Loki Magne
Loki Magne

Povaha
Co by se o Lokim dalo říct? Ze začátku by bylo dobré upozornit, že on nikam nejde bez své sestry. Jsou jako jedna duše rozdělena do dvou těl. Dokonce i vypadají velice podobně. Jako verze toho druhého v opačném pohlaví. Loki na první pohled rozhodně uchvátí mnoho chtivých žen i mužů orientovaných na muže. Jeho hlášky stejně jako u sestry po většinou obsahují nějakou sexuální narážku a nebojí se mluvit velice svůdným hlasem jen aby dostal svou kořist tam kam chce. Stejně jako jeho sestra. Oni se vlastně více méně moc neliší. Až na to že on je to dvojče, které pozná dosti bezpečně že to kam až jeho sestra jde je nebezpečná a mohli by brzo dojít konce jako dvojčata. Loki umí dosti jasně jeho sestře říct, že je konec jejích kravin a ona by se zase měla rychle uklidnit pokud nechce aby bylo zle. Je vůči své sestře dominantní a proto ho nemá Freya problém poslechnout. Loki je podobně jako jeho sestra pozitivní. Usmívá se a dokonce i vtipkuje. Hází narážky na to že je více méně levný chlap a nevadí mu to. Svůj život bere jako jednu velkou srandu. I když někdy přijdou chvilky, kdy zrovna svých rozhodnutí lituje a nejraději by se nechal zabít aby své utrpení ukončil, ale to jsou jen deprese které díky jeho sestřičce brzy přejdou. Je příšerně sebecentrický. Chodil by přes mrtvoly všech ke svému štěstí, kterým je jeho sestra, kdyby bylo nutné. Nehledí na potřeby druhých, nehledí na to zda je během sexu něco bolí nebo si to neužívají. Vše dělá jen kvůli sobě a své sestře. O nic jiného mu nejde. Jen o své uspokojení. Dobré co by se hodilo zmínit je jeho závislost. Podobně jako u sestry si za ty roky svého života vybudoval závislost které se nemůže zbavit. Ať už na chlast, vždy u sebe nosí aspoň placatku plnou chlastu stejně jako sestra, nebo na drogách. To je další věc kvůli které by byl schopen někoho zabít bez mrknutí oka. Nikdo neví zda je schopen se do někoho zamilovat, protože on necítil nikdy nic více než sourozeneckou lásku. Neví ani jak by taková romantická láska měla vypadat a myslí si že je to akorát ta největší kravina světa. Ani nehledá někoho kdo by mu to vyvrátil. Nadává ať už se děje cokoliv. Nebere to jako zrovna dobrou vlastnost, ale na to se nehledí. Dělá věci přeci jen kvůli sobě a ne nikomu jinému. Loki miluje chuť lidského masa. Sice nepotřebuje nic moc fyzicky jíst, ale přeci jen občas neodolá. Co dále miluje jsou hvězdy. Možná kvůli tomu má nějaké oblečky s touto tématikou. Také miluje tvrdý sex, ale to by se nikdo nesměl dozvědět. To co nenávidí je chuť levného chlastu. Z toho se mu akorát zvedá kufr.

Minulost
Jejich minulost začíná rozhodně narozením. Narozdíl od ostatních z jejich rasy měli to štěstí že se matka rozhodla nevyhodit je do popelnice, ale pokusit se o ně starat dokud jí to nepřestane bavit nebo se rozhodně nebudou moci o sebe postarat sami. Což jí naštěstí skutečně vydrželo do jejich pěti let, kdy už se o sebe rozhodně dokázali postarat sami. Ze začátku neměli jak vydělávat a tak se rozhodli krást aspoň to jídlo. To jim vydrželo rok než je někdo neadoptoval. Onen člověk měl díky tomu levnou pracovní sílu. No.. co si budeme. Jejich minulost nemohla být normální nikdy, vzhledem k tomu že se velice brzy ocitli v drogovém odvětví. Bylo jim teprve patnáct, na tu dobu ale docela slušný věk, když do toho spadli. Od té doby to s nimi šlo z kopce. Docela dobře si uvědomovali svůj původ a to, že jsou nadřazenější než ti dva ubozí neschopní lidé, kteří je doposud živili a tak během jednoho krásného večera je pod vlivem drog zabili. To co bylo horší je to, že jejich maso snědli. Otázkou je zda by to udělali kdyby nebyli pod vlivem omamných látek, ale nejspíš ne. Ale v tu chvíli si uvědomili, že chuť lidského masa není vůbec špatná hlavně pokud má jeden hlad během svého řádění. Dům svých “milovaných” adoptivních rodičů si nechali, ale začali se živit prostitucí, což jim zařizovalo jak obživu jejich rasy tak i dobré peníze. Nebáli se jít s lidmi do extrémů, plnit jim jejich zvrhlé úchylky. Mít s nimi trojku, spát před nimi spolu. Vše jen pro peníze za které si dále mohli koupit své drogy. Pokud někdo nepřežil a oni neměli jídlo? Nebyl problém, prostě ho snědli. Jejich život se ani moc nemění v této moderní době. Jako profesionální šlapky co točí lechtivá videa pro dospělé si vydělají dosti k tomu, aby přežili, uživili se a když se něco podělá, když mohou sežrat nějakého člověka.

Vzhled
Loki je dosti vysoký dlouhovlasý blonďák. Dalo by se říct, že je to skutečně dobře vytesaný chlap. Jeho křivky se dají popsat jako pohádkové co je pro jeho rasu zcela dokonalé. Ve svých blond vlasech má stejně jako sestra strašně in rudé proužky co se teď nosí. Narozdíl od sestry on má pravé oko zelené a levé modré. Přesný opak.

Majetek
Vlastní spolu se sestrou velký dům někde na kraji města. Také má své auto jako jeho sestra. Akorát že on má z nich to lepší.

Dodatek

0