Ava Tamie Crow
Sexy vampírka...vrrr!

Povaha
Dalo by se říct že Ava je trochu narušená osobnost, která má dvě stránky, avšak ani jedna není hodná. Obě jsou svým způsobem zvrácené, ale každá jiným způsobem. První stránka je to ta častější stránka, se drží dál od lidí. Nesnaží se nějak vynikat. Do společnosti jí dostanete, ale na všechny kolem sebe je nepříjemná, neusměvavá a zlá. Sarkastické narážky jsou její specialitou, která někdy může být i trochu ohraná, ale přesto originální. Pesimistem nešetří. Ego se jí tyčí snad ještě výš než je nejvyšší budova na zemi. Možná dosahuje až do vesmíru, ale to je menší detail, který nelze zapomenout. Hodně si prosazuje své názory a proto s ní není radno si zahrávat. Upřímně vám řekne cokoliv o čem se zrovna baví. Nezáleží si nějak na ostatních a jejích názorech. Ten její je prostě nejlepší a tečka.. Nedrží hubu a poví vše narovinu. Druhá stránka zasahuje do sexuální zvrácenosti, projevuje se v ní dračice a nemá problém s žádnou zvrácenou činností. Možná je snem každého muže, protože se nebrání bolesti a nevadí jí nic co se sexu týče. Hračky, tvrdý sex až po krvavý, nebojí se experimentovat.

Minulost
Ani pořádně neví jak se to stálo, při jaké možnosti ale prostě se jednoho dne narodila. Spíš v noci. Její rodiče už ani nedoufali že někdy nějaké dítě budou mít a tak se uchýlili udělat to, co jim ten moment přišlo správné. Požádali o pomoc černé mágy l kteří udělali své čáry fuk a byla po devíti měsících na světě. Nikdo však nevěděl že Ava není tak obyčejné dítě, nikdo tomu nedával velkou pozornost že je citlivá na slunce a na to lidské jídlo které dostávala. Mysleli si že prostě není zdravá až jednoho dne, kdy Ave bylo už pět let, se neovládla a zabila své rodiče z hladu a touze po krvi. Zasytilo jí to a ani nějak necítila smutek za to, co udělala. Jako by to bylo prostě v ní. Před rodinným skoro rozpadlém domku, ji našla paní, Tamie která byla sama vampýrka která procházela vesnicí až natrefila na ní jak sedí před domem. A tak spolu žili, vyrůstala s ní a snažila se být taková jak by si Tamie přála. Byla ji vzorem. Ava rostla, měla všechno potřebné k životu. Umělá číst, umělá psát, umělá snad vše co jí Tamie mohla naučit. Čas utíkal, Ava lovila, pila a kazila lidem si bytostem životy. Až je jednoho dne našli lovci zabili Tamie a ona zázrakem utekla. Bylo to pro ni těžké. Tou ztrátou se vyrovnávala snad hůř než u jejich rodičů. A tak bloudila světem, stále s řídila novým věcem. Dokonce odkoupila amulet aby mohla chodit na slunce. Nakonec se objevila tady a je náramně zvědavá na koho a na co natrefí.

Vzhled
Je poněkud vyšší než je u žen zvykem, měří přibližně 179cm. Je štíhlejší postavy Vlasy má tmavě hnědé až černé, delší do půlky zad. Oči mají podobnou barvu jako vlasy V obličeji má jemné, ale i přesto výrazné rysy, které nemá potřebu nijak zvýraznit. Na zádech má vytetovaný smrtihlava a za uchem se jí až na krk táhne had, kterého si nechala vytetovat. Často chodí ověnčená nějakým řetízkem, náramkem či prstýnkem, který buď dostala a nebo zdědila po svých předcích. Velice ráda nosí vyzývavé oblečení, aby hlavně ukazovala své tetování na zádech. Našli tetování má na zápěstí a na dolní části boku.

Majetek
Amulet proti slunci. Audi RS7 a menší byt.

Dodatek
Nemusí Vlkodlaky, upíry a slabé jedince.

0