Freya Magne
Freya Magne

Povaha
Co by se o Freye dalo říct? Ze začátku by bylo dobré upozornit, že ona nikam nejde bez svého bratra. Jsou jako jedna duše rozdělená do dvou těl. Dokonce i vypadají velice podobně. Jako verze toho druhého v opačném pohlaví. Freya na první pohled rozhodně uchvátí mnoho chtivých mužů. Její hlášky po většinou obsahují nějakou sexuální narážku a nebojí se mluvit velice svůdným hlasem jen aby dostala svou kořist tam kam chce. Freya je to dvojče které nemá absolutně žádné hranice. Ať už se jedná o návykové látky, o svoje sexuální potěšení či prostě jen o něco co ona chce. Hranice jako by pro ni nebyly a právě v tu chvíli musí nastoupit její bratr, kterého poslechne na slovo když se řekne ne. Ano, opravdu jsou pro ní slova jejího bratra svatá. Je to ta hranice, která je pro ní mantinelem, který pokud překročí dostane přes hubu. Nikdy by si nedovolila ho neposlechnout, jelikož má za to že právě on z nich má nějaký pud sebezáchovy. Je to pozitivní mladá žena. Vždy má úsměv na tváři a nebojí se jím oslnit kohokoliv, kdo se nachází v jejím okolí. Na chvíli se může stát že se zatáhnou i nad ní mraky, ale ihned je rozežene a nebojí se zase usmívat. Ovšem.. je tu něco co jí dělá klasickou succubou. Ostatní krom jejího bratra jsou jí lhostejní. Kdyby neměla svého bratra tak by byla totálně sebecentrická. Nebojí se si to přiznat a občas tak i jednat. Třeba že odstraní prostě lidi, kteří jim stojí v cestě. Třeba ženy co se moc zajímají o jejího bratra a chtějí jí ho ukrást. Dobré co by se hodilo zmínit je její závislost. Ano, skutečně si za ty roky svého života vybudovala závislost které se nemůže zbavit. Ať už na chlast, vždy u sebe nosí aspoň placatku plnou chlastu, nebo na drogách. To je další věc kvůli které by byla schopna někoho zabít. Nikdo neví zda je schopná se do někoho zamilovat, protože ona necítila nikdy nic více něž sourozeneckou lásku. Neví ani jak by taková romantická láska měla vypadat a myslí si že je to akorát ta největší kravina světa. Ani nehledá někoho kdo by jí to vyvrátil. I když si nerada kazí své zjevení, tak se nebojí nadávat. Je to něco co u ní patří skoro do každé věty, pokud se opravdu rozjede. Freya má ráda černou barvu a rudé růže. Jediná věc co skutečně miluje je její bratr. To co nenávidí jsou čivavy, podle ní jsou to akorát nechutné krysy, které by neměli existovat.

Minulost
Jejich minulost začíná rozhodně narozením. Narozdíl od ostatních z jejich rasy měli to štěstí že se matka rozhodla nevyhodit je do popelnice, ale pokusit se o ně starat dokud jí to nepřestane bavit nebo se rozhodně nebudou moci o sebe postarat sami. Což jí naštěstí skutečně vydrželo do jejich pěti let, kdy už se o sebe rozhodně dokázali postarat sami. Ze začátku neměli jak vydělávat a tak se rozhodli krást aspoň to jídlo. To jim vydrželo rok než je někdo neadoptoval. Onen člověk měl díky tomu levnou pracovní sílu. No.. co si budeme. Jejich minulost nemohla být normální nikdy, vzhledem k tomu že se velice brzy ocitli v drogovém odvětví. Bylo jim teprve patnáct, na tu dobu ale docela slušný věk, když do toho spadli. Od té doby to s nimi šlo z kopce. Docela dobře si uvědomovali svůj původ a to, že jsou nadřazenější než ti dva ubozí neschopní lidé, kteří je doposud živili a tak během jednoho krásného večera je pod vlivem drog zabili. To co bylo horší je to, že jejich maso snědli. Otázkou je zda by to udělali kdyby nebyli pod vlivem omamných látek, ale nejspíš ne. Ale v tu chvíli si uvědomili, že chuť lidského masa není vůbec špatná hlavně pokud má jeden hlad během svého řádění. Dům svých “milovaných” adoptivních rodičů si nechali, ale začali se živit prostitucí, což jim zařizovalo jak obživu jejich rasy tak i dobré peníze. Nebáli se jít s lidmi do extrémů, plnit jim jejich zvrhlé úchylky. Mít s nimi trojku, spát před nimi spolu. Vše jen pro peníze za které si dále mohli koupit své drogy. Pokud někdo nepřežil a oni neměli jídlo? Nebyl problém, prostě ho snědli. Jejich život se ani moc nemění v této moderní době. Jako profesionální šlapky co točí lechtivá videa pro dospělé si vydělají dosti k tomu, aby přežili, uživili se a když se něco podělá, když mohou sežrat nějakého člověka.

Vzhled
Jak by se dala Freya popsat? Delší blond vlasy po pas s rudými prameny ve předu jak se momentálně nosí. Její oči by se dali popsat jako jedno modré a druhé zelené. Ovšem v opačném narozdíl od bratra. Ona má pravé modré a levé zelené. Její křivky by se dali popsat jako sakra dobré. Velké poprsí a velký zadek. Sen každého pořádného muže. Dokonce i její váha je ideální. Hubená kráska. Vzhledem ke své rase to vyhrála na plné čáře.

Majetek
Vlastní spolu s bratrem velký dům někde na kraji města. Své auto.

0