pričom si zabíjanie i docela užíval do doby než sa ujmul jednej španielskej štvrte ktorej vládol po niekoľko desať ročí až nakoniec opustil tento život kvôli jednej žene ktorá ho zradila a chcela zabiť, žiaľ smola. Po dlhom živote sa rozhodol usadiť v Kanade, San Hillesh.

Vzhled
Výška pekných 183cm Farba očí je hnedá Vlasy na jeho hlave sa moc nenajdú. Krásny biely úsmev Pár jaziev na chrbte Menšie strnisko, ale niekedy sa aj oholí. Oblieka sa prevážne do volnejšieho oblečenia ale nepohrdne poriadným oblekom.

FC
Charles Michael Davis

Majetek
Vlastní za mestom jednu veľku Vilu s dvoma poschodiami, vonkajším i vnútorným bazénom, vnutornou saunou a väčším parkoviskom kde má Mercedes-Bens AMG GT a Audi S8. Taktiež vlastni vinné plantáže v Taliansku.

Dodatek
Na krku nosieva amulet proti slnku.

0