Tom Conrad Weaver
Tom Conrad Weaver

Povaha
Tom je bežný sympatický "človek" ktorý si potrpí samozrejme na krásných a mladých ženách ktoré svojou krásou vždy viniknú. Chová sa v spoločnosti vždy prevážne slušne a ako gentleman. Vie byť aj dosti romantik, ale občas zdanie klame a netreba sa tým nijak nikdy sklamať. Tvrdý alkohol uňho uvidíte len priamo v kluboch či bare, inak si potrpí na kvalitnom červenom víne s dobrým a kvalitným ročníkom. Cez den sa tvári vždy neutrálne, ale za to vždy deň zachráni príjemným žiarivým úsmevom ktorý dokáže zahriať každého pri srdiečku. Aj keď si žije vyššie, tak sa práve nesnaží ukazovať nijaké snobstvo a že je na tom niejaký nóble človíček. Svoje "obete" vždy prevážne očarí svojím šarmom ako asi každý z jeho rasy, ale dáva si dosť veľký pozor ku komu sa prihovorí aj keď je milovníkom žien. Prevážne sa chová slušne a nadávať ho je vidno fakt málo kedy. Potrpí si taktiež na cvičení či dokonca niejakom športe, ale prevážne sa venuje behaniu po meste či lese. Není to niejaký dizajnér tak po ňom nechcite niejakú radu ohladom toho jak zariadiť váš byť. Rád si vypočuje problémy druhých a s radosťou im aj pomôže, ak teda má ako im pomôcť.

Minulost
Tom svojích rodičov nepoznal, až teda na svoju Succubskú matku ktorá sa oňho dokázala nepredstavitelne starať prekrásne 2 roky jeho života. Tragédia keĎže jeho matka na to nemala nervy a račej sa venovala svojej démonskej práci, tak račej ho zahodila a ujmula sa ho rodina mlynárov. Bol vychovaný slušne, aj keď to bolo dosť nečakané na jeho pôvod, no každý niejak začal. Choval sa slušne, no jeho pôvod ho počas puberty dosť ťahal robiť takzvané nekalé veci ktoré jeho rasa robí. Presne tak, papkať sexuálnu energiu. No furt stárol jak keby sa jeho schopnosť nestárnúť nechcela zapnúť, no trvalo to pár rokov. Za tu dobu utekal z miesta na miesto kvôli tomu aby ho nikto neodhalil čím je zač aj keď jednu dobu mal 6 manželiek, ale nemohol sa nechať chytiť upalovačmi, pretože by to nebolo naozaj pekné a umrieť naozaj nechcel. Patrí k steršiemu druhu, ktorý je fakt takmer vymretý a udržuje si svoju krásnu tvár furt na tomto nekalom svete do teraz čož je aj preňho záhada po toľkých únikoch. Nikdy sa neusadil a ani nevie či by to dokázal a či dokáže, no hlavu si s tým popravde nijak neplietol a nepletie, keďže jeho hlavu pletú furt prekrásne ženy.

Vzhled
Výška 183cm, tmav modré oči a vlasy taký tmavší blond až takmer čierne vlasy. Športovnejšia postava s krásným žiarivým úsmevom.

FC
Chris Evans

Majetek
Menší byt u koncu mesta zariadeno do luxusného štýlu. Vozidlo Audi A8

0