Roxy Aileen Wilson
Roxy Aileen Wilson

Povaha
Roxy je dívka dvou tváří. Na jednu stranu je to holka od rány, je upřímná a někdy je to i k její škodě. Nenechá si od druhých nic líbit a občas se může zdát, že je vůči ostatním chladná až manipulativní. Na druhou stranu, když Roxy člověk pozná blíž, což se nestává příliš často, jelikož si k sobě lidi moc nepouští, zjistí, že je to vlastně docela příjemná holka, která si ale prošla spoustou věcí, které jí poznamenaly. Za své blízké je ochotná obětovat vše a proto když už jste na seznamu jejich blízkých, máte docela vyhráno. Ovšem i tato její část povahy má své ale. Neumí odpouštět. Pokud ji někdo zradí, je schopná zabíjet. Není ani extrémně introvertní, ale ani extrovertní. Když je ve společnosti, dokáže se bavit, ale zároveň je ráda i sama s knížkou. Roxy je zároveň dívka, která si moc dobře uvědomuje svůj vzhled a ráda ho dává na obdiv. Často nosí vyzývavé oblečení a tak se pro některé může zdát až namyšlená či arogantní. Svým způsobem na tom bude asi i něco pravdy. Celá její povaha je tak jakýmsi částečným odrazem toho, že i celá její podstata je napůl.

Minulost
Roxy ve své podstatě nepochází z žádné rodiny a zároveň pochází z více rodin najednku. Narodila se succubě a člověku a jak už to tak u succub bývá, nemají zrovna dvakrát velké mateřské pudy. Když bylo Roxy sotva pár měsíců, odložila ji její matka před dveře sousedů a zmizela. O otci se Roxy nikdy nedozvěděla a dodnes nezná ani jeho jméno. První vzpomínky, které Roxy má, jsou na první pěstounskou rodinu, u které vyrůstala. Společně s ní zde byli ještě další čtyři děti, manželé neměli příliš peněz a tak všichni spíše živořili než cokoli jiného. Když měla Roxy přibližně čtyři roky, byla předána do jiné rodiny. Její první náhradní rodiče už nezvládali uživit tolik dětí a jelikož ona nebyla jejich vlastní krev, byla první, koho se zbavili. Tak začala další etapa jejího dětství, v jiné rodině. Ta oproti té první nebyla vůbec tak milá a přívětivá. Manželé byli zbohatlíci s jedním vlastním synem a Roxy dodnes nerozumí tomu, proč se jí vlastně ujali. Otec rodiny byl agresivní pijan, který si své agresivní a sexuální choutky uspokojoval hlavně na své manželce. Avšak někdy, když nebyla doma nebo už nezvládala, vyhledával i Roxy. Takto to trvalo dlouhých několik let a Roxy se na toto období svého života snaží zapomenout. Když jí bylo asi deset, utekla poprvé z domu. Nevěděla, kam jde ani co bude dělat, ale věděla, že musí pryč. Bohužel ji po pár dnech našli a odvedli zpátky k rodině. Kvůli jejímu útěku z domu se chování nevlastního otce ještě vystupňovalo. Jakoby ji chtěl snad potrestat za to, že si dovolila utéct. Vydržela tam všechny tyto věci ještě další pět let a poté utekla už nadobro. Bylo jí teprve patnáct, protloukala se po ulici a snažila se přežít. Dělala spoustu věcí a na hodně z nich není vůbec pyšná, no nějakým způsobem to zvládla. Dokázala se postavit na vlastní nohy, dodělala si školu, našla práci a vlastní byt. Momentálně pracuje jako barmanka, ne že by to byla její vysněná kariéra, ale alespoň je to něco, co jí baví a co jí vydělá hezké peníze.

Vzhled
Roxy je poměrně malá a drobná dívka. Má zrzavé delší vlasy, které mají jemný náznak vln a často je nosí rozpuštěné nebo je má po stranách zapletené do různých copánků. Tak jak to u zrzek bývá, i Roxy zdobí na obličeji i na ramenou pihy a její pleť je velmi bledá. V kontrastu s její pletí vystupují její tmavě hnědé, občas se může zdát až černé oči. Často nosí černé oblečení a netají se tím, že se ráda obléká vyzývavě. Černá krajková tílka, upnuté kalhoty či sukně a podvazky. Často ji můžete potkat v botách na podpatku, které jí přidávají na výšce a zároveň ji vždycky ladí k oblečení. Kromě zrzavých vlasů jsou na ní výrazná i její černá tetování. Má je jak na stehnech, tak pažích či za krkem. Motivy jsou různé a Roxy je ráda dává na obdiv.

FC
Danielle Victoria Perry

Majetek
Roxy vlastní byt, ve kterém momentálně přebývá sama. Společně s tím má veškeré spojené vybavení bytu a taktéž vlastní auto. Její majetek není extra movitý, ale rozhodně nepatří mezi chudší třídu. Spíše je to střední až vyšší třída.

0