Matthew Row
Matthew Row

Povaha
Matthew je celkem komunikativní a snadno si rozumí s velkou škálou lidí. Těžko říct jestli je to i jeho rasou, která si může hrát s pocity ostatních, nebo prostě jen tím, že si dokáže normálně povídat téměř s každým. Jak se dá od někoho takového čekat, je to tak trochu holkař. Není to tak že by měl každý den jinou, ale život s incubusem není jednoduchý a ženy s ním zkrátka nestačí držet krok. Většina s ním vydrží maximálně měsíc a jde zase o dům dál. A tak si Matt pokaždé vyhlídne někoho dalšího. Vzhledem k jeho charakteru i vzhledu to není nic těžkého. Je ochranářský, ale i on má v sobě trochu té přirozené povahy incuba, který chová k určitým věcem nezájem. Tvrdohlavost a sem tam horká hlava a ego, se rádo připlete do cesty a Matt tomu všemu dokáže jednodušše podlehnout, hlavně když se potká s někým podobným ne-li stejným, to je naprostá katastrofa. Povětšinou ale záleží na situaci a náladě. V práci je ve svém živlu a miluje to. Adrenalin nebo pár skvěle strávených hodin v jeho podniku mu úplně stačí k dobré náladě.

Minulost
Matthew svoje biologické rodiče nepoznal. Stejně tak jak to má většina zástupců jeho druhu, ani jeho rodiče neměli zájem o to si dítě nechat a podle toho co mu bylo řečeno ho našli odloženého někde v příkopu. Nic z toho si nepamatuje a tak to tak nějak neřeší, jako své rodiče bere ty adoptivní, kteří se o něj starali už od malička. Matt si vlastně nepamatuje nic co bylo předtím než mu našli milující rodinu a tak většina lidí ani neví, že svou biologickou rodinu nepoznal. Už od malička byl Matt fanouškem bojových sportů, vedl ho k tomu hlavně jeho nevlastní otec, který nejen že se o tento druh sportu zajímal, ale taky se v něm sám proslavil. Byl uznávaný a co víc, měl tělocvičnu, ve které učil nové generace. Matt byl jeho věrným fanouškem i studentem a nebyl zápas, který by neviděl nebo na kterém by nebyl. Jeho matka ho zahrnovala láskou a i když si nebyli úplně blízcí, měl jí rád a vážil si jí, zatímco s otcem běhal po domě a rozbíjel jednu věc za druhou jen aby svého idola a učitele dostal na zem. Byl celkem aktivní a trochu nezvladatelný, hlavně když se do něčeho dostal a pak nedokázal přestat. Odjakživa bydlel v Texasu, kde jeho rodina vlastnila malý útulný domeček a taky tělocvičnu. Nebylo to nic velkého, ale ani malého. Chodil tam i do školy, která ho celkem bavila, ale většinu času trávil u otce v tělocvičně a nebylo nic co by ho bavilo víc. Jeho rodiče se starali o to aby měl aktivní život a brzy začal jezdit na zápasy. Karta se otočila a tentokrát to byl jeho táta, kdo se dival na něj. Nejprve to začalo ve škole, postupně se ale jeho talent rozvíjel a začali si ho všímat lidi, kteří mu nabídli kariéru v MMA. Nedlouho poté se ale jeho otec ocitl v nemocnici. Zápas, který mu měl zajistit místo mezi nejlepšími skončil vážným zraněním, které jeho otce upoutalo na vozíček a Matt s MMA dočasně skončil. Věnoval se hlavně studiu a taky převzal po otci chod tělocvičny. Nakonec se po dostudování rozhodl přestěhovat. Začal zase se sportem a založil si vlastní podnik, kde učí ve volném čase sebeobranu zejména pro dospělé.

Vzhled
Matt měří 178cm a váží 75kg. Má ledově modré oči a hnědé vlasy. Jeho tělo zdobí několik tetování, které už spíše vnímá jako svou součást, jako něco co tam vždy bylo a patřilo…

FC
Angelo Carlucci

Majetek
Vlastní barák, v jehož přízemí je prostorná tělocvična a posilovna a v prvním patře má svůj byt. Také vlastní auto, jinak asi nic zvláštního nemá.

0