Alec Blackvale
Alec Blackvale

Povaha
Alec je na pohlad docela kludná povaha no nenechajte sa zmiasť tým, čo vidíte, pretože v skutočnosti je to len obyčajný zmrd ktorý má poväčšine rád utrpenie iných a vysmeje sa vám bez problému do vašej tváre. Nezaujíma ho čo si o ňom kdo čo myslí a väčšinu času sa chová jak regulérny hajzel, ale má aj svoje takzvané svetlé stránky. Nesnaží sa nikdy nikde nejak extra zapadnúť so svojou povahou ktorá má predsa len svoje dôvody k tomu byť takýto zmrd. Dokáže byť práve prekvapivo aj normálný a slušný, prevážne v prítomnosti krásnych žien ktoré neváha bez problému osloviť aj keby mali so sebou svojho manžela. Je mu to jedno vďaka toho čím je aj keď na to zrovna dva krát hrdý není, no rád si potrpí na stávkovaní v krvavom športe či dokonca na Dark Webe. Prevážne ho uvidíte s poker facom ak nič nerobí, ale hlavne sa rád zabáva, takže v klube sa rád na parkete predvádza jak keby mu ten sprostý parket mal jednoducho patriť. Ale jeho sladkými rečami a krásným úsmevom není dobre sa nechať oklamať, pretože práve to môže byť dôvod vašeho pekného lístku do "neba", pretože rád si zabije niekoho a nehovoriac o mučení tej osoby. Romantika není zrovna jeho najsilnejšiou stránkou v živote, pretože preň je romantika samá krv a krik obete ktorú mučí či jeho tiché zabíjanie. Ano zabíjanie.

Minulost
Alec svojích rodičou nepoznal keďže sa narodil Succube a člověku ktorý ho ako kaaždé iné dieťa zahodili niekde za roh a povedali si "Teraz sa staraj o seba sám!". Nemal to síce ľahké a vzal si na svoje bremeno jeden postaršia rodina ktorá nemohla mať kupodivu deti. Keby si mal on sám vybrať rodičov, tak by k ním tiež nechcel ísť, no holt čo mal robiť. Chceli z neho vychvovať slušného chlapčeka ktorý bude poctivo chodiť do kostolčeka na omšu a podobné nudné blbosti ktorým sa rovno otočil chrbtom. Bol skazené dieťa a robil vždycky hovadiny pretože to tak bral že to je správne a vždy bol v zlej partii kedy robil len zle. Dokonca kradol od nevlastných rodičov peniaze a zamkol macochu v špajzi pretože očividne extrémne veliká sranda. Teda aspoň preň bola. Taktiež na sebe pracoval aby dostal každú babu z ulíc do kolien čo sa aj darilo a hral sa schválne na nedostupného čo pridávalo na efektivite. No však aj keď robil neplechu a nevlastným rodičom problémy, furt ich mal v hlbke démonskej duše rád a po ich smrti bol naozaj zničený. Preto usporiadal hneď menšiu párty o tri dni na to, pretože si robil srandu že nevstali z mŕtvých za tri dni ako Ježíš. Ale napokon keď sa blížily vojny tak tam samozrejme išiel s hrdosťou a nebál sa ničoho a do dnes nosí vyznamenania z vojen v ktorých bol. Lenže zabíjanie ho očividne bavilo a nehovoriac o mučení a preto prešiel niekolko klanov, dokonca aj upírskych kde sa naučil plížiť k druhým a potom ich zabiť. Venoval sa postupom času aj viac posilovaniu a športom.

Vzhled
Vzhled: Vysoký 180cm, čierne až temné vlasy. Hnedé oči a mierne svalnatejšia postava. Mierne zarastený a účes má furt upravený elegannejším spôsobom.

FC
Ed Westwick

Majetek
Porsche Cayman S, 2021 BMW M5 Competition Penthouse na streche z jedných budov ktoré vlastní. Taktiež jeden klub.

0