Tanya Mayer
Tanya Mayer

Povaha
Tajomná neskrotná Tanya. Tá ktorá pomáha a zároveň zabíja, bez toho aby mala nejaké výčitky. Je povahou pokojná, až flegmatická. Rada sa túla mestom večerných hodinách. Nepociťovala už taký strach ako za mlada. Dobrodružstvo a adrenalín sú jej druhé meno. Je zodpovedná a svoje plány dostatočne premyslí než sa do toho pustí. Je prefíkaná, občas nebezpečná a schopná zabíjať. Je občas chladná, arogantná a nedôverčivá. Má rada peniaze a užíva si ich naplno. Je samostatná a nemá rada ak jej niekto dáva babičkovské rady. V niektorých veciach je dominantná ale ak je povaha o niečo silnejšia ako sú démoni, vampovia atď. Neznáša sladké rečičky a sľuby. Rada sa oblieka do čiernych veci. Ako každá žena neodmietne financie alebo niečo čo nie je bižu. Miluje bublinkovú kúpeľ a krémy s mliekom a jogurtom o ktorom ma krásne jemnú lesknú pokožku. Neudržiava dlhodobé vzťahy s bytosťami. Dáva si odstup od tých, ktorý by sa jej mohli zmocniť pre svoje dobro a ju obrali o slobodu. Nepohrdne alkoholom, dobrým jedlom a kvalitným veciam.

Minulost
Tanya sa narodila v Rusku. Bola ako normálne dievča v civilizovaných podmiankach. Ale už od dectva ju aj jej súrodencov učili ako správne pracovať a fungovať so svojími schopnosťami. No Tanya bola už divná od mala, súrodenci ju trochu podceňovali a bola čierna ovca v rodine. Už to nemohla vydržať, bitky a urážky na jej meno. Tak ušla z domu v 13tich. Žila na ulici ako bezdomovec, zviera bez domova, ktoré sa kŕmilo odpadkami z kontajneroch z temných uličiek. Naučila sa premeniť na divé nebezpečné tvory, ktoré ju ochránili pred napadnutím. Našla si aj úkryt v jednej zo štvrti v meste v opustenej pivnici. Jedného dňa sa jej stalo, že stretla muža, ktorý ju zaujal tým že cestovali z krajiny do krajiny a ona ako dieťa bola konečne niekým ocenená. Bol to muž, ktorý vlastnil cirkus. Mal tam plno zvierat o ktoré bolo treba sa postarať. Principál na ňu hrdý že našiel tvora nadprirodzenú, ktorá bola krásna ale hrozne šikovná. Rokmi v cirkuse sa naučila meniť na divoké zvieratá z cudzích krajín o ktoré sa starala s ostanými členmi z cirkusu. No nebolo to jediné čo sa naučila. Učila sa gymnastiku, kráčanie po šnúre v obrovských výškach, akrobacia na kruhu, hádzanie nožmi a ostrými predmetmi. Či práca a jazda na zvieratách. Tanya vystupovala pod umeleckým menom. Biela líška alebo strieborna líška. Čo k jej vlasom hodilo. Cestovali po svete. čo sa Tanye páčilo. Raz boli v jedno známom meste, kde práve bol cirkus. Po skvelej prevedenej práci po vystúpení, Tanyu navštívil principál v jej pribytnom karavane. Vždy si dobre rozumeli. kým nedošlo k dotykom a slovám o tom že je veľké dievča. Pokúsil sa ju znásilniť. Ona samozrejme sebaobranne mala u seba pár dýk, ktorými ho bodla a zároveň v tom momente vzala poslednú životnú energiu a tak ho zabila. Sama sa zľakla čo urobila ale vedela že jej gény brať životnú energiu po ktorej sa cítila silnejšia. No spamätala sa čím skôr. Vzala si veci a ušla z cirkusu do daného mesta. Našla si novú prácu, kde pracovala s tým s čím jej dospelosť začala. Kradla a odovzdávala životnú energiu Vrahom, Samovrahom, Väzňom, Bezdomovcom a ťažko chorým. Nik doteraz neprišiel na to ako a kto to bol. Bola nenápadná a naozaj 150 rokov sa jej to bravúrne darilo. No nikdy sa neusadila a užívala si svoj život ako sa dalo. Za peniaze, ktoré dostavala za odvedenú prácu si žije celkom dobre. Len akýkoľvek démon, alebo iná bytosť sa pokúsilo jej dostať do nohavičiek, naozaj nebola milá a nemala problém im vraziť niekam dýku ba dokonca bola schopná mu ich odrezať. Jej nebezpečnú dravú povahu už 150 rokov nik ju neskrotil a neprivlastnil si ju. Ju len zaujímali peniaze, lebo bez ních je život na hovno.

Vzhled
vlasy:Striebornoblond vlasy. Dlhé po pás. Oči: Modré Postava: štíhla,sexy s menším poprsím veľkosťou B. Malý okrúhly pevný zadok. Menšia tetovanie po tele. Váha 45g. Výška 170cm. Krvná skupina 0-. Malé ostré zúbky na vrchných a spodných zuboch. Svetla pleť, menšie pehy po tvári.

Proměna
Tiger, vlk, vrana, strieborna líška, Kôň, alpaka, pes, medveď, mačka,

FC
IG: djerq

Majetek
jedno izbový byt, niekoľko druhov ostrých zbraní.

1