Sparkle Bythesea
Sparkle Bythesea

Povaha
Sparklina povaha by se dala popsat tím, že je prostě zlatíčko; alespoň tedy navenek. Když se s ní seznámíte, bude milá, ochotná... (Možná i trochu stydlivá a zamlklá, pokud ji jen tak vyhodíte do velké společnosti.) Zkrátka je to ten typ kamarádky, který pro vás ve dvě ráno dojede autem na párty, pokud jí zavoláte, že nemáte odvoz. Každá mince má však dvě strany, a Sparkle není takové sweet soft baby, za kterého ji spousta lidí má - ne, že by tajně všechny nesnášela, ale skoro zvráceně si jako měňavec užívá to, že může krmit lidskou energií, a zásadně se neživí nijak jinak, a k tomu je to opravdu obžera, takže často se živí tak, že to končí na druhé straně smrtí. Co se milostných vztahů týče, Sparkle je těžký asexuál, takže o žádné prasárny nemá zájem a vyhýbá se jim; zároveň je to ale romantická duše, kterou potěší blbosti jako serenáda pod oknem a kytice růží - dokud nic nezajde za držení za ručičky a sem tam nějakou pusinku, tak bude ve vztahu spokojená... Pokud se jí tedy povede někdy nějaký navázat.

Minulost
Pochází z lepší rodiny, ve které nebyla nikdy nouze o peníze; oba rodiče byli samozřejmě měňavci, kteří svoje schopnosti uměli využívat chytře a elegantně, čímž si byli schopni zajistit stálý příchod peněz; to, jestli byli herci, nájemní vrazi nebo prostitutky, to Sparkle nikdy nikdo nevyzradil, i když se to snažila zjistit - vychovávaly ji však chůvy, které ze svých zaměstnavatelů měly respekt a vždy malou Sparkle buďto odbyly, nebo odvedly řeč jinam... Eventuálně to proto vzdala, protože pokud jí pravdu všichni zapírali, tak asi lepší ji nevědět. Její rodiče se doma objevovali málokdy, pokud totiž nepracovali, užívali si života, jako kdyby žádné dítě doma neměli - Francie, Itálie, Turecko, jezdili kam se jim zrovna chtělo a svojí dceru nechávali doma, s tím, že je tam ve skvělých rukou... Což ona byla, a sice se jí občas zastesklo, ale časem si zvykla, a s hezkým kapesným na kartě, soukromými učiteli a neexistující večerkou, pak rodičům ani nikdy nic nevyčítala. Zhruba v jejích dvaceti se její rodiče rozhodli nadobro odpíchnout kamsi do Evropy, což Sparkle uvítala, takže na vzájemné dohodě prodali rodinný dům, propustili služebnictvo a chůvy, přislíbili Sparkle stálé "kapesné" až do jejích třiceti a popřáli jí hodně štěstí, protože teď už to opravdu bylo jen a jen na ní. Se slíbenými penězi od rodičů Sparkle neměla problém si najít menší apartmán poblíž centra města, ve kterém žije sama, a pokud má někdy pocit, že má málo peněz, bere si jednorázové brigády, které jsou zrovna k dispozici.

Vzhled
Je drobnější postavy a vypadá o hodně mladší, než opravdu je - nejspíš jí tak udržuje neustálé krmení se na energii ostatních lidí. Hodně si barví vlasy a ráda nosí extravagantní make-up.

Proměna
Nejraději se mění na jakýkoliv typ ptactva, většinou vránu nebo i papouška, pokud se zrovna cítí speciálně.

Majetek
Byt, mobil, peněženka s kartou od rodičů, domácí mazlíčci*, šatník s velkou hromadou oblečení.

Dodatek
* Vzhledem k tomu, že se nejraději mění na vránu a papouška, v bytě má velkou klec, skoro až voliéru, ve které chová obojí. Její papoušek je žako a říká mu Žako, protože jí to přišlo vtipné, a vránu jí dovezli rodiče z jednoho ze svých výletů, když byla starší - vrána se jmenuje Parník, protože zpátky byla dovezená na výletní lodi, a Sparklin talent na vymýšlení jmen je opravdu neskutečný.

1