Charlotte Grace
Charlotte Grace

Povaha
Charlotte je hodně velekej extrovert. Ráda spoznáva nové lidi. Ráda cestuje, spoznáva nové krajiny, nové jídla a miluje exotická jídla. Vždy chtěla jít na horu Haruna. Je tam tak hezky, ticho, čisto a hlavné tá cesta mhmmm. Ráda vyjednáva avšak necháva často kompromis pro obě strany. Dokáže se ale lehce urazit. Je hodně citlivá a starostlivá osoba. Nerada přichádzi o lidi a už vúbec o rodinu nebo přítele. Když je na tom hodně zle ráda si poplače v klidu a osamotě. Je lehce depresivní když jde do tuhého. Stráci zmyslel pro humor, nerozmýšli dopředu a je celá nesvá... depky s ní fakt hejbou. Není nic dobré ji potkat v depkách, je nesvá a oprsklá. Zbožnuje víno hlavné červené odrody. Je to romantický typ človeka. Ráda si výde ven a pobaví se. Ráda zajde do kina s kamarádkama. Je otevřená takže jí nedělá problém jít ven s novýma neznámima lidma. Což je hodné zlé protože je hodné najivní. Ráda chodí do přírody. Stanuje, povída si a opeká. Miluje gitaru a hlavně při táboráku. Je ráda když je s klukem venku, má jistotu že je v bezpečí.

Minulost
Jak malá cestovala s rodiči, ráda se kochala přírodou, krajinou, zvířatama a kultúrou. Vždy chodili na chatku v lese kde to milovala, no jedného dne v hezkej večer se jí stala nehoda. Jeden vlkodlak šel náhodou kolem a zacejtil potravu, ten neváhal a pustil se do jejich rodiču. Ona se stihla schovat do chaty a přežit tam celou noc, když se ráno vzbudila v úkrytu bála se jít ven. Hned po tom co ale vyšla tak našla své rodiče roztrhané na kusy. Hned se rozutekala do nejbližšího města a tam utekala na policii. Hned po tom co to ohlásila tak šli na chatu kde našli telá. Lotty musela jít k babičke a majetek zdědila když dosáhla 18 let. Pak se to už s ní jenom vléklo. Samé kluby, bary a párty. Vždy si nékoho našla aby z něho vysála celou energii. A takhle to dělala furt dookola. Jeden bar za druhým. Ráda si užívala né že ne. Ale byla až moc agresívna mnoho krát i někoho zabila. Utrhla se z retězu. Tam nastal ten skrat a stalo se z ní to co se stalo. Měla se dobře, majetek měla a měla hlavně svobodu, to co vždy chtěla. Na nehodu zapoměla ale když se jí na to někdo zeptá tak jí to není příjemné.

Vzhled
Kratší blondaté vlasy. Štíhla postava s väčšíma křivkama na zadku a prsou. Lehce milej obličej a menší znaménko na levém stehni. Menší tetováni ruže na zápěstí na pravé ruce. Modré očká s lehce mořským nádychem. Měří 172cm.

Majetek
Menší domeček a bmw e90 320d

0