Tyler Torricelli
Tyler Torricelli

Povaha
Ach, co by se o něm dalo říct? Na první pohled zaujme jeho luxusní oblečení a ledově chladný postoj, který k sobě nepustí jen tak někoho. Je to typický play boy, který si rád namotává různé ženy či dokonce může, nerozlišuje to za svůj dlouhý život. Přeci jen všechno do čeho se dá zasunout je dobré, tedy krom zvířat. To je dosti nechutné. Nebudeme si nalhávat že je to nějaký svatoušek. V posteli se umí dosti rozdovádět. Jeho sexuální narážky jsou také na místě, prostě se toho nebojí. Ignoruje docela dost normálních pocitů, jelikož pokud někdo žije tak dlouho tak po čase přijde o tento cit, takže je dosti běžné že někomu svými slovy ublíží a je mu to jedno. Přeci jen není to jeho chyba že za tu řadu let není schopen moc co cítit. Kdyby žil každý takto dlouho tak by to bylo něco.. Má rád svůj luxus. Netřeba říkat že se nějak snižuje na úroveň normálních lidí. Nerad je otravován, to mu také docela dost snižuje luxus, proto u sebe má vždy ochranku obsahující několik upírů. Nemá rád ostatní rasy, hodně lehce se vyrovná a dokonce i převrší zbytek temných bytostí protože je to mafián.

Minulost
Podrobnosti o začátku jeho věků se nikde moc nezachovali, ale jedno je jasné. Nikdo jej neznal ze začátku. Byl to pouhý Vampír beze jména. Prožíval různá období lidského věku kde se snažil co nejvíce vydělat a dařilo se mu to. Když se pak rozjela mafie ihned viděl svou příležitost. Vypracoval se v mafii až na god fathera a od té doby většina znala jeho jméno. Ihned začal rozjíždět různé podniky, kasína, hotely všude různě po světě. Nehledě na to že se mu začínali vracet neuvěřitelné kopy peněz. Lidé se hodně rychle stávali závislými na všem tom luxusu či dokonce hrách v jeho kasínu a tak měl rychlý profit. Díky rychlému profitu a prodávání obětí díky mafii si hodně rychle vybudoval svůj klan loajálních následovníků. A nakonec vše nejlepší. Vybudoval si své “letní” sídlo v nějakém městečku v kanadě a přesunul se tam spolu se svým klanem. V roce kdy vyšel bitcoin koupil jeho akcie a také pár. Koupil dokonce i akcie na Iphone, microsoft a další luxusní firmy. Nyní žije v San Hiles, každý by ho měl respektovat vzhledem k jeho postavení a tomu že zná několik světových vůdců. Nejspíše by se s ním nikdo neměl zaplést v nedobrém slově, jinak skončí jako něčí oběť.

Vzhled
198 centimetrů vysoký muž s postavou, kterou musel tesat samotný bůh. Úžasné křivky, dokonale pevné svaly a černé vlasy. Pronikavě modré oči.

FC
Zayn Malik

Majetek
Vlastní vše co si dovedete překvapit. Síť Luxusních hotelů po celém světě, akcie několika různých společností a pár bitcoinů, jen ta nejlepší auta ve své garáži. Luxusní vysoko poschoďovou vilu s infinity poolem. A v San Hiles většinu těch nejlepších budov a clubů.

Dodatek
Amulet na ochranu proti slunci

0