Rhee Tsunami
Rhee Tsunami

Povaha
Rhee uznáva tradície svojej čínskej kultúry, ktorá vychádza z taoizmu. Často aktivuje svoju životnú energiu Čchi a jej voľné prúdenie telom. Medituje priamo v pohybe, kedy navodzuje hlboký pocit uvoľnenia a sústredené vnímanie. Rhee je typický nerd s nadpriemernou inteligenciou, ale s nedostatkom sociálnych zručností. Nie je schopný chápať a nadväzovať sociálne vzťahy s väčšinou populácie. Má svoj digitálny svet a len málo ľudí si pripustí bližšie k telu. V rozhovore s cudzími osobami pôsobí váhavo až nervózne a často sa smeje v nevhodný moment. Cez net si spolu s ďalšími podobnými nadšencami vytvoril svoju subkultúru, kde trávi časť vedeckými diskusiami a hraním počítačových hier. Od malička rád riešil rôzne sci-fi záhady, ktoré sa mu podarilo na základe vedy väčšinou úspešne objasniť. V poslednom období sa zameral na paranormálne javy, ktoré sa dostali do popredia v San Hillesh. Bol posadnutý získaním dôkazov, ktorými chcel dokázať alebo prípadne vyvrátiť existenciu duchov pomocou moderných technológii. Nedávno sa začal zaujímať aj o exorcizmus.

Minulost
Rhee sa narodil do typickej čínskej rodiny v Pekingu, ktorá uznávala rovnováhu Jin a Jang. Odmalička žil v digitálnom svete núl a jedničiek vedený v duchu moderných technológii a vedy, v čom bola Čína technologickou veľmocou. Rhee bol mimoň, ktorý sa úspešne vyhýbal sociálnym kontaktom na škole. Vo svojom okolí vyhľadával akurát ďalších jemu podobných nerdov, ktorí zdieľali jeho prehnané záľuby a od zvyšku sa radšej izoloval, pretože bol veľakrát terčom posmechu. Po vyštudovaní informy na čínskej univerzite si jeho talent všimli priamo spoločnosti v Silicon Valley. Bola to vysnená šanca začať svoju golden kariéru priamo v zdroji IT priemyslu, ale so svojimi sociálnymi obavami to bolo pre neho veľmi hard presťahovať sa do slávneho údolia v severnej Kalifornii. Kvôli autistickým sklonom neskôr zo Silicon Valley odišiel do tajomného mesta San Hillesh. Prijal tam ponuku od party jemu podobných cvokov, ktorá ho oslovila cez net aby im pomohol zdokumentovať duchárske výpravy, ktoré streamovali cez YT pre svojich followerov. Nadprirodzeno ho síce vždy fascinovalo, ale doteraz sa na to pozeral skepticky, pretože všetko sa dalo rozumne vysvetliť. Spochybňoval paranormálne javy, ktoré sa dostali do popkultúry, pretože doteraz neboli podložené vedeckými dôkazmi. Rhee súhlasil s členstvom v ich klube GC, lebo chcel konečne vyšetriť pravdivosť existencie duchov. Na plánovanú vzrušujúcu výpravu sa pripravil zodpovedne historickým výskumom tajomného mesta San Hillesh.

Vzhled
Ako typický číňan je vysoký len 165cm a váži 60kg. Vypadá vyložene ázijsky s čiernymi vlasmi a predĺženou tvárou so šikmými očami. Ma väčšinou pokojný, ale prezieravý výraz na tvári. Aj keď má málo fúzov a chlpov rád sa na brade holí dohladka. Ako zástupca nerdovskej subkultúry chodí oblečený v typickom ležérnom dress code, ale zatiaľ nepotreboval nosiť okuliare.

FC
Kenny Lin Gengxin

Majetek
Rhee vlastní high-tech- merače EMF (ručne prenášané zariadenie, ktoré reaguje na elektromagnetické polia a zisťuje nevysvetliteľné paranormálne výkyvy), kamera Kinect vyrobená pre XboX od Microsoftu na detekciu pohybu v úplnej tme na základe infračerveného videnia, termografická kamera, tablet, smartfón s appkou Ghost box, notebook, zvukové zariadenie na zachytenie elektronického hlasu (EVP), kompas na kontrolu anomálií, only for fun tabuľka Ouija na komunikáciu s entitami z iného sveta, ďalšie rekviziy, ktoré môžu vyvolať určitý druh emócie a tým motivujú ducha k interakcii s objektom, požičaná egyptská mačka Sphynx od suseda, kolobežka.

0